1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hellnight
    A GÉPÉSZ

Hát ezt a filmet még legalább 1x meg kell néznem, hogy megértsem
    Lehet az volt a baj, hogy két részletbe néztem meg. Viszont Christian Bale az......... 30 kilót lefogyni és így kinézni egy filmért elképesztő teljesítmény. Komolyan Bale-t remélem a továbbiakban rengetegen fogják alkalmazni, mert színészi tehetsége nagyon ott van.
    Visszatérve a filmre. Az számomra ok volt, hogy álmatlanságban szenved. De azt az "összeesküvést" maga körül, miért képzelte? Miért képzelgett?
    Mindenesetre valamikor újra meg fogom nézni, hátha tisztább lesz minden

AUDITON

Hát abszolút nem jött be a film. Ez tipikusan az a film amit 1x nézek meg maximum. Az eleje tényleg baromi unalmas. A végén már alakult a dolog, de valahogy nagyon gyenge a film. Az Ichi már az elején nagyon durva (amit még mindig nem néztem végig sad.gif ), ez pedig még a végén sem megrázó. A tűkkel sem csinálnak különösebb dolgokat. Az Imprint erőssége volt pont az, hogy a tűkkel olyan helyre szúrtak ami még a nézőnek is fáj ph34r.gif Itt viszont semmi. A láblevágás vagy korábban a fej az már ok volt. Összességében eddig nem ez a legjobb Miike alkotás számomra. Bár van még pár film tőle a tarolyomban, remélem azokban nem kell csalódnom

FŰRÉSZ 3

Nah végre sikerült megnéznem. Felirat is elég jó volt hozzá, illetve Pukka barátunk ismét jó munkát végzett a film minőségét iletően
    Maga a film sztem hozza az előző rész színvonalát. Nyilvánvaló, hogy az első részt nem tudja űberelni, de a 2. rész szintjét igen. Nekem szerencsére az eddig két rész nagyon tetszik, szóval nem vártam túl sokat a 3. részről. ha nem tudnám, hogy lesz 4. rész akkor azt mondanám, hogy jól zárták le a 3. részt. Így viszont elképzelni sem tudom, hogy mi lesz majd a 4. részben.
    Ajánlott a 3. rész megtekintése előtt megnézni az előző két részt, mert vannak visszautalások.
    Egyébként a film végi csattanó sztem nem szól akkorát mint az előzőeké, de ez sem rossz.
    Mindenesetre akinek tetszenek a korábbi részek, az ezt is megnézheti nyugodtan, nagyot nem hinném, hogy csalódna.

EDWARD SCISSORHANDS

Direkt a végére hagytam ezt a filmet smile.gif
    Nem is tudom mikor láttam utoljára ezt a filmet, de valszeg nagyon kicsi lehettem, mert nem nagyon emlékeztem semmire belőle.........
    Hát ez a film nagyon szép. Johnny Depp erre a szerepre eszméletlen ideális választás volt. Nagyon jól játsza Edwardot. A zenék a film alatt nagyon jók voltak. A képi világ is nagyon szép volt, mesébe illő.
    Nem tudom más, hogy van vele, de sztem a film nagyon jól szemlélteti azt, hogy az "egészséges" ember miként tudj kihasználni egy "nem teljesen egészséges" embert. Ugyanis Edwardot a kis város lakosai teljesen kihasználják. Hajat vágatnak, kutyát kozmetikáztatnak, bozótot vágatnak Edward-al stb stb.
    Sajnos ez a mai világban is így van. A volt sulimban is van egy olyan gyerek aki eléggé hiperaktív. És az oszttársai nem az, hogy kihazsnálják, de szórakoznak vele. És persze, hogy szegény megcsinálja mivel nem tudja, hogy ez neki jó vagy rossz. ezt csak azért írtam le, mert ilyesmi van a filmben is.
    De nagyon megható a film.

TIM BURTON'S CORPSE BRIDE

Még az este folyamán ezt a filmet is megnéztem
    Hát ez valami nagyon kemény egy film laugh.gif Ugyan nem szakadtam rajta a nevetéstől, meg mondjuk este is volt már, meg az Edward után nem is nagyon van kedve az embernek nevetgélni, de voltak benne nagyon jó poénok. A filmben elhangzó dalok elég jók voltak. Maga film elég komor, a szereplők elég groteszkek, de épp ez teszi a filmet jóváNagyon jó kis film, Tim Burton érti a dolgát az egyszer biztos

CRY WOLF

Nah ez az a film, ami a szokásos "tini horror/thriller" kategória. Minden adott ahhoz, hogy eképpen lehessen nevezni ezt a filmet. Egyetem, 20 éves tinik. Bár a film végén van egy kisebb fordulat, ettől függetlenül az embert nem vágja a padlóhoz. Nem elég félelmetes a film. Tipikus 1x nézhető. 90 percet ugyan megér, de csak akkor ha nincs jobb dolgunk