Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
- Maga átver engem, ezek patkányok!
- Na és, csak nem fajgyûlölõ?

shit happens

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ams
Úgyérzem ön nem szeret engem Safranek...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

cSuwwi
Safranek, jöjjön csak közelebb... 😊

shit happens

cSuwwi
Megnéztem kivételesen a stáblistát is a film végén (szerencsére megvolt), és a rajzolók közül 1 volt külföldi, a többi magyar. De valószínûleg tényleg a pénz lehetett a dolog hátterében...

shit happens

Kandurex
És üdvözlöm a kedves feleségét!
Ööö...köszönöm uram, de már fél éve magával él...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dynamic
Az lehet😊
Dynamic
Sõt mostanában láttam a Filmúzeumon egy riportot azt hiszem Nepp Józseffel a Macskafogó kapcsán, amiben mesélt arról, hogy hogyan csinálta meg, milyen ötletei voltak, mesélt a stábról, de szó sem volt pl. kanadaiakról.
Blasta
A pénz jött onnan.... :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Dynamic
Nem tudom mi volt benne az NSZK,kanadai, de a rajzfilm oroszlánrészét pl. a rendezést és magát a rajzot,animációt tuti, hogy magyarok csinálták.
Azt hiszem Ternovszky Béla és Nepp József.
Blasta
Sajnos elmentek az akció irányba.
Sokkal jobban örültem volna én is egy kissé thrilleresebb, taktikázósabb filmnek, dehát nem mutathatták be a SWAT összes új trükkjét....

Sephi
SWAT - ha' nem volt annyira rosz de megint csak egy bugyuta akcio film. Igaz alig volt benne tulzas 😊)) De aze' egyszer megnezheto otthon... birtam az elejen az egyik kliens lotte a rendort de a AKA-bol nem gyutt ki semmi tuz 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tikal
ja és a gyûrûk urában/két torony a két kis hobit pipafûvet sziv
ez valami utalás a legalizáciora? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ams
Üdvözlöm Safranek...
jojojóestét, Mr. Tájföl...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

FREAK
ok csak vicceltem

bár ha választanom kéne, hogy melyiket ne lássam többet, a macskafogót választanám

persze ha sorozat lenne..... hmmm

Riszpekk

Blasta
Sajnos kénytelen vagyok (ismét) egyetérteni a mi Ramza barátunkkal!

MACSKAFOGÓ MEGARULEZ!!!
közvetlen utána pedig sokak által nem látott film:
A VÁMPÍROK HAVANNÁBAN! :-DDD

The Garrett
+néztem a blöfföt. Nemtudom eddig hogyhogy nemláttam, de most bepótoltam!!!!
kurvanagy film!!!!!!:_DDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Guest
Szerintem meg #8913... 😊)
FREAK
naés... az elõny? 😄

Riszpekk

cSuwwi
Macskafogó - Cat City 😊 Ritka hülye neve lett az angol verziónak, és csak 4 évvel késõbb jelent meg.
Most kezdõdik Freddy barátunk folytatása a retekklubbon... 😉

shit happens

Bandew
De az sorozat.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
már késõ!!

DEXTER RULEZ!!! 😄DDDDDDDDDDDD

Riszpekk

Macskafogó a legnagyobb!
Errõl nem vagyok hajlandó vitát nyitni 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

cSuwwi
Macskafogó (színes magyar-NSZK-kanadai animációs film, 92 perc, 1986) port.hu

shit happens

cSuwwi
Én most nosztalgiázam: Macskafogó 😊 Ahhoz képest hogy milyen régi, nagyon jó kis mese. És részben magyar 😊)

shit happens

Bandew
Pl. a cenzúrák. Tök poén volt, hogy a brutális képek után, hülye kisérleteket cenzúráznak a filmben. Meg a kísérlet is amit a fõbogaran csináltak, amikor belevágtak valami hosszú tût, halálra röhögtem magam, annyira hülyén nézett ki. 😄
De elég sok ilyen van benne.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

cSuwwi
Csillagközi invázió. Nem volt rossz film szerintem sem. Jók voltak a képi elemek 😊

shit happens

FREAK
egy nagy kaland az egész sztori, ennyi... valszeg amikor én gyerek voltam, még mentek ilyen szintû sztorik a tévében/moziban, ezért semmi bajom velük

Riszpekk

Tikal
hát MIB tényleg nem nagy show 😊

vizuálisan lekötött, de valahogy a családtol elszakadni vágyo ifju története aki önállo akar lenni, nem hatott meg

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
nemtom, én jobban örültem ennek a filmnek, mint egy komolynak szánt, de gagyi szarnak, vagy a túl lazára MIB-nek...

vizuálisan kibaszott jó volt, ahogy az a 10000 bogár egyszerre támadott, de közelrõl is tökéletes volt a kidolgozás és az animáció

az meg a te bajod, ha nem érintenek meg az emberi kapcsolatok

Riszpekk

Tikal
ha már ennyi sz oesett vki elmesélné nekem mirõl maradtam le miközben alig vártam hogy vége legyen a bogárinvázionak a starship troopersben? Az addig leesett hogy némi tulzás van a filmben, bár lehetett volna egyértelmûbb, mint pl a támad a marsban 😊 De mélyebb gondoltaok nem nagyon szántottak a filmben, még a vizuálsi trükkök ugy ahogy, de én sem éreztem késztetést arra hogy mégegyszer megnézzem...

