[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A Passióban sztem okés volt. Biztos sokaknak számított, hogy lássa mit élt át Jézus. Ilyet még nem láthattunk, hát egyszer elment. VOlt értelme a naturalizmusnak, legalábbis abban a sztoriban, abban a köntösben számomra ez oké volt (de nem szeretném újra megnézni).
NADE MÁSODJÁRA???
Én úgy vártam ezt a filmet, végre egy színvonalas szotorit láthatunk a majákról, civilizációjuk eltűnéséről, életükről. Erre pont erről nem szól.
Spec én kurvára nem lennék kiváncsi azokra a jelenetekre amiket a cikkben említenek. Nem kétlem, hogy vannak olyanok akik kiváncsiak ezekre az okádás dolgokra. De könyörgöm, nekik nem kell ezeket ilyen köntösbe csomagolni!!! Te tudod pontosan, milyen filmekben megy el ez a naturalizmus, milyen témájú filmekben merik ezt felvállalni, hol van erre szükség.
De egy ilyen kategóriájú filmben mint az Apocalipto, sztem kurvára nincs erre szükség. Élje ki magát vmi szaros "Z" horrorban. Senki nem fog rá haragudni, én viszont marhára nem vágom a pacáknak mi a célja.
Én csalódtam, megnéztem volna moziban, de ezért pénzt tuti nem adok ki, majd letöltöm eccer és itthon okádom ki a belem. :)))