1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sil3nt
    The Lake House [Haz a tonal]

Erdekes tortenet, erdekes kivitelezes. Szamomra nemvolt bonyolult, bar felmerul egy-ket kerdes, de azthiszem jol sikerult atdolgozasa az eredetinek. Ket foszereplo jot alakitott, bar szerintem nem voltak nagy szerepek. Erdemes megnezni, hatasos film.

---> 7/10

Mission Impossible 3 [MI:3]

Elso resz tetszett, masodik nem, harmadik is tetszett. Szerintem a csavar a vegen nemvolt oly nagy durranas. Hihhetelenebbnel hihhetetlenebb kivitelezesek melyeken en csak rohogni tudtam, hogy mekkora atbaxas... term. porgos es nehol izgalmas film volt, foleg a bevezetoje tetszett.

---> 4/10

Saw 3 [Furesz 3]

Elso resz alap, masodik kicsit hanyatlobb es a harmadik megjobban. Vagy az en idegeimmel vannak bajok, de egyenesen untam ezt a reszt eltekintve par jelenettol. Tul sok szoveg, tul sok szarakodas... vege sem baxott oda engem, pedig elso ketto resz utan elvarhato lett volna...

---> 3/10

Superman Return [Superman visszater]

Ajjaj... elso ketto resz hatalmas es senkinek nem kell magyarazni. De ez... le kellett, hogy stoppoljam a filmet, mert valami borzaszto, katasztrofalis volt... jesszusom... szornyu volt.

---> 1/10