Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DarkHorSe
sztem dc-n fent van

Swedish people are albino monkeys

Tikal
james bond izét nézem éppen a tv-ben, és nem értem miért lesz vki attol erõsebb hogy az agyában az érzõ idegek tönkrementek, attol még ha tökön rugom ugyanugy megsérul a zacskoja, attol még hogy õ nem érzi, ekkora hulyeséget mint ezek a james bond filmek...pff

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Adi
Hi!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok olyan ftp-t(NE ajánlja nekem senkise a dc++, mert senkinek sincs kibazsott slotja) ahol megvan a "A Nightmare On Elm Street 3"??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Tikal
out of time
3,5
jo kis film...

once upon a time in mexicot is meg kell lesnem ezek után

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
szövetség is ezekhez a mocskokhoz tartozik, végig sem birtam nézni... CA2-nek is kétszer futottam neki, másodszorra is csak hogy megnézzem demi moore-t

Még mindig nem tudom mi bajotok van a Szövetséggel abban az évben, amiben olyan filmek jöttek ki, mint a Bad boys 2, a 2F2F, A Nemzetbiztonság bt, a Dumb & Dumberer, a Daredevil, a Hulk, A Charlie angyalai 2, A Dr. Szöszi 2, A Darkness falls...és még sorolhatnánk.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

The Garrett
Huha ismét csak Hardwired de most a
The Village c. film
PARA!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
ezt még beteszem ha nembaj 😄

The Garrett
A történet szerint valami õrült tudós a jövõbõl küldött vissza néhány ilyen modern cuccot hogy megöljenek valakit.
A hangulatát meg ugy lehetne kb jellemezni mint az elsõ sci-fi filmeknek. Engem nagyon megfogott kíváncsian várom.
Hardwireden a fórumában van 1-2 info még érdemes meglátogatni.

Bandew
AMúgy hol van trailer?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Szal nagy halat fog? 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Ne izgujj!! Most keszul a Big Fish ami Burton mu lesz es mar a trailerbol kiveheto hogy baszott nagy sikert fog aratni!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Szvsz ez nem új keletû találmány, és direkt olyan hatású, mint egy képregény. Különben is nekem tetszik, hogy nem szuperszónikus robotok vannak benne, hanem látszik rajtuk, hogy a II. világháború táján járunk. Akkor szarnák be, ha arról szólna, hogy ezeket a robotokat az oroszok küldték, és a hõs amerikaiak megmentik a hazájukat, vagy ami még jobb, a Földet. Hát én ebbõl nem kérnék, köszönöm.
AMugy elsõ látásra azt hittem Tim Burton film. Annak örültem volna, de hát sajna nem õ rendezi, pedig õ ért a sötét cyberes noir hangulat megteremtéséhez.

Sephi
En is most neztem meg a trailert es hat fura volt az a vilag benne. Idegesit az a dominalo szurkeseg es nem tartom tul latvanyosnak azokat a hulye robotokat is. Mintha egy kepregenyt neznek. A szereplogarda nem rosz de hat nem tudom mit varjak el ettol a filmtol oszinten. Valahogy nem illik be a kepbe az a masodik vilaghaborus repcsi ahogy azok ellen az ultra modert repcsik ellen harcol hulye golyokkal.. paaah... ez tudod mit jelent? hogy mar nem tudnak mit kitalani. Mostanaban mar nem arra megy sajnos egy film hogy milyen jo storyja legyen hanem minnel latvanyosabb legyen....

Bandew
Igen nekem is az LXG jutott eszembe róla, de úgy gondolom annyira szar filmet nehéz mégegyszer csinálni. Amúgy pedig szerintem egész jók azok a robotok, olyan mint valami képregény.

Blasta
Hát ez a sky captain valahogy erõsen lol kategóri nálam...
Extrémnek extrém, meg a kép világ is cool, dehát akkor is. Második v.háborús repcsik, meg thompson gépistván, aztán ezek a lépegetõ robotok, meg a vadászgépek...
Olyan összekutyult faszság lesz mint az LXG volt. Mondjuk szórakoztató még ettõl lehet...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

cSuwwi
Ja, most láttam a reklámban, hogy a Spykidsre piros-kék szemüveg van. Nekem piros-zöld van. Nembaj, azért elviszem, hátha nekem 4 dimenziós lesz...

shit happens

Majmok bolygója 3 megalol 😊 de az elõzõeknél jobb... a leggázosabb sztem a 2 volt azokkal a maszkos csákókkal 😊)))
Jobb mint az elõzõek? Azokon szétszakadtam a röhögéstõl.

mukika
Ja Ja.

Bandew
RIZS

mukika
Majmok bolygólya 3!!! 😄DDD

Bandew
ZSÍR

The Garrett
Sky Captain

Szedjétek le a trailert Hardwiredrõl.
Hangulata erõssen odabasz!

Sephi
Piros-zold vagy piros-kek ?

Bandew

Tikal

kuldd el gallának

Blasta
A bûn rendje a magyar cím.
De szerintem teljesen rendben van (vágjátok? RENDben van) :-DDD

Stigmata tipusu film...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
régen a fredie-hez is adtak, nagyon para volt 😊)))))

Bandew
Végülis azonos kategória. 😄

Krinyo
Kontrollt láttam és sztem az qrvajó film, ezt a szutykos spáj kidset lenyomja 😄

cSuwwi
Szép kis piros-zöld szemüveg. Nekem van is egy itthon, majd azzal megyek, a többiek meg feszíthetnek a papír szemüvegükbe. Az enyém meg mûanyag, yee 😊))

shit happens

cSuwwi
Tiszta retro, régebben is volt ilyen, ha jól emléxem 😊)

shit happens

Krinyo
játszákl már? 😄
egy nagy rakás fos a za film, de 3d miatt megnézem...

Bandew
Aha! Adnak hozzá 3D-s szemüveget a jegy mellé.

Krinyo
A spy kids most komoly 3d-s? 😄D

Bandew

Tikal
ja, csak nem a monitoron 😊

Bandew
Tényleg Spy Kids 3D-t nem látta valaki? Tényleg teljesen 3D-s?

Tikal
uff, rossz filmet szedtem le vagy mi van itt? bruce willis, mc hammer? ümmmm 😊

Tikal
vazze 19mp alatt beinditotta a hokum-ot, a töbiek meg a szárnyra kapaszkodtak és még mindig nem csapodtak be, pfff még demi moore-t meglesem benne aztán del....

Lynx_TWL
lotr expanded jee királyságos

๏̯͡๏﴿

Sephi
Spanyolba tuti van 😊))

Tikal
nagyon sok pénz...bécsben van amugy, nemde?

sajna 😞
nálunk nem terveznek ilyen IMAX mozi kiépítését?
Ez lenne egy jo mozielmeny, csak nalunk tuti nem lesz 😞

A magasfeszültség c. thriller jó? Holnap nézném meg, de még nemtom milyen.
mondjatok már néhány szót errõl a The Orderrõl! Mi a magyar címe (A Rend?)? Mirõl szól?
Bandew
Volt egyszer egy Mexikó

Nekem tetszett ez a film. Igazán jók voltak Rodriquez akciós poénjai, és jó volt Johnny Depp figurája is. Azért sajnáltam, hogy Salma Hayek nem sokat volt benne. Amikor J.D. rádobta a követ a hullára, azon kész voltam. Annyit röhögtem, hogy azt hittem berosálok.
7/10