[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lipi1980 #28332 Hétvége termése:
Szombat - Végső állomás 3 - 10/10
Pont azt kaptam a filmtől, amit vártam. Ez tipikusan az a film, amit akárhány részen keresztül lehet húzni, mivel tudja az ember hogy mit fog kapni. Ami a legjobban tetszett mind a három részében, hogy milyen bagatel apróságnak tűnő véletlenek sorozata vezethet egy ember halálához. A legfurcsább az, hogy ez a véletlen a mindennapjaink része, és sosem lehettudni, hogy mikor jön el a pillanat... Ezért éld úgy az életed, mintha a mai nap lenne az életed uolsó napja! De ez már egy másik film :o)
Vasárnap - Omen II - 10/10
Egy-két hete néztem meg az első részt, merthogy ilyen klasszikust nem szabad kihagyni. Mégha csalódom benne akkor is meg kell néznem! És nem csalódtam. Sőt! Annyira beleéltem magam, hogy a vasárnap megnéztem a II. részt is. Érdekes, hogy évekkel (évtizedekkel) ezelőtt is milyen hatást tudtak elérni a filmmel! Köszönhető ez nagyban a remek színészi alakításoknak és a filmzenének, ami annyira jellegzetesen hasonló a 20-30 évvel ezelőtti horrorfilmekre! Lehet, hogy nem a megfelelő kifejezés, de olyan "zenekari hatása" van az akkor filmzenének a mai gépesített filmzenékhez képest! A filmről azért nem írok szinte semmit, mert egyszerűen meg kell nézni! Szerintem az egész sorozat alapmű! Alig várom, hogy mi történik a III. részben, ahol Damien már felnőtt férfi...