Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Merthogy ennyi beteg embert a Twin Peaks 30 része alatt nem lehetett látni

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Egyébként érdemes megnézni.
De komolyan nem tudtan eldönteni, hogy tetszett vagy sem - nagyon formabontó film, a megszokottaktól mindenképpen eltér.
Szerintem elég szélsõséges lesz a megítélése - vagy bejön valakinek ez a fajta túlzott társadalomkritika vagy undorodik az egésztõl. Mivel én finoman szólva nem rajongok az usáért, és szeretem a kritikus hangvételû filmeket, ezért akár még be is jöhetett volna, ha nem lett volna ennyire (szándékosan) túlzó.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
loál
Akkor megnézem!
Már csak a himbálózó geci miatt is... :-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ken Park -
nehéz eldöntenie az embernek, hogy amit látott az egy nagy rakás szar, vagy egy szándékosan túlzó és megbotránkoztató társadalomkritika, ami nem mellesleg egy nagy rakás szar is
Kár, mert akár még tetszhetett is volna, de olyan mértékben túlzó, hogy sok volt így egyszerre. Bennem lehet a gond, de nem igénylem az öt perces faszverés elejétõl a végéig történõ bemutatását filmekben - úgy pláne nem, hogy a végén fél percen keresztül himbálózik a geci a csávó farkáról...

(persze lehet, hogy ezt a fajta "mûvészetet" túl buta vagyok befogadni)

Én is nagyon szeretem, remélhetõleg nem basszák szét a film-verziót (azt hiszem amerikaiak csinálják...)

Szerintem pedig nem akkora gáz, bár én eléggé unalmasnak tartottam annak idején.
De mindenképpen elõny, hogy "gótikus" vámpír-sztori, nem pedig Blade szerû übermocsok.

zaki

CSOCSO
szar!!
zaki
nemááá... azt hittem, vmi kúúúl kis film lesz... nekem nagyon bejött a Desperado, ahhoz képest milyen?

CSOCSO
volt egyszer egy mexik...hát ez mekkora szar film...
I.C.ram
Mekkora szar ez a Drakula film, ami msot megy RTL-en. Tipikusan az az eset, mikor megmutatja, hogy amerika, hogyan látja a dolgokat 😊
I.C.ram
Oké 😊
Jano
Jóvanmilyenvagy... 😄DD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
Hat halladi kell a korral es ez nekem annyira megtetszett! 😊 Te eskuszom! Soha de SOHA nem felejtem el azt amit toled kaptam!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Spehi áhhh!!! 😄 Levetted az általám készített csodaszép logót??? Amit Paintben csináltam! Te alávaló! 😄DD
Davidus
KITE-t mindenkinek látni kell!

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
van má értelmes verzsõn?
zaki
3333 ft-ért adják dvd-n, már kértem is karácsonyra, nekem negyon tetszett a film...

Sephi
Amen mis is most neztuk meg megint!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
ARGHH kezdõdik a k pax a HBO-n.. elég kész vagyok ttõl a zenétõl meg a filmtõl
Sadun Tryst
amit filmet láttam és kurva jó:

Heavy Metal FAKK
Kite
Blood - The last vampire
Matrix - Forradalmak
Semmi szex (Sex is Zero, Dél-Koreai film, olyan mint a amerikai pite! qrva jó!)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Blasta
KILL BILL másodszorra!
Kibaszottjó!
Mégjobb mint elsõre! :-)

Tikal
ööö melyik verziot nézted? 3 svcd?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
Nos, most, hogy végig sikerült néznem, egyértelmû, hogy egy Braveheart szintû filmet csinált Edward Zwick. Nem akarom lelõni a storyt, bár egyértelmû, milyen vége lesz, de az tuti, hogy megkapja az Oscart márc-ápr környékén!
Minden elemében megérdemli. A történet nem tudom mennyire igaz, de ha nem csinálnak valami "Úristen, megint milyen fontosak nekünk a feketék" vagy egy "Polgárok borzalmai a második világháborúban" stílusú filmet, illetõleg az Oscar bizottság nem ismét politikai elvek alapján dönt, hanem a mûvészetet nézi (igyekeztem árnyaltan fogalmazni, bár vsz mindenki érti milyen témákra gondoltam), simán be fog gyûjteni egy legjobb film, legjobb rendezés, legjobb operatõri munka, legjobb mellékszereplõ stb., stb. díjakat ...

