Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, ennek örülök, végre egy komoly film!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
épp most töltöm, remélem megéri 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
"kevés szociológiával"

ez félreérthetõ, helyesen : "egy kevéske szociológiával"

szóval van benne az is

Riszpekk

FREAK
Master and Commander (Kapitány és Katona, BROÁF hülye magyarok)

9/10

Hát igen, kicsit magasnak tûnhet, de az helyzet, hogy nem baszták el. Az elején meg a végén van egy-egy komoly csata, a többi a sztori, jó jellemábrázolásokkal, kevés szociológiával, egész jó színészi munkával. Talán egy történész bele tudna kötni pár dologba, én nem. Mondjuk nem hiszek a fossá lõtt hajók vízen való javításának ilyen fokú hatékonyságában, de mivel nem értek hozzá, nem kommentálom. Jó film, nem lesz saját kultusza, de arra az idõre tökéletes, amíg az autó szerelõnél gyógyul (pl.). Ja, és szerencsére csak a trailer tûnik hazafiasan csöpögõsnek, a film egészében ez fel sem tûnik. A hangulata profi, bár nekem kicsit sekély (ezért nem 10/10), többet is megnéztem volna az igazi tengeri szenvedésbõl, de így is jó. Igényeseknek is ajánlom.

Riszpekk

Bandew
Így visszaolvasva én sem. 😄
Akkor már tök álmos voltam, ezért ilyen hülyeség az egész.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Én értem, csak nem nagyon értek vele egyet 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Egyébiránt szerintem a Mulholland Drive viszonylag könnyen dekódolható. Egy percig nem állítom, hogy az lenne a valódi, egyetlen létezõ értelmezés, ami bennem megfogalmazódott, de számomra érthetõ. Akit érdekel, az elolvassa a MD topikban.
Szeretem amúgy az ilyen filmeket, mert úgy szórakoztatnak, hogy közben agymunkára is serkentik az embert, ami manapság nem jellemzõ - és itt nem csak a filmekre gondolok (bár elsõsorban azokra).

Egyetértek. És becsüllek a diplomatikusan korrekt hozzászólás miatt 😊

Tikal
a film cselekménye annyi hogy van ez a naiv kis csaj, aki álmodja hogy menõ szinésznõ lesz stb, aztán felébred és kiderul hogy egy szar az élete, többre nem emlékszem mert félálomban néztem, de szerintem azért 5x nem fogom megnézni, annyira nem jo film, csak nem értem a tényleges mondanivaloját, ha muvész film ha nem 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
En amikor latom hogy David Lynch rendezte a filmet ma' meg se nezem. Nem nekem valo filmek sajna en nem tudom oket megerteni 😞

De szvsz nem csak en vagyok igy a dologgal 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Érti valaki azt, amit írtam? 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
A Mulholland Drive egy olyan film, amit logikus gondolkodással nem lehet megérteni. Én eddig ötször láttam. Ugyan nem mondom, hogy tökéletesen értem, de "valahol" mégis. Talán a tudattalanban. Ez egy nagyon érdekes film, amit többször is érdemes megnézni, mert minden egyes alkalomkor más lesz.

David Lynch pedig egy annyira elborult elme, hogy zseniális filmeket tud csinálni. Nem az agyával csinálja õket, ezért kijelenthetjük, hogy a film cselekményét õ sem "érti". Már ha ez a szó azt jelenti, hogy az ember tökéletesen el tudja mondani a filmet.

Na úgy látszik ezt én sem tudom megmagyarázni. 😄

Blasta
Én is néztem már hülyének rendezõt bizonyos filmje miatt, de úgy vagyok vele, hogy biztos nem elég kifejlett a humorérzékem és a szürkeállományom.
Nem nekem csinálták azt a múvit (hogy ez melyik film, azt nem árulom el :-DDDDD)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
A helyzet az, hogy attól mert valami számunkra túl magas, attól még nem kizárt, hogy a dolog készítõje tisztában van a készült mûvel.
Ha belegondolsz, vannak olyan matematikusok, akiknek az agya járását egyszerüen képtelenek vagyunk mi átlagemberek követni.
Ugyan így van ez a mûvészekkel is.
Attól mert nem érted, még lehet értelme.

