Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MTV Music Channel-en nyilatkozták abban a több mint félorás szösszenetben ami a filmrõl szolt (2-3), és kb 10x leadták...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én ezt soha nem olvastam sehol. Arról nem is beszélve, hogy 72-es iq felett felismerhetõ, hogy az elsõ rész végén nincsen vége a történetnek, csak megmutatták a jéghegy csúcsát...
"miért nem forgatták le egyszerre, miért volt ez a nagy szünet?"
A hármat azért nem forgatták egyszerre, mert a szinte ismertelen W-ék nehezen tudtak volna összekaparni bárhonnan is annyi pénzt, hogy meg lehessen ezt csinálni. A WB-nak az volt a feltétele, hogy ha sikeres lesz az elsõ, akkor ad pénzt a második-harmadikra is. A többit ismerjük. A második-harmadik részt egyben forgatták, és azért ilyen késõn, mert millió probléma közbejött (errõl sok helyen lehet olvasgatni, halálok, színészcserék, balesetek, stb., el is húzódott)
"most meg fél év sincs a 2-3 között..."
Ahogy az a kezdet kezdetén volt tervezve...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Soha nem érdekelt, hogy milyen effekteket használtak a 3 rész alatt, lezarom.Az csak a vizuális része, de a film nem attól nagyszerû.
Egész egyszerûen csak arra akarok rávilágítani, hogy úgy érzem, sokan azért utasítják el a harmadik részt, mert nem ad kész válaszokat. Az elsõ rész adott, így szép kerek volt, semmibe nem lehetett belekötni. A harmadik rész sokak számára azért nem lesz kerek, mert értelmetlennek tartja. Holott szerintem ez egész egyszerûen "kényelmesség".
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
M1 - úgy szopnak le, hogy csak a makkod tetejét nyalogatják
M3 - tövig furulyáznak
(ebben az összehasonlításban a M2 azt hiszem a fitymafûrész lányoknak felel meg 😊
M1 - nem kell gondolkodni
M3 - kell gondolkodni
😄
De ha már megcsinálták, akkor semmiképp nem választhatjuk szét a részeket, mert talán az elsõ az, ami önmagában is megállja a helyét, de azzal, hogy folytatták a sztorit, már nem létezik olyan, hogy "elsõ rész"
Már leírtam egyszr, hogy a történtek alapján, az elsõ csak egy bevezetés volt, ahol megismerkedhetünk magával a világgal, és több szereplõvel, de ne mondja nekem senki, hogy mikor a végén Neo legyõzi saját korlátait, és szimbolikusan felrepül, jelezvén, hogy bármit megtehet a rendszerben, nem gondolkodott mindenki tovább.Ilyen formában nem tekinthettük lezártnak a témát, sõt, még a 3 rész után is maradtak nyitott kapuk és miértek...
Azon lehet vitatkozni, hogy kinek mennyire tetszett, de tény, hogy a 3 rész alkot egy egységet.
A Reloaded-et 20 percesre is megcsinálhatták volna. 10-10 percet hozzárakva a M1 végéhez meg a M3 elejéhez. Kész.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Azért nem kezelem egyként, mert 3 mozijegy árát kérték el érte. Ennyi.
Ezzel az erõvel a SW 1-2-4-5-6-ot is kezeljük már egynek...
Ezzel nem értek egyet. Egy sztori folytatása a matrix 2-3 és nem vagyok benne biztos, hogy (ellentétben a SW-szal) alapból ilyen hosszúra írták a sztorit...
Senki sem ertette meg telyesen a Matrix Trilogiat. Mindekinek mas mas a velemenye es a elkepzelese mirol szolt. Akarkit kerdeztem meg mindeki mas magyarazott hogy o mit ertett. En mondom , felesleges volt a masodik reszt megcsinalni ami ha nem volt unalmas akkor egy Bruce Lee filmre hasonlitott.
A harmadik resz vegso harca az egyetlen olyan jelenet ami nem teccet. Mi ez van Dragon Ball? Ha oszehasonlitjatok az elso es masodik resz harci jeleneteit akkor a harmadik resz-nek kutyafasza.
Igaz a robot vs. ember harcok eszmeletlen latvanyosak voltak!
Blasta! Hogy az a film mekorra baromsag volt baaz 😊)) Igen az alapotlet jo volt! Az nekem is teccet de sajnos ez mar nem horror hanem vigjatek volt 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha már így alakult, és 3 részt csináltak, akkor szerintem nincs olyan, hogy 1-2-3...van a Matrix és kész.
Bizony!
Szvsz rendben van, sokkal szarabbra számitottam és bejön a sztori is, hogy freddy hozza vissza Jason-t hogy emlékeztesse magára az embereket.
Ötletes.
Csak utána már blamázs az egész. Hogy lehetne megölni 2 halhatatlan lényt? Egyértelmü, hogy felesleges a hosszan tartó verekedést bemutatni, mert egyik se nyerhet....
De egyszer nézhetõ volt. Freddy poénjai jók voltak :-D
"Black meat" :-DDD
:-)
Kibaszott nagy film mindkettõ. õszintén szólva el sem tudom képzelni, hogy stílusában hogyan lehet a Hetediknál jobbat alkotni. Egyszerûen maga a tökéletes thriller számomra.
Úgy döntöttem, hogy módosítanom kell az eredeti 9/10-es értékelésemet. 10/10-re. Nem szoktam ilyet tenni, ez van, életem kb. ötödik 10 pontos filmje.
Egy megjegyzés: eddig simán megálltam, hogy senkinek ne szóljak be, akinek nem tetszett a film, mert ugye saját vélemény, tiszteletben kell tartani, stb. Ezért cserébe elvárom, hogy mindenki kíméljen meg a lesajnáló beszólásokkal, köszönöm, semmi szükségem nincs rá...
És kiváncsi vagyko a folytatására is, a Ninja Exterminator-ra!!! :-dDDDDD
Bocs az offért!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
jó volt csak a címe az így izé messze volt történettõl😊
๏̯͡๏﴿
(Once Upon a Time In Mexico)
Egész jó film! Bár a Desperado jobban tetszet.
A filmrõl...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
milyen film?
monster's ball milyen film?
tears of the sun?
ezek itt pihennek elõttem, nem néztem meg õket, ezért tudni szeretném melyik érdemes, ill mirõl szól stb..
๏̯͡๏﴿
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
tök nem ugy ültem be hogy valaminagyot várok. és szvsz ezért tetszett ennyire.. és tök meglepett mennyire parás volt!!! sehol egy ufo.. de paráztatnak... arrhh.. a gyerekzsúros rész ultrabrutál volt.. felállt a hátamon a szõr
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Vagy el tudom képzelni, hogy jön felém egy ilyen ûrlény, én meg jól szemen köpöm. 😄
De amugy szerintem is jó film volt.