1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Gladiator
    Wo de fu qin mu qin - The Road Home - Az utolsó út

Magyarországon nem igazán ismert, 1-2 évig lehetett kapni DVD-n, ám Ázsiában nagyon híres. Minden egyetemen tanítják itt, így nekem is. Magamtól nem néztem volna meg, főleg nem a plakátjáról, vagy a tartalmáról ítélve. Ti se ítéljetek a DVD borítóról, vagy arról amit a hátuljára írnak. Nem is arról szól a film.
    Nagyon szép szerelmes történet. Bár nem lesz benne, szex, egy csók sem. A legszebb az egészben az, hogy úgy közvetíti a főszereplők szerelmét, hogy azok mindössze 1-2x beszéltek, még csak hozzá sem értek egymáshoz (a film alatt), de mégis sokkal többet ér, mint akármelyik romantikus film. Egyszerűen a nézésükből minden átjön.
    Személyes nagy kedvencem, Zhang Ziyi a főszereplő. Nagyon aranyosan, nagyon jól játsza a szerepét. Erről is be tudnám copyzni az elemzésemet, de inkább most nem. A zene magában is megállja a helyét, én mióta először láttam a filmet szinte minden nap belehallgatok.
    Be akartam linkelni a bemutatóját, de nem találom Youtubon, pedig tudom, hogy fent van.

9/10. 9, mert szerintem, ha a végén végre egymáshoz érnének, csak egy ölelés formájában, az robbantott volna. Valamint egy kicsit hirtelen van vége a fősztori mesélésének, én még vártam volna valamit.