Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Túlvagyok a Once upon a time in Mexiko-n.
-------------------------------------------------------
5/10
SPOILER

Én Robert Rodriquez-ben az utóbbi években mélységesen csalódtam. Ez egy barom. Elõször elásta a hírnevét a Spy Kids 3 részével, majd megpróbálta visszacsinálni a Desperado folytatásával. HÁT KURVÁRA NEM SIKERÜLT NEKI.

Ez a film egy szar. Nyoma sincs a Desperado fanyar humorának, frappáns pisztolypárbajainak. Csak eröltetett szarok.
Miért kellett El Mariachi-ból Mexikói népi hõst csinálni?
Ááááhh..

Aztán az ilyen marhaságok, mint pl.
A távirányitós autóként üzemelõ gitátok, ami tele van C4-gyel és a célponthoz gurulva BUMM. Mennek a faszba...

Enrique Iglesias mint a Mariachi haverja.
A Desperado-ban ezek a karakterek is 100-szor jobbak voltak.
Egyik kedven jelenetem: Enrique egy elég vastag oszlop mögött áll, és a 2 kezében pisztoly. Annyit látunk, hogy az oszlop mögül 2 kéz kidugva és tüzel. Persze eltalálja az õrt. Szánalmas, komolyan.

Johhny Depp. Ismét az Õ karaktere dobta fel a filmet, ezért az 5 pont. A végén a csúcsjelenetben megvakítva elég fasza volt, bár már az a rész is a hihetetlenség határait súrolta.

Egyszóval csalódás az egész, be ne üljetek rá a moziban!!!!!!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Punker
van 1-2 jó effekt a filmben de nem 1 nagy durranás

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HuAn82
A múltkor majdnem letöltöttem,mert még nem láttam. Ezek szerint jó,hogy nem tettem.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tikal
fear x, látta valaki?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
ÁÁÁÁÁ brutális ez a szmájli 😊))

Bazinga!

Punker
LOL

ha emlékezetem nem csal a Felpörgetve cimû "Fomra-1-s szuperprodukció" RTL-Klub által reklámozott film volt,
erre a Tv2 adja le 😊)))))))))))))))))))))))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

címét sajna nem tudom

látta vki a kutyabajnokot tegnap? volt már egy ugyanilyen témájú vígjáték, csak ott fehér volt a fõszereplõ, egy az egyben koppintása volt a filmnek

HuAn82
Ennél már csak az rosszabb amikor olyan bunkó,hogy nem kapcsolja ki azt a k*rv@ telefont.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

matrix revolutionson röhögött még nagyon sok ember a moziban, olyan részeknél, ahol nem is volt értelme/trinity halála, mifune kapitány halála stb../

CSOCSO
😊)))))))))))))
HuAn82
Én is kifogtam két ökröt,minden sz@ron röhögtek. Komolyan fontolgattam,hogy felállok és véresebb jelenetet csinálok mint ami a filmben van.

precision
Én is csak egy-két jeleneten/beszóláson röhögtem, nem az egészen. Azért voltak benne olyan részek (majdnem az egész film) amikor csak néztem, olyan brutális volt. Ott tényleg nem volt min nevetni (pl. mikor az elején kinyirja a néger csajszit, meg pl. amikor a kórházban kinyirja az ápoló fazont az ajtónál). De tény, hogy voltak benne poénos részek is 😊))

Bazinga!

Punker
az az
BHD amúgy frankón meg van csinálva de nekem nem jött be annyira....

Tikal
hát abban ha jol emlékszem nem volt olyan sok akcio, de legalább szinvonalas volt , swat közelébe sem ér... kár hogy igy elcseszték

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Punker
A Nincs alku iszonyat nagy film itt pihen a polcomon a dvd......

Tikal
igen, õ volt a tuszejtõ, the negotiator a film cime vagy mi 😊

Black Hawk Down - BHD

Punker
a Nics alku-ra gondolsz? amúgy a BHD minek a rövidítése?

CSOCSO
juj.. kezdem kapizsgálni mirõl beszélsz..szemjuel dzseko volt a túszejto.. ugye?
The Garrett
Finding nemo. Jó kis film, tökjó délutáni szórakozás. A végefele még apám is röhögött.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandew
Nem az a vicces, hogy levágja a karját, hanem az, hogy vagy egy hekto vér kispriccel rajta. 😄
Bár ez nem tom miért is vicces. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tikal
ja, csak ma 2003 van... egyébként olyan Shaftes beutések is voltak, de nem illet a filmhez...

CSOCSO
gratulálok neki.. ha otthon meg megvágja a vajkéssel magát akkormeg sikitozik...
a feka fehér shogun filmeket láttátok? éni gen..igaz vay 10 évvel ezelött és semmire nem emléxem😊) sõt mégkönyvben mai napig megvan.. 3 könyv---
Tikal
én is azt vártam hogy olyan lesz kb mint egy BHD, csak SWAT stlusban, de esküszüm még az a régi film is jobb volt amiben egy irodaházban ejt tuszul a csávo embereket, mert kiakarták rugni, és hivnak egy közvetitot, jo szinész, de nem jut eszembe a neve 😊

Punker
mivel a film alapja a 70-s években ment azonos címû sorozat......

Punker
szerintem azon röhögött hogy úgy ömlött a vér mint a tûzoltó tömlõbõl.....

