Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
huh

tökre izgultam, hogy le fogod fikázni, és el kell vágjam a torkodat 😊 de így nem kerülök sittre 😊

az a poén tényleg odabasz, és a zagyva kameramozgással is egyetértek, de kifejezetten üdítõ volt, hogy kihagyták az összes gagyi bullet-time meg freeze-time effektet

jó kis nyers, klasszikus dirrdurr

a sztori tényleg flatline, és a végén van is jó nagy kérdõjel, félek, hogy jövõre jön a 2....

Riszpekk

zaki
én sztem a sci-fit meg minden, na de mint mondtam, szétuntam magam a film alatt, lehet, hogy bennem van a hiba. ja és a barátok közt. arról inkáébb ne is beszéljünk, hánynom kell az egész rtlkulbtól, de az egész (kereskedelmi) tv(k)-tõl, úgy ahogy van

MUHAHAHAAAAA!
Hát akkor tessék Barátok köztet nézni, az érthetõ és izgalmas, bár Vágási Feri nincs benne

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

zaki
miért nagy fan? ha már Donnie, akkor már inkább Brasco, na az a film istenkirály volt

Loál János
Ezt ne Ramza elõtt!!! 😄DD

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

zaki
Donnie Darko

zaki
kb 2-3 hete néztem utoljára filmet, most meg neki álltam a Donnie Darno-nt meglesni. hát sztem eléggé egy fos volt, kb 40 percig bírtam, utána meg töröltem a francba az egészet. ez a 2. film, amit egyszerûen lekapcsoltam, annyira unalmas volt, ugyanígy jártam a Solaris-sal

Az utóbbival szigorúan egyetértek (mármint pc-rõl kikötve tv-re 😉
Az elõbbit meg franc se tudja. Szerintem a szuperhõsös filmeket az X-men 2 kivételével veri.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Hááááááááát csak nagyon unalmas vasárnap ebédutánra javaslom elalvás elött.
És kizárólag PC-n :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Igen, a mesefilm szó teljesen jó rá!
Hogy ez nem nekem jutott eszembe 😄

Akkor tudnál mondani egy olyan filmet, ami szerinted b-kategóriás horror?

Laalee
és svarci jó szinész 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Blasta
Dögöljek meg, sokkal rosszabbra számítottam mikor elkezdtem nézni a Szövetség c. mesefilmet. :-))
Egyszer okés volt. Többet hallani sem akarok róla :-)

Megnéztem hétvégén a Születet gyilkosokat.
Most, kb. harmadszorra tetszett talán eddig a legjobban.

???
Ez MAGA A b-kategóriás szar horrorfilm!

Blasta
Mivel eredetileg egy filmet akar T. csinálni, ezért ez csak egy fél film. Ergo a második részében (ami csak a második fele) mindennek ki kell derülnie, legalábbis amit Õ lényegesnek tart. Ez a minimum. :-)

Sephi
Hya es meg valami. Szereintem es oszinten remelem hogy a masodik reszben majd valaszt kapunk mindenre! Van a filmben sok kerdojeles jelenet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Kill Bill

SPOILER

Na szoval akkor kezdenem.

Az elejen mar ejelentkezik a megszokott Tarantino stilus amikor is oszevisza kezdodik de majd ossze all a kep. Ezzel nincs semmi gond. Erdekes harc jelenetek es vicces helyzetek. Majd bemutatja a szereploket es azt amirol szol a mese. Kisse nem jo otletnek tartom a mangas jelenetet bar eleg jol meg volt csinalva es megertettuk e lenyeget. Amikor a csaj bemegy hogy megmergezze a szoket azt nem ertettem hogy miert nem egy jo kis mobil telefont vesz elo hanem egy ot kilos teglat?😊

Amikor a kis japan barba er a kardokert ott tobb dolog is erdekes. A Legjobb pelda az hogy erdetileg amikor az oreg japan rairja az ablakra hogy BILL ,akkor ott a csaj nem torli le hanem a masik kisablakra azt irja hogy KILL. Egyeolvasva KILL BILL 😊 Nem tudom miert irtak at azt a jelenetet. Ami meg erdekes hogy az oreg Hattori Hanzo neve megjelenik egy 1996-ban keszul verekedos jatekban nevszerint a Samurai Showdown-ban es erdekes hogy az volt a kedvenc szereplom 😊

Ami azutan jon kisse durvanak itelem. Nos mar nem azert de hogy is tudta meg a szoke cica hogy pontosan merre megy Sofi a kocsival? Jo igaz a jelenet nem feltetlenul a megerkezese utan tortenhetett szal lehet addig kideritette. Masik nagy kerdes hogy honnan is van penze? Es ha mar itt tartunk akkor ki fizette a negy evi apolast a korhazban? Jo persze ezekre is lenne valasz de miert nem derul ki? Ez nem Tarantino stilus hogy ne magyarazon meg dolgokat.

