[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nagyon vadon
Ahogy lentebb is írta valaki, egy egyszerű, újabb animációs film. Ugy is ültem le elé, hogy ne várjak sokat. Egész kellemesen csalódtam. Nem volt mondanivalója a felnőteknek, példamutatás a gyerekeknek, semmi ilyesmi. Csupán csak egy szeretnivaló szelíditett maciról szól, kit végül kitesznek az erdő közepében, hogy most már probáljon megélni az emberek nélkül.
A rajzfilmben úgyan úgy klissék tömege található, mint a majd ezer másikban. Ugyanugy meglesz a nagydarabb szelid főhöst idegesítő, pici, vézna, nagyszájú haverpótlék. Ugyan úgy összevesznek majd kibékülnek.. bla bla bla.
Aki nem akar semmi mást, csak röhögni egy másfél órácskát, annak ajánlom. Akinek nagyobb elvárása van, inkább ne is nézze meg. Gyermekeknek kitünő, hisz lényegében ez nekik szól.
Én nagyon jót mulattam :)
Pár képet be is szúrok, ha nem gond. A képminőségért elnézést, teljesen véletlenül néz ki úgy mint egy kalózfelvétel! ;)
A kacsák ("háá hogyan lehet vőő betüt csinálnia két kacsána?") és a hülye nyúlak hatalmasak! :D Ahogy a láncfürésszel hadakozó kerge hód is ütött keményen :D
Na meg a tacskó: "Bitbullnak érzem magam... waauuu"