Ezt moziban kell látni, és én is igyekszem pótolni ezt az élményt.

Hans Zimmer zenéje, ha nem is egy Gladiátor szinû music (Lisa Gerrard igazoltan távol a Whale Rider miatt), de valóban igazi, utánozhatatlan Hans Zimmer szintû a zene. 😊

Érdemes megnézni a hivatalos oldalát a filmnek, ott még a japán kultúráról is vannak linkek, elemzések, valamint a szamurájokról is elég normális anyag van.

Bár számomra az amerikai moziközönség nem mérvadó, de jelen esetben egyet értek velük. Nem csodálom a rekordok döntögetését.

Jó film ... 😊

A medve nem játék.

RelakSfromhome
A KÖR

Háááát.... Nemtom. Nem rossz, de kicsit hajaz Freddyre 😛 Az volt a legjobb mindenesetre, mikor a kiscsaj kikúszott a tévébõl :Ð

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CSOCSO
aszondják hogy azonnal nézettségi rekordott döntött meg minden.. hans zimmer rulzik!!!
Tikal
the last samurai SVCD, szemcsés és homályos...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

harakiri
A Last Samurai mennyire tûnik hitelesnek?
Én a bemutató alapján kicsit túlságosan érzelmesnek (romantikusnak) találtam a japcsikat, szóval nagyon amerikainak tûnt a film...vagy éppen csak ezt vágták össze a trailerben?

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Blasta
Milyen minõségben van meg?

Bandew
Látta már valaki a Dogville-t?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

precision
Megnéztem ezt a filmet! Hááát 5.1-et kapott az imdb-n. Nálam kb. 2-3 körül mozog a film! Kegyetlenül sz*r volt sztem. Unalmas, amerikai agyrágógumi, gagyi jelenetek..stb. Szal nem egy nagy durranás.
A magyar fordítás is rulez: Riders - Sporttolvajok

Bazinga!

Sephi
Jah az ket kulon film ugyanazzala foszereplovel 😊

Sephi
Na kerem!

Speaking of sex
Secretary

Nezetek meg no comment. Tegnap ketszer kellet lealitani egyes jeleneteknel mert a tarsasag nem tudta abba hagyni a rohogest 😊

CSOCSO
nah meglestem a swatot...
mivel rohadtul unatkoztam nagyon jol esett a film.. nem egy nagy szám a film de tökéletes volt erre az alkalomra!
CSOCSO
nembaj.. ha ugy ülök behogy szar lesz akkor ugyis csalodni fogok és jobban fog tetszeni😊
FtranX
na majd meglátom, mikor lesz hangulatom hozzá.

FtranX
Pedig már megörültem... 😞
Sweet Sixteen a neve.

Én amúgy adnék neki egy esélyt
->
Brit Független Filmdíj (2002) - Legjobb film
Cannes (2002) - Legjobb forgatókönyv: Paul Laverty
Európai Filmakadémia (2002) - Az európai filmkritikusok díja: Ken Loach

imdb-n 7,4-en áll...
Bár dráma, úgyhogy nem biztos, hogy mindenkinek bejön

FtranX
Horror? 😊) Én azt hittem, valami romantikus tinitörténet. 😄DD (pedig belenéztem)

Ja, megnyugodtam, azt hittem errõl van szó:
http://www.imdb.com/title/tt0083146/
De rákerestem és nem 😄

Úristen!
81-es horror, az aranykorból!
Ilyenekért ölni tudnék, le ne töröld 😊

FtranX
Az Édes Kamaszkort-ot (Sweet 16) látta már valaki?
(csak hogy töröljem, vagy nézem meg)

Ken Parkot néztem most félig.
Huhh..."érdekes", felkavaró film, kiváncsi leszek a végére, de az már csak holnap lesz megnézve.

Tikal

CSOCSO
nah leszedtm a swatot.. kiváncsi vagyok mennyire lesz szar..
Blasta
Én sem hiszem, de szórakoztatott!
Meg amúgy is Wahlberg fan vagyok EZERREL :-DDD

Most fejeztem be az Olasz melót.
Kategóriájában szerintem nagyon jó film, bár nem hiszem, hogy 20 éven belül megnézem újra.

Bandew

ármint #8986

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Na, hát nekem nincs ilyen szép szemem. 😄

Sephi
Anyuuuuuuuuuuuuu