[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Collateral - a halál záloga
huu, némi előitélettel ultem le megnézni mert tom cruise nem épp kedvenc, de ez a film nagyon jo lett, és még mondanivaloja is van. érdemes megnézni.
A Falu
szép kis mese, ez is tetszett :)
A sziget
ez már annyira nem tetszett, de végulis akcio filmnek elég jo....
A Fiók
kurvajo film, nem tudtam semmit a filmrol ugy ultem le elé, és szépen leragadtam rajta, ajánlom...
A part
megnézhettem volna régebben is vmiért kimaradt az életemből.. de ugy látszik ezt most kellett megnéznem... nagyon jo film
Alien vs predator
mivel nagyon szeretem az alien filmeket kicsit nagy volt az elvárásom, ennek sajnos nem felelt meg a film, nagyon hollywoodi lett szerintem, nem volt olyan parás mint a régi filmek, kár érte, persze azért jo szorakozás volt...
A kis buddha
ezen a filmen tök véletlenul akadt meg a szemem a tékában, levettem a polcrol és nocsak, keanu reeves játszik benne buddha szerepében... hazavittem megnézem, nagyon jo film akit érdekel a kelet, a buddhizmus feltétlen nézze meg...
A belső ember / Inside Man
tényleg okos kis bankrablás, bár szerintem kivitelezhetetlen, pláne hogy a végén egy kocsiban ul mindenki... gondolom a zsaruk a rablás után egy héttel nem figyeltek már senkit :D na mindegy amugy megnézheto