[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lipi1980 #28283 Tegnap este néztem meg gyermekkorom legjobb filmjét!!!!!
A főszereplő valami McQuade nevű ficek volt, akinek olyan szőrös volt a mellkasa, mint Robin Williamsnek a háta :o)
Azóta ez a fickó elhíresült a körbepörgő rúgásairól, meg az őróla kreált tényekről! Pl. Az emberek Istenhez imádkoznak, akkor Isten kihez imádkozik? Isten Chuck Norrishoz..." Bocsi
IGEN!!! A magányos farkas 1983-ból!!!! Szabályosan rázott a hideg ahogy a régi emlékek előtörtek...
Akkoriben nekem ha valaki azt mondja hogy a gonosz emberi alakot is tud ölteni, akkor az én elképzelésemben biztos David Carradine bőrébe bújt volna...
Istenem! Mekkora egy film volt! Bár most végignézve 26-27 éves fejjel kissé nevetségesnek tűnt, de akkoriban McQuade volt az istenkirály, hogy a betemetett kocsijával szabályosan kilőtt a gödörből, annak hatására, hogy egy doboz sör felét magáraöntötte, és ivott belőle egy kortyot!
Meghogy hárman-négyen kinyírták az összes gonosz emberkét