Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
3,5
már megint több mint két oráig kellett várnom hogy végre történjen valami, ugy huzzták a sztorit hogy az már fáraszto. eredeti nyelven hogy hivják a frodo-t, mert mikor samu azt mondja hogy ÚR, legszivesebben fejbe rugnám, minek kell frodo urnak szolitani? Samu egy olyan szánalmas kis köcsög
A végén megint ugy lett vége hogy a varázslo azt mondja: "minden reményunk a két hobbitban van"
már megint?
ja, lehet hogy nem figyeltem de miért két torony a film cime? 😊
A tünde csávo viszont nagyon vagány azzal az ijjal😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Igazából nem tudok pontozni. Az a helyzet, hogy szerintem rendben van a film. Hála Istennek nem csöpögött a nyáltól és a férfiasságtól meg az önfeláldozástól és a bajtársiasságtól. Ezektõl már okádnom kell. Jó colt a sztori, tetszettek a karakterek és jellemek (szakács csávó rulez), de mégsem volt az a HÛDE film.
Negatívumként egyedül az operatõri munkát tudom felhozni. A végén a közelharcban szinte nem láttam a történésbõ semmit, úgy rángatták azt a kamerát. Szerencsére ezt hamar abba hagyták. :-)
Valahogy az volt az érzésem, hogy nem teljesedett ki a film. Csak úgy ment, mendegélt magában, és egyszer csak vége lett.
Valamit hiányoltam belõle, de meg nem tudom mondani, hogy mi volt az.
De a végén egy poén (asszem az egyetlen, amin elmosolyodtam) ütött. A kis szõke srác, parancsolgat a matrózoknak.
-A jobb karjukra húzzák a szalaggot, ismétlem, a JOBB KARJUKRA
(valaki a matróz-tömegbõl):
-arra amelyik magának hiányzik, mister ...????
-Nagyon jópofa, mister XY... :-DD
Persze ez csak úgy vicces, ha nézed a filmet.
Hát ennyi. Profi iparosmunkának mondanám, semmi extra.
De számomra mindenképp pozitivum, hogy nem csöpögött a nyáltól mint a hasonló Mel Gibson történelmi filmek stb...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De azt vegkep nem ertettem hogy amikor a busz masodszorra is defektet kap es jon egy kis auto majd a sofor szol a kisauto vezetojenek hogy szojon a rendorsegnek es az elmegyen , kessobb a paraszt es a fia megtalajak a kisautot neki menve egy fanak. Na kerem amiutan az megvolt ezek pont arra mentek amerre a kisauto a fanak utkozott szal pont ellentetes iranyba a buszal es megiscsak megtalatak a buszt. Na jol van?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
huu,fasza film 4,5/5
nagyon jo képekkel (fényképezve)
HÁt ott fakadtam sírva 😄
nagyon nem jön be. Az anime filmeket viszont imádom.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Végülis tényleg közel tökéletes film.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Bazinga!
mondjuk nekem a kedvencem mikor búvárkodik a csaj.. nemtudom miért , de az nagyon megfogott.
A nagydarab faszi az ember, de sok rendõr, kommendós kap cybog implantokat, hogy a céljának jobban megfeleljen. PL a night vision meg nem fárad meg stb.
A két ügyosztály pedig olyan mint nálunk mondjuk a sima rendõrség meg az FBI 😊
lehet nemígyvan de szerintem igen 😊
Bazinga!
Kb., ennyit nem értettem :-)
Bazinga!
király...😊)) örülök hogy tetszett..egyik kedvenc részem a végén amikor a csajt elkapja a tank.-..gyáááj zeneileg nagyon ottvan..Kegyetlenül jó! Nagyon jó a sztori. Még nem tiszta minden, de megnézem majd mégegyszer és akkor biztos tiszta lesz minden. Ez a "nagy" film volt, a sorozatot még nem néztem meg biztos az is jó!
Aki szeret egy picit agyalni a sztorin, és szereti az igényesen megrajzolt rajzfilmeket, annak sztem vétek lenne kihagyni ezt a filmet. Már nagyon várom a 2. részt!😊
Bazinga!
Asszem ez most a legjobb minõségû kill bill. Hogy honnan lehet leszedni azt sajnos nemtom😞
Bazinga!
Segítsetek má plz!
Nem tudom melyik verziót töltsem le a KIll Bill-bõl, ami a legjobb.
Mi annak a file-nak a neve, ami a legjobb minõség most?
Elõre is köszi a segitséget!
Bazinga!
GIST 2 (movie) TRAILER 2!!!!!!!!
SZEDJÉTEK AZONAAAAAAAAAAAAAALLL BÜNTET!!!!
oké hogy rajzfilm.. de néha jobban tetszik mint egy film.. összevetve a részeket meg valoban fergeteges egy sorozat...
az összes részt le lehet szedni mindegyikhez van felirat stb... ha vkit érdekel akkor privizzen rám.. szvsz kár kihagyni...
Szinte az eddigi összes filmnek készül most folytatása
Dirty Dancing 2 -LOL
The Ring 2 -LOOOL
AvP rõl már nem is beszélek. Az 1 bõl a droid bishop? lesz az egyik fõszereplõ. szorry nemtudom a szinész nevét. no comment, nemtudtak volna valakit mást????
és még sorolhatnám.
Az Apád beájulna c. nagysikerû magyar alkotást meg kíváncsian várom 😄
Ha megnézzük milyen filmek kapnak 7-est meg 8-ast, akkor a 7-ik simán 10! :-D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pontozni nem szeretek nem is tudok mi alapján, jó film volt, kicsit Végsõ állomás beütés, tetszett. 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Riszpekk
Melyik híres emberkétõl is idéztél???? :-DDDD