1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Istencsászár
    Én abból indulok ki, és abból fogok a jövőben is hogy az adott film mit ad. Szórakoztató? igen, Látványos? igen, Megállja a helyét, netán egy régebbi kultuszfilm folytatása? igen... a többi rizsa nekem nemkell, meg fogom még nézni párszor, ahogy a Batman Kezdeteket is megnéztem egymás után 2szer, azóta még párszor, és kegyetlen jó filmnek tartom. Nemvagyok az a kimondott meserajongó. Inkább nézem a Horrort, Thrillert, de semmi elől nem zárkózok el, és ha valamit nem kúrnak el akkor pontozza le más, de én nemfogom amiatt már valakinek enm tetszik... nekem meg lehet az nem tetszik amit te pontozol...

Szvsz, sehol a fejlécben nincs leírva h te hogy pontozzál, ez mindeki lelkiismeretére van bízva, ha nem akkor nyugodtan csinálj táblázatot, és akkor mindenki egységes pontot fog adni minden filmnek. De tudod benne mi fogalmazódott meg? Superman, Batman hogy lehet 10 pontos? hisz csak egy Superman... hát nem 1 film, ahogy a többi is egy film, legyen egy dráma, vagy akármilyen elgondolkodtató film... a lényege mind1iknek az hogy szórakozz, ha megvan akkor nincs gond.