1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Gladiator
    Megnéztem az Apocalyptot.

Szerintem szar film. Nem is az, hogy undorító, bár az elején, mikor megeszik a nem tom milyen állat heréjét, hát nem vmi guszta... Igazándiból a filmnek semmi története sincs igazán. Vagyis a vége felére úgy tűnik, hogy vmi mégis csak van, de nagyon halvány. Viszont fél óra kb csak azzal telik el, hogy milyen változatosan tudják kibelezni az embereket.
    Ami tetszett az a díszlet, az, hogy tök ismeretlen színészek de tök jól játszanak, a hangok nagyon jók még. Ami szar az a fényképezés. Néha nagyon gagyinak tűnik a kamerahasználat.

Ami még nagyon idegesített, hogy egy dagadt csaj, meg a kibaszottul okos barátja ült mellettem, aki végig kommentálta neki az egész filmet, de kb ilyen szinten: "A gyerekek most azért követik a szüleiket, mert még picik és hiányzik nekik." meg még ilyen, hogy: "ezek az emberek azért ilyen vékonyak, mert rabszolgák és alig kapnak enni". A legnagyobb baj az volt, hogy a csaj olyan dagadt volt, hogy nem láttam mekkora a mellette ülő pasi, szal az elején még nem mertem beszólni nekik, hogy kuss, mert ha a pasi meg magára veszi, azt betalál a mozi után az szívás... De a végére nem bírtam, mondtam is a csajnak, hogy jó lenne, ha a film után beszélnék meg. Erre a kis disznó meg így flegmán, hogy jó persze a te kedvedért természetesen, azt pofáztak tovább. Na, akkor szivesen megfogtam volna én is egy kőkést és szép lassan elmetszettem volna a torkát.

4/10 nagyon ócska...