Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem marad a konnyha...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
(most komolyan)
Na megyek cigizni a hideg erkélyre
(ez is komoly) :-D
Láttam én benne a fricskát, de olyan szinten volt eldugva, hogy valahogy nem tudtam a "vicces" vagy kifigurázott jeleneteken rácspni a térdemre, hogy
"ejjjjj, dejó ez"...
Amúgy ha már itt tartunk, akko KILL BILL.
Akinek gõze nincs Tarantino munkásságáról, az bután bámul maga elé, nem értve mirõl is van itt szó :-DDDDDDDDD
(by Laár andárs)
Aki vágja, az meg belül élvezkedik, hogy milyen fasza filmet lát és Tarantino mibõl tud várat építeni...
Amikor a Titanicot neztem 1998-ban a vegen nem mertem kimennia mozitermbol mert feltemhogy melglatjak hogy sirtam.
En a Beautiful Mind filmnel aszem negyszer sirtam el magam es a film utan harom orat ugy megvoltam hatodva hogy nem lehetett hozzamszolni.
Imadom Mike Oldfield zenejet minden album megvan de ezzel szemben imadom a Rammstein egy ket szamat es a Thater Of Tragedy-t is.
Verseket irok es meseket kozbem imadok pusztitani a huje Ps2- jatekaimban.
Vegyes ember vagyok igy van. Es tudok ertekelni egy filmet tiszta erzelembol!
Es bant igenis bant hogy ha azt a velemenyt alkotjak rolam hogy muveletlen fasz vagyok es izelstelen is. Es mindezt azert mert paran nem ertenek egyet velem! Pahh
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Nem mondom, hogy így van-e, de lehet, hogy Sephi mást látott ebben a filmben, mint Ramza.
A zenével felhozott példa szerintem nem volt rossz, de nem teljesen fedte a valóságot. Az addig ok, hogy senki nem kérdõjelezheti meg Mozart zenei teljesítményét, de attól még neki lehet más a nagybetüs ZENE. A filmnél azért máshogy van. Egyszerûen valakinek ez tetszik, valakinek az.
Manapság már elég, ha ennyit benyögnek:
"jah, és swari jó szinész" :-DDDDDDDDDDD
Azért ez nem ugyan az mint ami régen volt!!! ;-)
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!
Nem nem! Inkabb aztirjak itt hogy "De allat vagy neked az teccet? Hat te nagyon bunko lehecc!"
Ezert van ez Blasta!!!!
Ejtsük a témát...
A "THEY" TÉNYLEGMEGAHIPERFOS film volt!!!!!!!!!!! :-DDDD
En megmondom neked az oszintet. En erzem bazz hogy te nem rosz ember vagy Blasta es van benned joakarat es mostanaban kezd elojonni ugyhogy ez jo jel.
Es igenis kerekbelole mert a Swarcis temat lezartad es megertettema kulombseget. Csak ne ird ugy hogy besertodjek mert lehet en ertelmezem roszul.
Ez egy vita. Vita pedig akkor van, ha nem egyeznek a vélemények.
Ez van.
Ha leírod a véleményed egy filmmel kapcsolatban, készülj rá, hogy visszakérdeznek: Neharagudj, hogy gondolod ezt?
Ramza-val semmi bajom nincs ki mondta ezt?
Jo akkor mostantol megprobalok kicsit jobban odafigyelni arra amit leirok.
De te is meg a tobiek is probajatok mar bazz baratsagosabbak lenni es ne kotekedjunk egymassal mert nekem speciel ez nem kepez elvezetett.
Elhiszem, hogy utálod, de ha egyszer ez van?!
Szélsõséges az ízlésvilágod (direkt nem írtam primitívet, mert adtad Te már jelét az ellenkezõjének), amit el kell fogadnod, hogy sokakból ilyen érzéseket vállt ki.
Ez egy olyan dolog, mint amikor az operából kifelé jövõ opera és zenebarátoknak odabaszod, hogy: vazze ez nem zene, a RAVE meg a szkúter, az a zene.
Elhiszik, hogy NEKED az a zene, de azzal azért tisztában kell egyszer lennie mindenkinek, hogy a ZENE az igenis Mozart, Vivaldi és társai által mûvelt mûfajt jelenti. Nem kell, hogy tessen, de fogadd el, hogy AZ AZ IGAZI ZENE!
