Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Lehagytad a szmájlit vagy komolyan mondod? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Én ezt teljesen hihetõnek tartom!!!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
hát ezé nem néztem én meg, csak kiváncsi lettem volna a modszerre amivel lejutottak, mivel most ment egy jo dok film errõl a discoveryn és a tudos bácsik sehogy sem tudnak elõre jutni a kérdésben, gondoltam hollywoodban jobban megfizetik a tudosokat és õk már tudják a titkot 😊))) ÁÁÁÁÁ

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Asszem erre gondolsz:
THE CORE - A MAG

Én csak az elsõ 30 percet bírtam, aztán amikor elindultak a föld mélyébe kikapcsoltam és letöröltem. Szánalmas.
Valami vonattal mennek le a földbe, ami maga elött tünteti el a földet vagy mi....

ÁÁÁÁÁÁÁÁ

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
nem tudok konkrétabbat mert ez a film lényege azt hiszem, vmi ásomasinával a föld közepébe, mint ahogy Verne megálmodta 😊

Valami konkrétabbat róla esetleg?

(mondjuk ha ennyibõl nem ugrik be, akkor lehet, hogy nem láttam)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
Volt egy film ami arrpl szolt hogy tudos bácsik elindultak a föld mélyébe, közepébe hogy megmentség az emberiséget...
aki látta elmondaná nekem hogy hogyan jutottak le oda és hogy minek mentek? megnézni nem akarom mert tul szar lehet 😊)

Blasta
Hogy mit? :-)

Blasta
Jujmá télleg.
Hát milyen otromba világban élünk. Argh... :-D

tomsolo
szivesen 😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tikal
Neo lesz a megválto, a proféta 😊

Jujj, nem becsúszott ide is egy?

Oké, amúgy igazad van, én is utálom, amikor valaki szmájlikba takarózva küldi el a másikat

Blasta
Ja télleg ottvan!
AKKÓ ANYÁZZ NYUGODTAN! :-DDDDD

Na ezt viszont elképzelhetõnek tartom 😊

Oké, konkrétan a mátrix-a-mátrixban dolgot nem lõtték le annyiszor, de hasonló típusú filmbõl azért akad több is (13. emelet, eXistenZ, Dark City, Avalon, Cowboy Bebop amik hirtelen eszembe jutottak, és remélem, hogy egyik slusszpoénját sem látom viszont a M3-ban)
Szerintem egyébként nem feltétlenül utal minden jel erre, vagy ha mégis, akkor reménykedem, hogy szándékos terelés volt a fiúktól, hogy annál nagyobb legyen a végén a döbb.
A szmájlit én is beleraktam 😊

Blasta
Amúgy szerintem a revolutions-t úg yössze fogják kavarni, hogy legalább 3-4 befejezést lehet majd kisilabizálni ha gondolkodik rajta az ember.
Wacsovszkiék meg röhögnek majd a markukba, mert õk se tudják mi a vége :-D

Blasta
1. A poént max 2-3szor lõtték le
2. Minden jel erre utal
4. Beraktam a smiley-t
5. Kihagytam a 3-at.

Hát ha magát a "mátrix" sztorit nézzük (azaz a "melyik is a valóság" témát), akkor én sem a Mátrixra szavazok, hanem inkább az Avalonra.

Na errõl beszélek...
Még nem láttad, de még csak nem is tudsz róla semmit, mégis azt feltételezed, hogy egy ötvenszer elsütött poént képesek csak kihozni belõle 😊

(ha így lesz, megkövetlek, és én leszek a leghangosabban anyázó 😞)

Blasta
Reeves!!!!!!!!!!!!
Arg

tomsolo
oks.

Keneau Rives nem szép embõr de gavallér!!!!!!!!!!!!!!!

Blasta
Nem, ez nem elég, ebbe nem tudok túlzottan belekötni :-D

tomsolo
elég legyen annyi hogy én speciel az egész mátrixosdit úgy és annyira útálom hogy fúúúúúúú...amit talán az indokolhat hogy elõtte megnéztem a dark city-t amit meg nem.

Blasta
Jöhetneeeeeeeek! :-DDD

Bandew
Igen szerintem is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

tomsolo
"mint a kristálytiszta elsõ"

errõl olyan sok flémes gondolat jut eszembe hogy még én is megijedtem...

Blasta
Úgyis mátrix-a-mátrixban lesz a film poénja, szal... :-DDDDDDDDD

Hát ezzel kapcsolatban azt gondolom, hogy meg kellene várni a harmadik részt az ítélet-alkotással, mert addig nem tudhatjuk, hogy a kicsit kaotikus gondolat-halmaz összerendezõdik-e koherens egésszé, vagy megmarad annak, ami most.

Tikal
Talán csak annyi a baj hogy tul sok okosságot akartak beleszõni, nem kérdés hogy keleti filozofia rejlik az egész film mögött, de nagyon szarul jött le....

Ready 2 flame 😊

Jah.
Kb. így:
"Túl sok volt az akció és kevés a mélyebb beszélgetés, de azt a keveset meg nem értettem."

