Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AZ A FILM EGY RAKÁS FOS
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hogy abban mi volt olyan vizuál trükk, amiért jelölésre alkalmas az a film, azt nem tudom. De biztos én nem figyeltem eléggé.
A Hulk trükkjei szerintem jogosan jelöltek. Hogy a film szar vagy nem, az már más tészta. Xmen 2 szintén jogos.
Terminator 3 okés (de csak azért, mert a magyar gárda finomította a jeleneteket :-DDD), Karib tenger kalózai elmegy. De hogy a matrix revolutions-t hogy hagyhatták ki????????
hamarosan jon a pokember 2, már elõre félek 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Huhh de régen láttam én is!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Kb 1x éve láttam azt a filmet és annyi maradt meg belõle hogy utána egy darabig féltem kutyát sétáltatni😄 Rendesen a járdán vittem a kutyát nehogy lehuzzanak azok a gecik😄
Na a film még mindig király és 10/10
V9ykn8_TZL0
Csak egyszerûen nem értem, hogy a hipergagyi Hulk hogy kerülhet bele egy ilyen listába...
Bizt. kedvéért ideírom, hogy: SPOILER!
Majdnem az egész dög unalmas. Kivéve a nénit, akit már belinkeltek korábban + Salma Hayek, és Johnny Depp színészi alakítása. Ha ez a két dolog nincs akkor kegyetlenül sz*r film lenne, bár így se jobb. Bár amikor Johnny Depp "szemtelen" módon nyomul az nem semmmi. Bár fura, hogy így is ált. második lövésre fejbelövi az ürgéket! 😊
Összegezve, trágya egy film! 4/10!
Bazinga!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Fõleg akkor tetszett, amikor a srác megátkozta a cigókat a "fehér ember átkával" azok meg csak kiröhögték.
Aztán jött a maffiózó köcsög, és megvalósította a "fehér ember átkát". Kurva jó motívum...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Amúgy Stephen King regény-adaptáció.
Természetesen egy rakás szar, amiben néhe egy-két iszonyúan jó poén (gondolom Rodriquez 5letei), és sok szar (gondolom a producerek és fogatókönyvírók agyszüleményei).
Az a bizonyos 3D, nem is volt annyira 3D. Néha egész jól "kijöttek" a dolgok, de semmi extra.
Spy Kids 3D 3/10
régen volt egy ilyen "horror" film aminek vmi olyasmi volt a cime hogy sorvadj el vagy hasonlo, és a vén cigányasszonmy megátkozott egy csávot akinek pikely nõt a bõrére.. nem tudjátok a pontos cimét? 😊
Teljesen jófele jársz.
Én mondjuk azt gyanítottam a fele tájékán, hogy a mostohaanya sincs ott, de ez a tippem nem jött be 😊
A lényeg: az igazi anyja felkasztotta magát (hogy miért, arra szvsz csak tippelni lehet), és a hugi olyan szerencsétlenül nyúlt hozzá, hogy ráesett a szekrény és agyonnyomta.
Mivel gondolom nagyon szerette a húgát, ezért beleõrült. A film elején több éves gyógykezelésbõl tért vissza, de mint ahogy kiderült, mégnem gyógyult meg. Az utolsó jelenteket kivéve (amik visszaemlékezések) a hugi csak oda volt képzelve. Ha megfigyeled, akkor az apja mindig elsõ szám harmadik személyben szól hozzá, ha mindketten ott vannak (pl. Gyere be gyertek be helyett).
Szóval szerintem ez egy jó kis "mesefilm" sok vérrel.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
844 mega.
Néha egypercre átvált angolból németbe a szöveg (LOÁL!)
A minõsége jó, ez nem a vhs rip.
Csak néhány durva jelenet van benne amúgy, de azok tényleg durvák.
Jól emlékeztem, hogy a szülés elég jól volt megcsinálva? A tojásrakás is rémlik, de az még halványabban.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hellboy trailer
The cronicles of Riddick
Spy Kids 2:
ez volt az elsõ Kémkölykös filmem, azt hiszem az utolsó is. Ecsém, ekkora fost 😞 Hol van ez gyerekkorom Goonies-ától? Meg vagyok gyõzõdve, hogy lehet nézhetõ gyerekfilmet csinálni, de ez nem ilyen. 4/10, jóindulattal...
Uzumaki (Örvény):
horror-szerûség, nagyon beteg, nagyon elvont és nagyon japán 😊 Ezzel mindent el is mondatam róla, aki szereti az ilyen filmeket, az nézze meg, nagy élmény 😊 Aki nem szereti az ne is nézze, mert csak teliköpködi majd utána a fórumot. 7/10, jár neki, nem kérdéses.
A tale of two sisters:
na ez meg egy koreai horror, bár nem a véres fajtából. Sokkal inkább hasonlít a Másvilághoz. Nem akarok túl sok mindent elárulni, de az biztos, hogy a készítõk túl sokszor nézték meg a Hatodik érzéket és a Másvilágot... Jó film amúgy, össze van rakva, csak hamar megfejti a gyakorlott nézõ a titkok egy részét, így a vége nem üt akkorát mint az említett filmek. 6/10, kevesebb plagizálás esetén lehetett volna több is, mert amúgy hangulatilag rendben van...
Anatómia 2:
az elsõ része egy eléggé nézhetõ német thriller volt itt-ott horrorba oltva, ez egy egyszerû kórházi krimi minden extra nélkül. Unalmas, kevés új ötlet, nulla vér, nulla csattanó - hatalmas nagy del-t nyomtam a végén. 4/10.
X-tro:
a hétvége fénypontja 😄 Utánaszámoltam, 14,5 éve láttam utoljára ezt a csodás angol horrort, ami abból az idõbõl származik, amikor még tudtak ilyen filmeket csinálni. Persze mai szemmel nézve itt-ott gáz, de összességében bejött, visszajöttek a régi szép élmények 😊 Csúcspontok: egy felnõtt férfi megszülése (erõs jelentet...) és egy bebábozódott néni "tojás-tojása" a fürdõkádban 😄
8/10 pontot ér nekem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Menyen ma' ide mert ott van a Nagyon Halnak a traijlerje.
Egy gyonyoru napot onnek!
(a kockazatok es melleghatasok elkereulesse veget kerem ne egyen sok tonhalt)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gehen zie hier und da hanez zie die traileren zie fur die Grosse Halacska.
Ein wuderba tag fur dich!
(Zu risiken und die pakungbeischalge bitte schalgen zie die apoteker und kaufen zie eine aftershave)
3,5/5
mokás, egyszer nézhetõ
kegyetlen játékok az zeta jones-os? 😊
nagyon jó film sztem
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/