Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tökre izgultam, hogy le fogod fikázni, és el kell vágjam a torkodat 😊 de így nem kerülök sittre 😊
az a poén tényleg odabasz, és a zagyva kameramozgással is egyetértek, de kifejezetten üdítõ volt, hogy kihagyták az összes gagyi bullet-time meg freeze-time effektet
jó kis nyers, klasszikus dirrdurr
a sztori tényleg flatline, és a végén van is jó nagy kérdõjel, félek, hogy jövõre jön a 2....
Riszpekk
Hát akkor tessék Barátok köztet nézni, az érthetõ és izgalmas, bár Vágási Feri nincs benne
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Az elõbbit meg franc se tudja. Szerintem a szuperhõsös filmeket az X-men 2 kivételével veri.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
És kizárólag PC-n :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hogy ez nem nekem jutott eszembe 😄
Egyszer okés volt. Többet hallani sem akarok róla :-)
Most, kb. harmadszorra tetszett talán eddig a legjobban.
Ez MAGA A b-kategóriás szar horrorfilm!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
SPOILER
Na szoval akkor kezdenem.
Az elejen mar ejelentkezik a megszokott Tarantino stilus amikor is oszevisza kezdodik de majd ossze all a kep. Ezzel nincs semmi gond. Erdekes harc jelenetek es vicces helyzetek. Majd bemutatja a szereploket es azt amirol szol a mese. Kisse nem jo otletnek tartom a mangas jelenetet bar eleg jol meg volt csinalva es megertettuk e lenyeget. Amikor a csaj bemegy hogy megmergezze a szoket azt nem ertettem hogy miert nem egy jo kis mobil telefont vesz elo hanem egy ot kilos teglat?😊
Amikor a kis japan barba er a kardokert ott tobb dolog is erdekes. A Legjobb pelda az hogy erdetileg amikor az oreg japan rairja az ablakra hogy BILL ,akkor ott a csaj nem torli le hanem a masik kisablakra azt irja hogy KILL. Egyeolvasva KILL BILL 😊 Nem tudom miert irtak at azt a jelenetet. Ami meg erdekes hogy az oreg Hattori Hanzo neve megjelenik egy 1996-ban keszul verekedos jatekban nevszerint a Samurai Showdown-ban es erdekes hogy az volt a kedvenc szereplom 😊
Ami azutan jon kisse durvanak itelem. Nos mar nem azert de hogy is tudta meg a szoke cica hogy pontosan merre megy Sofi a kocsival? Jo igaz a jelenet nem feltetlenul a megerkezese utan tortenhetett szal lehet addig kideritette. Masik nagy kerdes hogy honnan is van penze? Es ha mar itt tartunk akkor ki fizette a negy evi apolast a korhazban? Jo persze ezekre is lenne valasz de miert nem derul ki? Ez nem Tarantino stilus hogy ne magyarazon meg dolgokat.
Ami a barban tortenik meg extreme. Szerintem nyugodtan melozhette volna azokat a hulye ver efeketeket mert enyhe tulzasnak bizonyultak ahogy ugy kifrocskoltek mint egy gejzit. Igaz nem lattam meg soha ahogyegy embernek levagjak a fejet eloben de szerintem nem igy spricol😊 Ami meg tulzas az hogy meg az elejen a jelenetnek Sofi kezet levagja de a harc utan Sofi ugy all fel mintha semmi baja nem lett volna. Bazz aze' nem baj hogy kozbe elverzet? Hmm hmm.
Teccet a szereplok leirasa es megalkotasa. Mindeki a helyen volt es ez igy volt jo. A csatak szepek voltak es teccetek bar ez is eros tulzasnak velem hogy neha harc kozben siman ledofhetek volna a szoke cicat ugy 10-szer 😊
A zene az eszmeletlen jo volt! Semmi bajom vele! Minden a maga helyen volt!
A vegen unalmasnak veltem az utolso harcot de az se volt rosz.
Egy az egyben beszelve es ha nem nezuk ezeket a kisseb dolgokat elmondhatom hogy regen nem elveztem igy egy akcio filmet es alig varom hogy jojjon a masodik resz. Baszot jo volt 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
HÁt ilyen délutáni szórakozásnak fasza volt. A történet és a jelenetek elég sablonosak, de a képi/hangvilág adja neki az ívet!
Volt benne 1-2 gagyi jelenet, mikor a tisztáson 5m re állnak egymással szembe a nigériai lázadó hadsereg és az 5 bátor hõs amerikai, de eltalálni egyik se tudja a másikat.
DE az egészet nézve jót szórakoztam.
6/10
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
4
jo volt az ötlet, csak kár hogy szinkronosan néztem, igy semmi nem jött le az alakitásbol, mert a magyar szinkron ultra szar volt, ugyhogy lemaradtam sutherlandrõl 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
a nyáladzásnak is van minõsége...és mértéke
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
nekem ömlengés hogy samu egész film alatt csak frodo seggét nyalja, meg a végén az a monolog amit elmond az se semmi...
az elsõ rész tul gyorsan zajlott? nekem egy örökkévaloság volt.
tényleg ugy van hogy ez a film annak szol aki olvasta a könyvet, aki meg nem annak nem jut semmi belõle 😊
azért ez tetszik: "Egyszerûen csak nem macsó kinyúrt akcióhõsök vannak benne, akik kibirnak ötezer golyót is" hát azért az se semmi hogy berohan a csávo az orkok közé egy szál karddal és legyilkola fél sereget....
Nem akcio filmet vártam de nekem unalmas volt, mert azért ne mond hogy 100-as IQ kell a film megértéséhez...

Bazinga!
3/10
Ne haragudj, de ez annyira jellemzõ.

Hatalmas verések lesznek!

Bazinga!
egyébként meg ne kelljen már elolvasnom a könyvet ahhoz hogy élvezhetõ legyen a film számomra is, mert akkor a rendezõ nagyott hibázott, szvsz