Könyörgöm, ha már azt a keveset sem, akkor a többel mi lett volna a helyzet?
Az a gond (még ha a többség ezt nem is vallja be), hogy az elsõ rész úgy volt megcsinálva, hogy kristálytisztán lejött a történet egy 9 éves gyereknek is minimális gondolkodással elsõ megnézésre.
A második részben pedig ezek a szemetek képesek voltak beletenni elsõre érthetetlen, kétértelmû beszélgetéseket! A mocskok!

Amúgy hogy ne gondoljátok azt, hogy annyira elfogult vagyok, elmondom, hogy nekem is sokkal jobban tetszett az elsõ rész, és szerintem is röhejesen sok volt a második részben az akció (merthogy azt maúgy sem szeretem túlzottan...). Ugyanakkor Magyarországon durva nagy divat lett fikázni a Mátrix második részét. Sok embernek meg sem kellett néznie, elõre tudni lehetett, hogy szerinte ez szar lesz.

Azzal pedig végképp nem értek egyet, hogy nem serkentette a második rész a gondolkodást (igazság szerint ezerszer jobban, mint a kristálytiszta elsõ...), vazz, hasonlítsátpk már össze a "tartalmat" azokkal a filmekkel, amiket emberek nap mint nap dícsérnek itt a fórumon. Had ne kelljen példákat mondanom ilyen filmekre, mindenki vágja mire gondolok.

Blasta
Magyarán nem azért fikáztuk a reloaded-et mert nyitva hagyott egy rakás kérdést, vagy mert gondolkozni kellett rajta, hanem mert a KÖZELÉBE SEM ÉRT AZ ELSÕ RÉSZNEK! :-D

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Laalee
nem attol volt matrix fikazas, mert serkenti a nézõket, hogy gondolkodjanak és maguk fogalmazzák meg a válaszokat, hanem mert szar volt a film

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

A Mátrix - Forradalmakról mesélt Neo, Trinity és Morpheus

"Amikor arról érdeklõdtek tõle, megválaszolja-e a Forradalmak a sorozat kérdéseit, Fishburne azt felelte: a legnagyszerûbbnek azt találja, hogy a film igazából nem ad kész válaszokat, hanem arra serkenti a nézõket, hogy gondolkodjanak és maguk fogalmazzák meg a válaszokat."

Ez alapján borítékolni lehet, hogy Magyarorszgon és az SG fórumon ismét fikázásoktól hangos M-kritikákat hallhatunk majd

Dynamic
Beépített szépség: Csak annyit mondok Sandra Bullock.Számomra érdekes ez a színésznõ, mert semmi bajom nincs vele(sõõt elég jó nõ😊, de egy olyan filmje sincs ami tetszett volna.
Talán a Demolation Man.Az is a megnézhetõ kategóriából.
Hmmmm... ez felkeltette az érdeklõdésemet, érdekes lehet.

No az elõzõ napok termése:

Rémálom az Elm utcában 3: ez úgy maradt meg sok évvel ezelõttrõl, hogy egy jó film. Hát sajnos nem az, még a szériából sem tartozik a jobbak közé. (5/10).

Beépített szépség: soha nem értettem, hogy miért csinálnak ilyen filmeket. Oda lehet tenni a Doktor Szöszi mellé... na jó, annál azért biztosan jobb (4/10).

Ki vagy te? (Who are you): koreai romantikus vígjáték 😊 Õk azért még ezt a LOL mûfajt is meg tudják közelíteni kevésbé nyálasan, mint az amerikaiak. Ennek ellenére a sztorit ezerszer láttuk már más címmel. Jóindulattal 6/10, de inkább kevesebb.

Vírus: na ez egész tûrhetõ volt, de voltak benne teljesen felesleges részek (helikopteres üldözés minek?), ráadásul szintén láttam már egy-két teljesen hasonló filmet. 7/10, de csak a színészek miatt, mert valójában nem ér ennyit.

Stalker (1979)
bazz, tegnap 23h-kor kezdtem nézni de a film felénél már kezdtem befelé fordulni és keresni egy "zsilet" pengét, hogy felvágjam az ereim! 😊
Csakis azoknak ajánlom, akik szeretik erõsen filozófiai jellegû filmeket.
Gyöngyörû képek, fasza zene (elégé ambientes ahhoz képest milyen régi film!😄), de csak erõs idegzetûeknek.

comet
The italian job(olasz meló) királyos lett...
Környezet, velence és LA is nagyon el lett találva 😄

Volt egy hasonló film amit jáccottak, asszem Futureball, A dane caine/supermen/volt a fõszereplõje, és ott is vmilyen játék volt, ami hasonló volt a rollerballhoz.

Bandew
ja

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Rollerball az volt már az HBO-n?

Bandew
Jaaaaaa! 😊
Azt hittem azt akarod mondani, hogy a Rollerball ÉS a Trple X után nem láttál még ilyen szar filmet. Akkor félreértettelek, bocsika. 😄

Tikal
milyen cimet? hát rollerball 0/5 😊

Bandew
És netalántán a film címét is elárulnád? 😄

Tikal
Rollerball, Triple X után nem gondoltam volna hogy lehet még szarabb filmet csinálni, hát lehet 0/5

VinylToy
NÁM! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Bandew
Az a Keresd a nõt folytatása, nem? 😄