1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Gladiator
    Egy gesa emlekiratai (asszem ez a magyar cim)

hat ilyen szepen fenykepezett filmet en mar nem is tudom mikor lattam. gyonyoru minden egyes kepkockaja, na meg a csajok se rosszak:) reg meg akartam mar nezni, de vhogy sosem jutottam el odaig.
    sajnos teljesen angolul neztem, es a tudasom meg hagy nemi kivetni valot maga utan, igy csak kb. a 80-90%-at ertettem es a vegere mar bele is faradtam a `foritasba`, de mindenesetre nagyon szep film.
    konyvvel nincs osszehasonlitasi alapom, mert azt nem olvastam, de igy magaban megallja a helyet. A szerelmem, Zhang Ziyi ismet nagyot alakitott. Csupan 1-2x volt olyan resz, hogy tuljatszotta, vagy eppen teljesen oda nem illo arckifejezessel mondta a szoveget.
    kis negativum, hogy ahhoz, hogy megertsd a filmet, kell egy bizonyos szintu tudas a gesakrol, igy en csak akkor ertettem meg igazan, miutan wikipedian utana olvastam a gesa kulturanak.

9/10, mert a vegere kicsit belassul, de amugy musthave kategoria.