Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galy
ó, télleg pöcs 😊
Blasta
a bézik az huászárdzsent, nem huászoldzser...
pöcs

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Galy

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Galy
bhd? azmiaz?

én a basicrõl dumáztam
Galy
de a legjobb film, amit tegnap láttam az a Véres ökörbelek a kertben visszatér 3.

Nem tetszett? Pedig én nem szeretem az ilyen filmeket, de ez kivételesen nagyon tetszett nekem is.
Feltéve ha a BHD-ról beszélünk 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

De, 9109.
Még lapozni sem kell 😊

Galy
meg valami tenenbaum ökörséget is
Cabin Fever - nekem végülis tetszett, de hihetetlen, hogy mennyi filmbõl lopkodták össze a jeleneteket. Ami pozitívum benne, hogy néhány részben visszaköszön a nyolcvanas évek horrorjaira emlékeztetõ hangulat, ami manapság ritka. Ami negatívum, hogy iszonyatosan lassan indul be, az ember elalszik a 30-ik percben 😞
Nálam 6/10, de aki nem rajong az ilyen horrorokért, az nyugodtan vonjon le 2-3 pontot, mert nem fog tetszeni neki.

Galy
na végre megnéztem a huászoldzsert tegnap

hát...
Blasta
Elkezdtem ezt a The Order-t, csak elaludtam rajta.
De csak azért, mert kurva álmos voltam.
Majd ma vagy holnap befejezem...

Vagy nem te láttad?

Szerintem ezt senki ne nézze meg, még a fanatikus horrorosok se 😞
Ennél rosszabb zombifilmet nem nagyon csináltak soha 😞

Ja, ezt írtam én is 😊

CSOCSO
nekem tetszett..leginkább a mimikák tetszenk az ilyen filmekben..pl amikor a kis teknõcöknek meséli pizsi hogy elrabolták a fiát.. erre szemilla megszolal hogy: Nemmondod?? hát kész..LOL az a hal... shrek jobb volt.. ez igaz
CSOCSO
702 megás azhemm.. egész jó minõség..
Blasta
Inkább ne folytasd!
Nem éri meg az idõt...

Tikal
elkezdtem nézni a charlies angels-t, de a 10.prcnél abbahagytam, néh bánom hogy ilyet leszedek 😊 azé holnap lehet megnézem...

finding nem - elég gyerekes, de hát gyerekeknek is készult, shrek jobb volt....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Naugye 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

VinylToy
A medál (The Medallion)

Jackie Chan film...egyebet nem tudok elmondani...nézhetõ, nem fogott meg annyira! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

cSuwwi
Az mpeg volt, mpeg4 asszem... A DVDScreener a jobb minõségre.

shit happens

Dynamic
The House of Dead

Egyelõre 40 percig bírtam, ha nagyon unatkozom akkor majd talán végignézem.Egy nagy rakat bullshit, tele idióta és nagyon szar vágásokkal, bugyuta és nevetséges jelenetekkel.Pl. menekülnek a szigetrõl a hajóhoz.A hajó fedélzetén egy csomó zombi mászkál, de a hülye fickó annyira el akar menekülni, hogy teljesen logikátlan módon a vízbe ugrik és a hajóhoz úszik...Közben a nagy fightingban az is kiderül, hogy a szigeten ragadt modellcicák egész jól tudnak zombikat karatézni.Meg 5 percenként pár másodperces bevágások a játékból...áhh kész az egész film.
Csak Jürgen Prochnow rajongóknak😊
cSuwwi
Ami a DC-n van az 1CD-s az DVDScreener 700 mega, volt egy 920 megás is, de azt kitiltották a Koliról. 😊

shit happens

Blasta
"...where did you get dose eeeeeeeeyes"

ÁÁÁÁÁ

Blasta
AZ egy faszság volt...:-DDD

Tikal
az egynek nem normális volt a vége 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Megnéztem a Dzsípörsz Krípörsz 2-t!!!!
Bizony!
És szerintem jobb mint az elsõ volt!
Sima tinihorror, se több, se kevesebb, tele egy nagyrakás klisével. De legalább nem vágták le senkinek félbe a fejét egy szögesdróttal, majd nem csúszott szét az egész szép lassan.... :-DDDD

Csak azt nem vágom, hogy mi köze volt a JC 1-ben megszólaló nótához??? Ebben semmi utalás nem volt arra a számra, ami ugye a film címe is volt.

De egyszer simán nézhetõ a film. És normális a vége is...