Tikal
5. elemnél? az gondolom az also küszöb 😊

Blasta
...majdnem :-)))

Sephi
Akkor Star Trak ?😊)))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta

Nem igaz!
Soundtrack

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Ja és az: Sound Track! :-DD

Blasta
Az bizony!
Én is mostanában szedtem le!
A 3-as a kedvencem. Az kurva szép! 😊

Sephi
Jo 😊

Egybkent most halagatom a Kill Bill Sound Treck-jet!!! Aii bazz de faszaa ez a zene!

Blasta
Errõl is van már jóminõségü DVD rip?

Ja, Sephi, kérésedre gyûjtök majd listát, hogy mit honnan loptak a JC készítõi 😄

Mivel mostanában igyekszem végigolvasni Brett Easton Ellis magyarul megjelent könyveit, ezért tegnap este megnéztem megint a vonzás szabályait.
Kicsit más volt így könyv után a filmélmény, de még mindig nem tudom megérteni, hogy indokolatlanul miért térnek el a történettõl a könyvhöz képest. Teljesen máshol vannak a hangsúlyok 😞

Event Horizon - én is nagyon szeretem, már legalább háromszor láttam, rulz.
Starship troopers - ez tetszett annak idején, jól szórakoztam rajta, de számomra ennyi, nem érzem a vágyat, hogy újra megnézzem.

Huhh, lement itt egy vita (kicsit rólam is), és mivel nem voltam itt, egy-két dolgot hozzátennék.
Mondjuk túl sokat nem tudok, mert Blasta ismét leírt mindent helyettem, amit akartam, de még annyit, hogy:
Sephi, tényleg nem kellene felhúznod magadat a piszkálódásokon. Írod, hogy van itt egy "régi" társaság, akik kiskirálykodnak, és ha valakinek eltérõ a véleménye, akkor azt leszólják.
Lószart.
😊
Érdemes megnézni, hogy én mit szoktam kapni, ha a Mátrix 2-3-ról írok 😛
Az általam legnagyobb mûveknek tartott alkotásoknak is odavág valaki néhanapján (A gyûrû szövetsége és a Donnie Darko épp a napokban kapta meg a magáét 😊 - és akkor mi van? Picit rosszul esik, aztán öt perc múlva túlteszem magamat rajta.

Igyekszem én is visszafogni magamat, ha nagyon ki akar törni belõlem a fikázhatnék, néha sikerül, néha nem 😊 Kérlek bocsásd meg, ha Swarcival kapcsolatban már nem tudtam visszafogni magamat 😊

FREAK
Starship Troopers-t nem bántani, mert nemtom hány év után azon görcsöltem elõször 😊 És még a dráma is benne van, csak kicsit képregény feeling. 😄

Riszpekk

Gery1980
Szívembõl szóltál!
Az Event Horizon egyike az etalon filmeknek, legalábbis részemrõl.Egyszerûen egy tökéletes film, én nem tudok róla rosszat mondani.Bármikor megnézem, feláll a szõr a hátamon..És ez már jópárszor elõfordult az évek során😊
Rendszeresen elõ szoktam venni és meglesem..Egyszerûen nem tudom megunni😊

Szerintem:
- Az Event Horizon (HalálHajó) kitûnõ film. Én utálom a horror filmeket, mert nem tudom értékelni õket. Ez a film viszont odab@szott. Csúnyán.
- A Starship Troopers (Csillagközi Invázió) is egy remek film. Én nagyon szeretek scifit nézni. Van egy-két béna alkotás, de ez a film nagyon jól kitöltötte azt a 2 órát amit neki szántam. Látványos, humoros, akciódús, és még története is van. Pont nekem való.

Ezekután szeretném leszögezni, hogy:
- több mint 27 éves vagyok
- nem vagyok IQbajnok amerikai, hanem (mentálisan)egészséges hazánkfia
- nem azért nézek filmet, mert szeretek kritizálni, hanem az élményért (egyszer már ideírtam a szempontjaimat - keresse meg aki akarja)

Kiváncsi volnék, hogy milyen következtetéseket vontok le a fentiekbõl.

Gery1980
Ja, én meg azt láttam ahogy a vámpírok szállnak ki a 2-es metróból😄
Röhögtem is egy nagyot, direkt kikockáztuk😄

Gery1980
Pedig az a film nagyon is jó volt.
Mondom ezt úgy, hogy nálam a sci-fi az 5. elemnél kezdõdik..

Dynamic
Még véletlenül sem a bolygó neve: halál-ra akartak asszociálni😊
Kár, hogy nem láttam.Mármint ezt a szigetest.