1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • a.carkey
    Az az igazság, hogy ha ugyanolyan lett volna, mint az előzőek, akkor azért fikáznák, ráadásul kikezdenék Bondot is. Most nem lett olyan, most azért nem jön be sokaknak. Viszont ezek után a kritikusok sem tudtak belekötni az általatok is említett "gagyizmusba" (úszik az autó a víz alatt, Richard Kiel széttépi a fogával az Aston Martint, jégpalotában lakik a gonosz, stb.). Korábban az erősen Sci-fi vagy fantasy kategóriába is tartozhatott egy-egy Bond film.

Meglepetésre, igazán Bondba sem lehet belekötni. Izlés dolga mondjuk, hogy kinek jön be Craig, de most olyan emberi. Én Craigre először a Tortából emlékeztem (annak ellenére, hogy előtte persze a Tomb Raiderben és a Kárhozat útjában is láttam, de ezeket a szerepeket most inkább hagynám). A Tortában meglepően jó volt. De okés volt a Münchenben, és a pici szerepben a Sorstalanságban is. Szerintem Bondként sincs semmi baj vele. Egyszerűen a szuperkém - khm - emberi külsőt kapott. :) Már tényleg nem az a Rambo 3, mint előtte.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sérül (össze-vissza ütik a golyóit) és vsz meg is törne, ha nem jönne segítség: más filmekben ált. úgy látszik, hogy a heréit és lábújjait is képes lenne feláldozni, ha kínozzák). Egy nő kioktatja (szerintem egyedüli volt az eset). A mostani filmben abszolut távol áll tőle a menő playboy életstílus (Fordja van, nem tudja mit is akar inni, semmi divat, stb.). Semmi igazán ütős kütyü (még a megérzései is kifognak rajta (pókernél). Még az Astont is összetöri (máskor távvezérléssel is mentek nála a kocsik). stb.

Szóval jól eltalálták az összetevőket. Bár valóban sok benne egy bizonyos játék, idiótának tűnhet a főgonosz ezzel való pénzszerzési módja, mégis izgalmas az egész játszma.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És ráadásul Bond hibázik. Méghozzá sokat. Annyit, mint az egész eddigi összes Bond filmben ...