És ha ezen a fórumon leállsz vitázni pl Ramzával (aki nagy horrorszakértõ Janoval egyetemben) arról, hogy a JC2 milyen film, akkor viseld a következményeit, hogy full hülyének fognak nézni és szóvá teszik az ízlésficamodat.
Érdekes, az én filmelemzéseimbe nem nagyon szoktak belekötni. Ha esetleg olyan dolog fordul elõ, hogy egy olyan film tetszik, ami TUDOM, hogy én kivételes vagyok, mert mindenki suxolja, akkor azt elismerem, hogy:
"ez van, nekem v.miért az a film tetszik. Nézzetek hülyének, ez van"...
Vágod?
Blasta igen ertemmirol irsz Swarczivalkapcs es igazat adok neked. Akkor tan en ertelmeztem roszul a jo szinesz dolgot. Igen a film volt jo de nekem az o alakitasa is nagyon teccet par filmben azert gondoltam igy a dolgokat.
Szerintem bazz mi akik mar regota itt vagyunk osze kene tartani es nem mindig haboruzni egymassal. Mert akarmilyen beszolasra van ujjab beszolas es igy tovabb.
Nem azert jarok ide hogy vitatkozzak es foleg nem azert hogy mindekielott lehulyezenek es lebunkozanak es debilnek tartsanak. Ha mar egyik elkezdi az anyazast es a masik 3 folytatja mar mindeki aki olvassa asziszi hogy az a teg aki elmondta a velemnyet tok hulye es mar nem is olvassa el a beszolasat mert a masik negy aszonta hogy hulye.
Tiszteld a velemenyem ugy ahogy en is a tiedet. En ne hulyez le engem a te teoriaiddal mert en is kitudoktalani akarmit hogy beled kossek nem? Sajnos ez a mai gondolkodas itt.
neked tetszik a jp2, nekem nem ( mert szar is
)''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
), szvsz teljesen igaza van. Egyszer szóltam is az érdekében (persze le lettem ugatva), de úgy látszik nem sokan olvasták (hopp most jut eszembe: Sephi tartozol egy sörrel
). Azt nem mondom, hogy a vita gáz, mert az hozzá tartozik egy ilyen témához, de az nem arról szól, hogy a másikból hülyét csináljunk.
Szal ennyi.
Figy.
Próbálok udvariasan és nem bántón fogalmazni, de ha folyton kerülgetem a kását, sose lépsz tovább ezeken a dolgokon.
Szal. Az objektivitásra próbállak rávezetni! Hogy tudd, mit miért értékelsz.
Nem swarcenegger szinészi játéka teszi azt a filmet mondjuk jóvá, hanem azok a klisék, amiket a tisztelt hálivudi urak a faszán elkészített forgatókönyv szerint nyomatnak a szallagra egymás után megfelelõ mennyiségben és minõségben. Ez nem swarcit minõsíti, hanem a készítõket. Erre Te benyomod, hogy swarci jó szinész. Hát nem az. Ezt egyszerüen fogadd el, ez egy TÉNY!
Egy megnyerõ faszi, megnyerõ küllemmel és izmokkal. Lehet, hogy jobb politikus lesz mint színész. Mind1.
A lényeg, hogy tudd mit és miért értékelsz....
Nem is irok en mar semmit sem...

Másrészt DIREKT figyelek arra, hogy Te egy érzékeny ember vagy és próbálk úgy fogalmazni, mitöbb oktató jelleggel rávezetni a tényekre, amiket nem veszel észre, még nem figyelsz, ami adódhat a korodból vagy az inteligenciádból, erre még nem jöttem rá.
De én tényleg nem bántani akarlak Téged!!!!!
Most mi bántót írtam? Mégcsak nem is fogalmaztam illetlenül, ellenben a te "bogaram"-oddal, ami igenis illetlen megszólítás! Bár nem nekem írtad, ez tény.
Nem akarok kotekedni most tok komolyan kerdem... miert elvezed maga a tenyt hogy amiutan elolvasom egy valaszodat ugy erzem magam mint a legnagyobb szar a vilagon?
Amõgy ez már tölthetõ lefele jó minõségben?