Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ez félreérthetõ, helyesen : "egy kevéske szociológiával"
szóval van benne az is
Riszpekk
9/10
Hát igen, kicsit magasnak tûnhet, de az helyzet, hogy nem baszták el. Az elején meg a végén van egy-egy komoly csata, a többi a sztori, jó jellemábrázolásokkal, kevés szociológiával, egész jó színészi munkával. Talán egy történész bele tudna kötni pár dologba, én nem. Mondjuk nem hiszek a fossá lõtt hajók vízen való javításának ilyen fokú hatékonyságában, de mivel nem értek hozzá, nem kommentálom. Jó film, nem lesz saját kultusza, de arra az idõre tökéletes, amíg az autó szerelõnél gyógyul (pl.). Ja, és szerencsére csak a trailer tûnik hazafiasan csöpögõsnek, a film egészében ez fel sem tûnik. A hangulata profi, bár nekem kicsit sekély (ezért nem 10/10), többet is megnéztem volna az igazi tengeri szenvedésbõl, de így is jó. Igényeseknek is ajánlom.
Riszpekk
Akkor már tök álmos voltam, ezért ilyen hülyeség az egész.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Szeretem amúgy az ilyen filmeket, mert úgy szórakoztatnak, hogy közben agymunkára is serkentik az embert, ami manapság nem jellemzõ - és itt nem csak a filmekre gondolok (bár elsõsorban azokra).
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De szvsz nem csak en vagyok igy a dologgal 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
David Lynch pedig egy annyira elborult elme, hogy zseniális filmeket tud csinálni. Nem az agyával csinálja õket, ezért kijelenthetjük, hogy a film cselekményét õ sem "érti". Már ha ez a szó azt jelenti, hogy az ember tökéletesen el tudja mondani a filmet.
Na úgy látszik ezt én sem tudom megmagyarázni. 😄
Nem nekem csinálták azt a múvit (hogy ez melyik film, azt nem árulom el :-DDDDD)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha belegondolsz, vannak olyan matematikusok, akiknek az agya járását egyszerüen képtelenek vagyunk mi átlagemberek követni.
Ugyan így van ez a mûvészekkel is.
Attól mert nem érted, még lehet értelme.
érdekes volt.
shit happens
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nem is tudtam, hogy játszott benne.

az egy dolog, hogy KIZÁRÓLAG sablonokra épül, a rendezés szörnyû, a vágások a 80-as évek elején készült akciófilmeket idézik, de ezek az ultragagyi CG trükkök/jelenetek.... kritikán aluli
Stallone soha nem volt ilyen mélyponton, de Burt Reynolds sem büszkélkedhet ezzel a szereppel. Jobban járt volna a világ, ha ez a film nem születik meg.
Riszpekk
Kötelezõ francia film, Jean Pierre Janet rendezésében (Amelie csodálatos élete).
Hihetetlenül brutális nyomasztó hangulatú "zöld" film. Minha a gyerekek rémálmában lennénk.
Ha ez a film nem lenne, a Vidocq se lenne ilyen mint most, az tuti.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ugyan így vagyok a német filmekkel is.
V9ykn8_TZL0
Komoly képi megjelenítés, komoly sztori (thriller/krimi, eksön), jó forgatókönyv.
Fasza kis film, ajánlom.
Nagyon jó film! De már nemsokára vége.
Ráadásúl ez az elsõ digitális.
Már megint lemaradtam a Vidocq-ról!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!