I.C.ram
ÉN azt még moziban láttam kb. 2 éve. Szerintem ez már betegesen elvont. Nem szeretem az olyan filmeket, mikor azthiszik a rendezõk, hogy attól lesz menõ egy film, hogy õk maguk sem értik a lényegét.
Tikal
mulholland drive

érdekes volt.

zaki
Donnie Brasco: nagy kedvencem...

cSuwwi
Nem volt rossz, én is élveztem, csak valami hiányzott belõle...

shit happens

CSOCSO
a pánikroomot is moziban lestem.. nekem bejött...
cSuwwi
én a pánikszobát láttam délután (kicsit megkésve), tûrhetõ mozi volt, most éppen egy másik klasszikust töltök, remélem lejön reggelre a Donnie Brasco 😉

shit happens

CSOCSO
tök nem is hallottam rolla.. csak mentünk moziba és hallottam ahogy dübörög minden az egyik terembõl.. nézem mi megy bent.. farkasok szövetsége.. nah.. akkor ezt megnézzük.. mondtam.. és megnéztük😊))))amikor a kiscsaj felfelé néz sikitozik és visszaemléxik ahogy bebújik a lyukba az nagyon komoly rész volt.. kirázott a hideg
CSOCSO
a farkasok szövetséges nagyon zsír film!!
Evil
mint a szel

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Bandew
Na úgy néz ki megmurdált.

Bandew
Rémálom az Elm utcában
Nem is tudtam, hogy játszott benne.

FtranX
HOL?

Bandew
BAZZEG EZ A JOHNNY DEPP!!!!!!!!

FREAK
szerintem lazán 1/10

az egy dolog, hogy KIZÁRÓLAG sablonokra épül, a rendezés szörnyû, a vágások a 80-as évek elején készült akciófilmeket idézik, de ezek az ultragagyi CG trükkök/jelenetek.... kritikán aluli

Stallone soha nem volt ilyen mélyponton, de Burt Reynolds sem büszkélkedhet ezzel a szereppel. Jobban járt volna a világ, ha ez a film nem születik meg.

Riszpekk

Bandew
AZ ELVESZETT GYEREKEK VÁROSA

Kötelezõ francia film, Jean Pierre Janet rendezésében (Amelie csodálatos élete).
Hihetetlenül brutális nyomasztó hangulatú "zöld" film. Minha a gyerekek rémálmában lennénk.
Ha ez a film nem lenne, a Vidocq se lenne ilyen mint most, az tuti.

Bandew
Na ma nagyon szopok filmügyileg. Elõszõr ugye lekéstem a Vidocq-t, aztán meg a Rémálom az Elm utcában-t. Még egyszer sem láttam az elsõ részt, a többi meg nagy kaki. Gondoltam megnézem ezt, de már csak bekapcsolódni tudok. 😞

FtranX
horroris generalissimus 😊)

Evil
az megy a tv n, de itt van a vinyon is 6 resze.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

I.C.ram
Ugye mindenki a Rémálom az Elm utcában-t nézi???? 😄D
Evil
Leon a profi tetszett nekem is, Jan Darc francia film volt?Az is bejott.

FtranX
azért mostanában a legjobb flmek az amcsik közül kerülnek elõ, nem?

FtranX
Nekem eddig egyedül a Leon a Profi tetszett igazán. A mindenki által istenített Taxi-t (1,2) nem bírtam végignézni. A Louis De Funet filmeken egyenesen elalszom. A Szállítót meg 15 perc nézés után letöröltem. 😞

Ugyan így vagyok a német filmekkel is.

Davidus
A francia filmek sokkal bátrabbak mint pl az amcsik. Mondjuk ez érthetõ mert õk nem a 60IQ+hamburger piacra készítik a filmeket😊 Az USA-ban Ilyen képi világgal ami a Vidocq-ban van kb 10 dollárt hozott volna a film😊

V9ykn8_TZL0

Blasta
Ez az egyik legjobb francia film, a Farkasok szövetsége után.
Komoly képi megjelenítés, komoly sztori (thriller/krimi, eksön), jó forgatókönyv.
Fasza kis film, ajánlom.

FtranX
lehet télleg jó, de nekem rossz tapasztalatom van a francia filmekkel kapcsolatban. majd ha tudom, megnézem

Blasta
Bizony!
Nagyon jó film! De már nemsokára vége.

Bandew
Pedig iszonyat jó világa van. Utoljára ilyet az Elveszett gyerekek városa-ban láttam. Persze az is francia film. 😊
Ráadásúl ez az elsõ digitális.

Davidus
Tevedés😊

V9ykn8_TZL0

FtranX
akkor asszem nem sokról maradok le....

Davidus
Egy francia film Zserárd Töpörtyû fõszereplésével.

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
vidockot meguntam hamar
FtranX
mi az a "Vidocq"???????

Bandew
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!!!!!!!!!!!!!!!!
Már megint lemaradtam a Vidocq-ról!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tikal
csupa jo film azt se tom mit nézzek freddy/vidok/idõzsaru

Kandurex
fredi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FtranX
Idõzsaru