Ami a barban tortenik meg extreme. Szerintem nyugodtan melozhette volna azokat a hulye ver efeketeket mert enyhe tulzasnak bizonyultak ahogy ugy kifrocskoltek mint egy gejzit. Igaz nem lattam meg soha ahogyegy embernek levagjak a fejet eloben de szerintem nem igy spricol😊 Ami meg tulzas az hogy meg az elejen a jelenetnek Sofi kezet levagja de a harc utan Sofi ugy all fel mintha semmi baja nem lett volna. Bazz aze' nem baj hogy kozbe elverzet? Hmm hmm.

Teccet a szereplok leirasa es megalkotasa. Mindeki a helyen volt es ez igy volt jo. A csatak szepek voltak es teccetek bar ez is eros tulzasnak velem hogy neha harc kozben siman ledofhetek volna a szoke cicat ugy 10-szer 😊

A zene az eszmeletlen jo volt! Semmi bajom vele! Minden a maga helyen volt!

A vegen unalmasnak veltem az utolso harcot de az se volt rosz.

Egy az egyben beszelve es ha nem nezuk ezeket a kisseb dolgokat elmondhatom hogy regen nem elveztem igy egy akcio filmet es alig varom hogy jojjon a masodik resz. Baszot jo volt 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shaba23
tulipános fanfan....nemjóóóó
The Garrett
AMugy megnéztem a tears of the sun-t.
HÁt ilyen délutáni szórakozásnak fasza volt. A történet és a jelenetek elég sablonosak, de a képi/hangvilág adja neki az ívet!

Volt benne 1-2 gagyi jelenet, mikor a tisztáson 5m re állnak egymással szembe a nigériai lázadó hadsereg és az 5 bátor hõs amerikai, de eltalálni egyik se tudja a másikat.
DE az egészet nézve jót szórakoztam.
6/10

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tikal
azt hittem jobb lesz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

The Garrett
LOL akkor minek nézed? 😄

Pempő
Egy helység, ahonnan a kocsi szavnk ered.

kurvanyu jó-johánzon!!44

I.C.ram
mi aza a kocs?
Sephi
Most me'?😊 tok fasza volt az 😊 Jobb mint a mostansag megjeleno B kategorias szar horror filmek.

Sephi
Aze az se semmi hogy a hapi aki leforditotta magyarra a Jeepers Creepers 2 -t az a Coach ami edzot jelent azt o ugy forditotta hogy Kocs 😊)))))))

Tikal
phone booth
4
jo volt az ötlet, csak kár hogy szinkronosan néztem, igy semmi nem jött le az alakitásbol, mert a magyar szinkron ultra szar volt, ugyhogy lemaradtam sutherlandrõl 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandew
Hát én is pont errõl beszéltem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tikal
az legalább jo film 😊

a nyáladzásnak is van minõsége...és mértéke

Waterhorse
Ti nagyon érzéketlenek vagytok. Miért baj az ha van egy filmben érzelem is. Én el tudok az ilyen jeleneteken érzékenyülni, és szerintem van ami az ember szívét-lelkét megérinti. Ilyen véleményt - azt nem értem miért - senkitõl sem hallok, csak a fikázás, h fú megin a nyáladzás és a csöpögés...gyerekek le kéne kötözni benneteket büntetésbõl pl. a Ghost címû film elé.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Bandew
Igen de attól még sírthat egy kicsit. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tikal
nem a látványt nézem, hanem a cselekményt, pl az elsõ rész hogyan készultjét megnéztem, és ott pl azt mondták hogy kiaakrták hegyezni a két varázslo harcát, na ez totál nem jott ki a filmben...
nekem ömlengés hogy samu egész film alatt csak frodo seggét nyalja, meg a végén az a monolog amit elmond az se semmi...

az elsõ rész tul gyorsan zajlott? nekem egy örökkévaloság volt.
tényleg ugy van hogy ez a film annak szol aki olvasta a könyvet, aki meg nem annak nem jut semmi belõle 😊

azért ez tetszik: "Egyszerûen csak nem macsó kinyúrt akcióhõsök vannak benne, akik kibirnak ötezer golyót is" hát azért az se semmi hogy berohan a csávo az orkok közé egy szál karddal és legyilkola fél sereget....

