[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
miami vice
hat vicc(e) volt a film...
jo.. nem vagyok egy nagy miami vice sorozat fuggo, de szerintem a sorozat teljesen mas hangvetelu volt.. nappal jatszodott a part kozelben ahol homok van vagy valami.. jo tudom nem keverendo a bejvaccsal.. de ez tok sotet volt.. teljesen komor, stb!
az egyetlen kircsi jelenet az az volt mikor az elejen szetlovik az autot a sniperosok. egesz jol meg volt csinalva ahogy szakad a vegtag:D
nem volt rossz de tul hosszu volt es tulsagosan is unalmas!
ami eszmeletlenul hanyinger kelto volt az a kamerakezeles! Meg lehetett szamolni hogy a kameraman hanyat lep felvetel kozben. gusztustalan hogy ossze vissza dulongel a kep... ez iszonyat.. es neha meg a kep minosege is plusz a megvilagitas is olyan volt mintha egy single ccd-s kamcsival vettek volna fel amit eppen aznap vettek a bestbuyban nomeg egy jo nagy elemlampat is vettek mert neha annyira direkt fenyt vetitenek hogy olyan eros az embereken az arnyek es a feny talalkozasa hogy zavaro.. mindegy..remelem ertitek.. nem vagyok egy fenykepesz sem operator.. szal be kell ernetek a zagyvasagommal:D:D:D
a film 4/10