1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Gladiator
    Holiday

Rögtön az elején egy kérdés. Ezt a filmet mikor kezdték el forgatni? Mert én szerintem már vagy 2 éve láttam a bemutatóját.

A film. Elég magasak voltak az elvárásaim, mert mindenki azt mondta milyen jó. És nem csalódtam. Nagyon kellemes film. Jobban belegondolva, nincs negatívuma. Forgatókönyv nagyon jó, színészi játék minden szereplőnél dícséretes, főleg a két lánynál. Amanda (Cameron Diaz) a legjobb szerintem. Végre nem vmi idiótát játszik, mint a Charlie Angyalaiban, látszik, hogy tud ám ő színészkedni. Ez akkor tűnt fel leginkább, mikor sírni próbált és vagy 5 féle "sírásmódot" tudott csinálni. Viszont látszik, hogy Cameron és Winslet felett már kezd elszállni az idő. Már a szemüknél nagyon ráncosak. Ami még dícséretes a filmben az a smink. Na senki se számítson olyan sminkre, mint a Gyűrűk Urában az orkoké, egyszerűen csak a sima alapozó meg festékek használata, ami főleg Cameronon látszik. Az elején nagyon jól megnyúzták az arcát, mintha tényleg vmi rohadt stresszes élete lenne, akkor nem is tetszett, ám a film végére szép lassan kivirul és egész bályos lesz. Winsletet is hasonlóan jól megcsinálták.
    Szinkronnal semmi bajom nem volt. Még Stohl Buci is illett a londoni pasihoz.
    Külön plusz pont, hogy a szereplők egy része a hoolywoodi filmiparban dolgozik, ahová én is vágyok, és jó volt látni hogy is élnek, dolgoznak (bár biztos nem pont így, de tetszett).
    Kicsit a Winsletes szálat rövidnek találtam, de annál jobb volt a másik.

Minden összevetve nagyon jó film egy kis barátnőzésre. Én is csajjal néztam, de sajna mivel kapcsolatunk "titkos" nem nagyon lehetett összebújni a moziban.

9/10 a minusz egy azért, mert a vége kicsit hálivúdisra sikeredett (igaz, hogy hálivúdi film, de nem szeretem az elcsépelt dolgokat). A végén Amanda futása nem kellett volna. Kocsival gyorsabb...