Tikal
ha jol emlékszem az jo volt, de a többi siralmas, ilyen 70-es évek stilus vagy mi, kurvára nem illet a filmhez, az volt a baj hogy tulságosan ilyen hirados stilust akart a rendezõ, szoval ilyen életszagut, de nagyon szar lett

CSOCSO
lesd meg.. de ne mozban
Punker
😞(((((((((((((((((((

Bandew
Nálam akkor is a Shrek a tuti. Már sírtam rajta a röhögéstõl. 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
most mi a szarért nincs itt amit írtam????... szovala kill billhez annyit hoygnem röögtem.. vhogy nem tudtam olyanokon röögni hogy egy csajnak levágják a karját.. nemtom mit lehet az ilyenen nevetni.. mikor voltama mozbian egyikc saj röhögött mindenen.. hát kurva idegesítõ volt.. viszont a lucy liu és a fenéknáspángolás samurai karddal szvsz gáz volt és nem nevetséges...
Tikal
az sikerült a legszarabbra, a technikai rész....

CSOCSO
ugy van😊 hatalmas arcok😊))
Punker
na akkor döntsétek el hogy jó film vagy nem jó film
mert ha nagyon gagyi lett akkor nem nézem meg, bár engem ebbõl a filmbõl inkább a technikai rész (fegyverek, behatolások, stb) érdekel....

Blasta
Szörny Rt-ben szvsz iszonyat poénok vannak. Olyanok, amiket egy kisgyerek egyszerüen nem tud értékelni. Olyan fejek, megjegyzések, amiket csak a felnõtt korosztály értékelhet.
Persze a kicsik is jól szórakoznak rajta, nem tagadom...

Blasta
Ez a DVD screener elég fos, de azért nézhetõ.
A SWAT végén pl. nem sikerült többszöri visszapörgetés után se megértenem, miért halt meg a fõgonoszbácsi.
Pedig még le is lassítottam. Egyszerüen nem láttam az okát, miért....tt be a ......t alá :-DDD

De lehet, hogy errõl is az operatõr tehet

Blasta
Elképzelhetõ.
De a rendezéssel nekem gondjaim nem voltak. A zene meg kifejezetten bejött, amikor a teszt alatt hatolnak be a repcsibe! Az egy jó szám volt :-D

Punker
Megnéztem újra a Sztálingrádot iszonyat durva film semmi happy end meg ilyenek, + királyul meg van csinálva...

Bandew
Hát, szerintem a Szörny Rt. is inkább "ari".

Tikal
The Order, látta már valaki? érdemes leszedni?

Tikal
operatõri munka szerintem nulla, olyan home videos stilus meg hirados stilus keveréke volt ami szerintem nem illett a filmhez, plusz ez a rendezõ sem egy nagy szám, ja és a zene is fos 😊)
tegyuk fel ha ridley scott megcsinálja ugy mint a BHD-t akkor 9-et kapott volna, nem? 😊)

zaki
hát én dvdscreenerbe legutóbb a pirates of the caribbean-t láttam, és az nagyon cool volt 😊

Blasta
SWAT

6/10

Nem volt vele különösebb probléma, de különösebb extra sem.
Egyszer nézhetõ, komolyabb hibákat nem találtam, talán az operatõri munka zavart néha.
Nem rossz, de szerintem moziban sokkal jobb.
Tipikus Popcorn mozi, de legalább a nézhetõ kategóriából...

Blasta
Hát az túlzás, hogy jó.
Éppenhogy nézhetõ szvsz.
Most ért le...

Blasta
Ezt mondtam én is. :-)

precision
Ja igen, az anime rész is istenkirály volt! Jó megoldás volt 😊

Bazinga!

precision
Megnéztem a Kill Billt! Vérfürdõre számítottam mielõtt beültem a moziba...de ez azt is felülmúlta. Nagyon jó kis film, hiába ez az eddigi legvéresebb film amit láttam, mégis röhögtem rajta. Ez a Tarantino tud vmit! A legnagyobb beszólás sztem amikor a végén a Lucy Liu-val harcol, és megskalpolja, beszól a Lucy Liu: ez tényleg Handsori Hamzo (v. vmi ilyesmi, sorry de nem jegyeztem meg a japán fószer nevét)! Na hát azon szarráröhögtem magam! :-)
Jók voltak a zenék, bár a japán-beatles mjúzik nem volt az igazi...bár röhögni lehetett rajta rendesen! 😊
Uma Thurman is nagyon jól játszott...jó színésznõ. Kiváncsi vagyok a 2. részre.
Én adok neki egy 8-ast a 10-es skálán! 😊

Bazinga!

zaki
nem folytatás, illetve az. olvastam, hogy azért lett ez a film címe, mert Tarantino, Sergio Leone 3 western filmjéhez hasonlította (egy maréknyi dollárért, pár dollárral többért, a jó a rossz és a csúf), mert elvileg trilógia, de külön-külön filmnek is lehetne õket nevezni. Ezért lett a címe volt egyszer egy Mexikó, mert így akart tisztelegni Rodriguez Sergio Leone elõtt. a filmet még nem láttam, de azt tudom, hogy van már dvdscreener ami elég jó minõség

Alien!
Némot én is megnéztem,de ez inkább az "ari" kategóriába sorolható...Nem említhetõ egy lapon a Shrekkel v. a Szörny Rt-vel amiknek kifejezetten felnõtt poénjai voltak....Inkább gyerekmese. Igyhát számomra annyira nem volt bejövõs...Olyan Jégkorszak szinten mozog a film.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Blasta
El Mariachi - A zenész

ez volt Rodriquez elsõ filmje. A desperado lényegében majdnem ez, csak hálivudi köntösben.

Ez az új meg valami féle folytatás...