Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
shit happens
Ööö...köszönöm uram, de már fél éve magával él...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Azt hiszem Ternovszky Béla és Nepp József.
Sokkal jobban örültem volna én is egy kissé thrilleresebb, taktikázósabb filmnek, dehát nem mutathatták be a SWAT összes új trükkjét....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ez valami utalás a legalizáciora? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
jojojóestét, Mr. Tájföl...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
bár ha választanom kéne, hogy melyiket ne lássam többet, a macskafogót választanám
persze ha sorozat lenne..... hmmm
Riszpekk
MACSKAFOGÓ MEGARULEZ!!!
közvetlen utána pedig sokak által nem látott film:
A VÁMPÍROK HAVANNÁBAN! :-DDD
kurvanagy film!!!!!!:_DDD
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Most kezdõdik Freddy barátunk folytatása a retekklubbon... 😉
shit happens
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Errõl nem vagyok hajlandó vitát nyitni 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
shit happens
De elég sok ilyen van benne.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Riszpekk
vizuálisan lekötött, de valahogy a családtol elszakadni vágyo ifju története aki önállo akar lenni, nem hatott meg
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vizuálisan kibaszott jó volt, ahogy az a 10000 bogár egyszerre támadott, de közelrõl is tökéletes volt a kidolgozás és az animáció
az meg a te bajod, ha nem érintenek meg az emberi kapcsolatok

Riszpekk
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Soundtrack

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Én is mostanában szedtem le!
A 3-as a kedvencem. Az kurva szép! 😊
Egybkent most halagatom a Kill Bill Sound Treck-jet!!! Aii bazz de faszaa ez a zene!
Kicsit más volt így könyv után a filmélmény, de még mindig nem tudom megérteni, hogy indokolatlanul miért térnek el a történettõl a könyvhöz képest. Teljesen máshol vannak a hangsúlyok 😞
Starship troopers - ez tetszett annak idején, jól szórakoztam rajta, de számomra ennyi, nem érzem a vágyat, hogy újra megnézzem.
Mondjuk túl sokat nem tudok, mert Blasta ismét leírt mindent helyettem, amit akartam, de még annyit, hogy:
Sephi, tényleg nem kellene felhúznod magadat a piszkálódásokon. Írod, hogy van itt egy "régi" társaság, akik kiskirálykodnak, és ha valakinek eltérõ a véleménye, akkor azt leszólják.
Lószart.
😊
Érdemes megnézni, hogy én mit szoktam kapni, ha a Mátrix 2-3-ról írok 😛
Az általam legnagyobb mûveknek tartott alkotásoknak is odavág valaki néhanapján (A gyûrû szövetsége és a Donnie Darko épp a napokban kapta meg a magáét 😊 - és akkor mi van? Picit rosszul esik, aztán öt perc múlva túlteszem magamat rajta.
Igyekszem én is visszafogni magamat, ha nagyon ki akar törni belõlem a fikázhatnék, néha sikerül, néha nem 😊 Kérlek bocsásd meg, ha Swarcival kapcsolatban már nem tudtam visszafogni magamat 😊
Riszpekk
Az Event Horizon egyike az etalon filmeknek, legalábbis részemrõl.Egyszerûen egy tökéletes film, én nem tudok róla rosszat mondani.Bármikor megnézem, feláll a szõr a hátamon..És ez már jópárszor elõfordult az évek során😊
Rendszeresen elõ szoktam venni és meglesem..Egyszerûen nem tudom megunni😊
- Az Event Horizon (HalálHajó) kitûnõ film. Én utálom a horror filmeket, mert nem tudom értékelni õket. Ez a film viszont odab@szott. Csúnyán.
- A Starship Troopers (Csillagközi Invázió) is egy remek film. Én nagyon szeretek scifit nézni. Van egy-két béna alkotás, de ez a film nagyon jól kitöltötte azt a 2 órát amit neki szántam. Látványos, humoros, akciódús, és még története is van. Pont nekem való.
Ezekután szeretném leszögezni, hogy:
- több mint 27 éves vagyok
- nem vagyok IQbajnok amerikai, hanem (mentálisan)egészséges hazánkfia
- nem azért nézek filmet, mert szeretek kritizálni, hanem az élményért (egyszer már ideírtam a szempontjaimat - keresse meg aki akarja)
Kiváncsi volnék, hogy milyen következtetéseket vontok le a fentiekbõl.
Röhögtem is egy nagyot, direkt kikockáztuk😄
Mondom ezt úgy, hogy nálam a sci-fi az 5. elemnél kezdõdik..