Tikal
a két perces akciokat nem emlitettem 😊 arra probáltam célozni hogy szerintem nem sokat haladt a történet, néha egy kis kaszabolás a hiéna kutyákkal, meg stb, az entek azok a fák, nem? azok a végén csatáztak a filmenk, külön egységnek nem tekintem 😊)

Nem akcio filmet vártam de nekem unalmas volt, mert azért ne mond hogy 100-as IQ kell a film megértéséhez...

Bandew
Errõl van szó. Még több akciót is beletettek, mint ami a könyvben van.

Bandew
Az a jellemzõ, amit a #8737-ben is leírtál. Mégpedig azt, hogy a látványt nézed az egészben, meg hogy hágy csata volt, meg Legolas látványos ügyességét. Ha ez kell, akkor nézd meg a Mátrixot. Ami pedig a többit illeti, az egyáltalán nem ömlengés. Ha nem tudtad átérezni a szereplõk világát akkor sajnállak. Ehhez nem kell a könyvet se elolvasni, mivel Peter Jackson nagyon jól visszaadta annak világát. Nekem épp ezek tetszettek az elsõ részben, és azért tetszett kevésbé a második rész, mert túl gyorsan zajlottak a dolgok. Az pedig, hogy nyálas lenne, az végképp nevetséges. Egyszerûen csak nem macsó kinyúrt akcióhõsök vannak benne, akik kibirnak ötezer golyót is, hanem valós érzelmeken alapuló kitalált szereplõk, akik tényleg szenvednek.

precision
És akkor mi volt pl a trollos csata, a balrogos, az entes, a warg-rideres, az uruk-haios...stb. Nem az akció a lényeg. Ez nem egy tipikus holywood-i üsd-vágd akció amihez 12-es iq is már bõven elég!!!

Bazinga!

Tikal
a történet elég kaki, mert ha azt nézzük már 6 orás a film és volt két csata, mindkettõ a filmek végén természetesen, elõte meg csak ömlengés, samu hulyeségei meg nyáladzása fõleg az elsõben mikor a vizbe mászik frodo után és majd meg fullad, broáf, de frodo még mindig utazik, és még mindig õ az utolso remény....

Tikal
mi a jellemzõ?

Bandew
Amúgy megnéztem a Bad Boys 2-t. Lökött egy akciófilm, néhol jó poénnal, de amúgy teljesen sablonos az egész.
3/10

Bandew
Ebben valahol (akár hiszitek, akár nem) egyetértek. Abban nem, hogy a történet kaki, de abban igen, hogy a Gyûrûk ura mint regény, nem kiemelkedõ. Viszont a világa tényleg nagyon ki van találva, és mikor az ember olvassa, akkor nagyon bele tud merülni ebbe a világba. Ez egyfajta "hangulat" amibõl nehéz kijönni.

Bandew
"A tünde csávo viszont nagyon vagány azzal az ijjal😊"

Ne haragudj, de ez annyira jellemzõ.

Bandew
A film amúgy rosszúl értelmezi a két tornyot. Az egyik tényleg Orthanc, ami Vasudvardban van, de a másik nem Barad-dúr, mint a filmben, hanem Minas Morgul, ahol Samu és Frodó van, de az a filmben nem volt, mert a hobbitok sztoriját elõbb befejezték a második részben.

precision

Bazinga!

Bandew
Khm...khm...
Hatalmas verések lesznek!

precision
Én a könyv nélkül is élveztem a filmet! Sztem a gyûrûk ura trológia (megelelõlegezve) 10/10!

Bazinga!

I.C.ram
Én elkezdtem a könyvet olvasni még régen, de szerintem egyáltalán nem nagy durranás a mû, inkább csak a világot találta ki jól Tolkien, de a történet elég kaki.
Tikal
hát ez nekem nem volt elég egyértelmü.

egyébként meg ne kelljen már elolvasnom a könyvet ahhoz hogy élvezhetõ legyen a film számomra is, mert akkor a rendezõ nagyott hibázott, szvsz

The Garrett
jajaja ezt énis megfigyeltem 😄DDDDDD

Tikal
bõvitettet néztem azért volt olyan hosszu, vagy 3 orás volt

The Garrett
a Két torony Vasudvard (az a nagy köralakú)
és mordor nagy tornya (az a magas sötét 😛 )