1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Na ne mond...

Voltak részek, amiknél mondtam magamban, hogy nnna, MOST kéne a vágás és mehet a következő jelenet, de nem ők csak nyomták tovább, a még Tom & Jerry-ben is előbb-utóbb unalmassá váló bénázásukat! Iszonyat nem érzik hol a határ. Ami 20 másodpercig(ben) vicces, az 15 percben vérlázító. Meg tudtam volna szorongatni a rendező és a vágó gigáját néha.

Ott van a Jó a rossz és a csúf! Ott aztán van, hogy percekig csak állnak és NÉZIK egymást. Mondhatnánk, hogy kurva uncsi, de mégis olyan ütős, hogy inkább visszatartod, még ha vizelend is kéne menni, mert EZT végig KELL várni! De egy jó rendező tuda, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor az akciónak kezdődnie kell. Pont ott, nem előbb és nem később.

Ebben a szarban viszont akció alig volt, de unalmas tombréjderezés annál több. Játékban tán elmenne, de ezt FILM-nek szánták a barmok. Én már csak Jar-Jar Binks-et hiányoltam, vele lett volna teljes a kép.