CSOCSO
dc++ on van fent dvdripes...
legalábis a neve.. nem dvdrip de jobb mint a többi.. minõségre kb 3,5/5...talén 4/5
szedj le 20 megát.. divfixel meg less bele..
Tikal
mennyire jo minoségu a verziod? mi a neve? 😊

CSOCSO
kill bill rulez! cool film.. jo zene... és az anime rész is isteni
Blasta
Én is fennhagyom a DC-t, mert ritkaságohoz ideális na! :-D

Loál János
Loál, bizti béna vagy DChez!

Bezzeg nekem van privieftépém, és DCzek is.

Ami nincs, az a free disk space. :-DDD

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Kõkemény 1500 mágyár forintot csengettem le érte, MERT TELIK RÁ, szóval befogod homeless geci! :-)))

Galy
rulz film
Kandurex
SWAT. 6/10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nagy a pofád tegnap óta mióta kaptál alamizsnának egy hozzáférést, mi? 😄

Blasta
Pfffffffffff
DC Sux!
Privát FTP a rula! ÁMÁTÕR :-))))

Blasta
Nalátod!!!!
A Titkárnõ pl. egy kurvára igényes és egyedi film!
Élvezet nézni. A kiscsaj marhajó (és a feneke is :-DDD)
Örülök, hogy tetszett...

Amúgy köszi mindenkinek a DC-s buzdítást, belekezdtem, bejön.

Megnéztem a The ordert. Több dologban igazat tudok adni Sephinek, anno a "videotékás korszakomban" rengeteg hasonló filmet láttam, tipikus tékás film, igaz, a jobb fajtából.
A színészek jók, de a történet kicsit vontatott, és volt egy olyan érzésem, hogy nem tudták eldönteni, hogy komoly filmet készítsenek vagy egy könnyedebb, szórakoztató thrillert.
Ami megfogott, az a Sin-eater ötlet, szerintem hatalmas, bár nem vagyok benne biztos, hogy még soha, sehol nem szerepelt...
Összességében nézhetõ, közepesnél egy csöppet jobb (5,5/10 - bár ha egytõl osztályzunk, akkor ez pont középérték).

Sephi
Na kerem a film cime Secretary

Mit lehet errol a filmrol mondani? Azt hogy ilyet tuti nem latott meg senki. Annyiba valosul meg hogy erdemes megnezni plane az olyan embereknek akik kedvelik egy kicsit a szado dolgokat 😊 A film tok poen igaz nem vigjatek csak eszmeletlenul titokzatos es hihetetlenul erdekes! Megeri megnezni!

SPOILER -ek kov a film leiresaban...

Szal a film egy csajrol szol aki miutan megvagja magat a szulei asziszik hogy ongyilkosagot akart magan elvegezni es bezarjak szanatoriumban. A film akkor kezdodik amikor a csaj kijon es a novere hazasaodik. A csaladja igen gyotrelem mert az apja iszakos az annya meg kicsit nincs valami rendben a fejevel. Ezert a csak elemegyen egy gyorsiro tanfojamra es aztan talal az ujsagban egy hirdetest minthogy keresnek titkarnot.

Tobbet nem irok mert irany a melo!!!!! 😊))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
nah.. leszedtem a kill bill-t értelmes minõségben😊 jol meglesem megenn
Sephi
Te amig leteznek jo FTP-ek nem kell nekem DC 😊

cSuwwi
OFF:

Nem tool bonyolult. Megkezded a letöltést, majd kilépsz a szerverrõl, és nem lesz több leecher. Vagy kis látogatottságú hubra mész, ha ismerõstõl töltesz. 😊

shit happens

CSOCSO
Finding nemo... meglestem megenn..még mindíg tök zsír film...ez a szemilla meg fergetes😊) amikor a kisteknösöknek meséli pizsi hogy mi történt.. õk meg ledöbbennek erre szemilla is rákérdez mintha nemtudná: komolyaaan?

há kész majdnem leestem a székrõl..
Sephi
Hogy neheto e? Nem is tudom... tipikusan valassos muvirol van szo. Amolyan Stigmata feleseg akar lenni. Egy bibliaba megemlitett bun eveorol szol. Szerintem nem valami erdekes a muvi de egyszer megnezheto 😊

Scary Movie 3: Szerintem kurva jo film, lett. Regota nevettem ennyit. A poenok kurva jok. Persze volt egy-ket sablonos, de a tulnyomo tobbsegben kurva jo volt. Ajanlom mindenkinek. 8/10.

The order - látta valaki? Vélemény? Nézhetõ?

PREMIERE1
Nekem bejött, mert végre nem az egysíkú unalomig ismert story volt és pont ezért tetszett. A homokos Chamberlaine-es változattól pl. hánzyi tudtam volna. A magyar Sándor Mátyást is hasonló irányba vitték el ... 😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Blasta
AZTA!
Meglepõdve olvasom!!!! :-DDDD
Jópont!