[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na de azokban természetesnek vetted anno, hogy ferdeszemű, tehát a vérében van, hogy feldobják a levegőbe és pillanatok alatt kezek-lábak kavargó masszájává válik, netán még nagy kardokat is suhogtat és fényes bizbazokat hajigál, miközben valami oknál fogva mindenki jobbra-balra dől körülötte. :) Nem tudom, te hogy vagy vele, de én már akkor is "ferde szemmel" néztem azokat a filmeket, amelyekben az ejrópai fehér csákó egy gyorstalpalón a fekete öv fonákját is megszerzi szűk két hét alatt. :) Egy Chan-nál még hihető, mert marhulós filmeket készített (pár kivétellel), simán belefért, de mondjuk egy belga ne álljon már oda nekem megtanítani a thai-oknak a thai box művészetét... Ez még ma is olyan oximoron számomra, mint... nem is tudom, mint mondjuk egy MCSA (Microsoft Certified System Administrator) vizsga Linuxból. ;)