Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát inkább nem is ozstályzom, ugyis csak miatta néztem meg

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
shit happens
- Adjál, adjál már egy bélást! 😊)) LOL 😊
shit happens
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Amúgy ki mit tippel, mi lesz a címe?
Megint valami idiótaság.
Pl lesz egy új játék, aminek a címe nekem nagyon bejön és simán jó lenne a film 3. részére is.
SW Episode III: Darth Vader
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Aztán a nagy semmi 😞
"Mér ne" alapon :-D
TÖKJÓ VOLT! :-DDDD
shit happens
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nekem jobban tetszett az elsõ résznél, de még így is szörnyû 😊 (simán 5 pont alatt egy tizes skálán)
Emellett Transporter volt még a tegnapi menü - na ez tipikusan az a film, amire két hét múlva emlékezni sem fogok. Amúgy utálom az ilyen akciófilmeket, de ez már legyen az én bajom 😊 Nem pontozom, felesleges, nagyon alacsonyat adnék rá, mert nem jönnek be az ilyen filmek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-A jó gengszter álcázza magát. Közvetlen akcióban, majd harisnyát húzunk a fejünkre.
-DDDee én csak neccharisnyát hoztam!
-Nem baj, majd Billy kölcsönadja a zokniját!
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
-kús
-najjjó, csakugymontttaaaam
-denemond. különben is ne locsogj folyton. A jó gengszter nem locsog, hanem cselekszik
-Most megdöglesz balettpatkány
-(itt a jó szinkron) Én vezettem, azt mondmeg én vezettem?
Iszonyat jó volt.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Igen, uram?
- Valami újabb baleset?
- Borotválkoztam, uram!
- Na de a keze
- Abban volt a borotva, uram!
kurvanyu jó-johánzon!!44
-Többet nem kezdek feketékkel!

VÚÚÚÚKIIIII!!!!