Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Botrányos, hogy ez a film létrejöhetett, és ha már így alakult, létezhet. 1/10.
Transporter: ha az ember elfojtja egy kicsit a valóságérzetét (nem Szövetség-szintre), nagyon jól szórakozhat. Állati jó bunyó, akció, minden ami kell.
Cube2: ennyire sajnos nem vagyok elvont. Azért örülök, hogy megnéztem.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ami a szinészek játékát illeti, már csak azért megéri megnézni a filmet - aki még nem tette volna - hogy Johnny Depp alakitását megnézze. Szerintem fantasztikusan nagyot alakít, messze a legjobb az egész filmben az õ "idióta" karaktermegformálása. Kár lenne ezt a "karaktert" csak egy filmre leszerzõdtetni...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

- az alapötlet (bár fiktív) de nagyon jó
- Hitlert tényleg lúzerként ábrázolja
- Van néhány hihetetlen/zseniális párbeszéd: "Bemutatom Adolf Hitlert."
"Nem ismerem."
- A Margitsziget szép benne, mint mindig
Rossz:
- a film kiforratlan
- se füle/se farka, Max és Hitler kapcsolata végig felületesnek hat
- a két darab IKEA lámpa Max lakásában eléggé durván hangulatgyilkos (fõleg, hogy nálam otthon is ilyen van
- A Hitlert játszó színész jó, de néha erõltetettnek hat a játéka.
- a 20-as évek Németországa nem így nézett ki. Ennél sokkal lepukkantabb, koszosabb volt.
- MIÉRT KELL ANGOLUL KIÍRNI DOLGOKAT EGY NÉMETORSZÁGBAN JÁTSZÓDÓ FILMBEN?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

5/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Utána ígérem összedobunk valamit, dzsí!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Amúgy szvsz eki volt, nem speed. Vagy tévedek?
Aztán minél többször láttam annál jobban megbarátkoztam vele, nem rossz kis film de lehetett volna sokkal jobb. Az elsõ rész után csalódás annak aki a könyvet olvasta mert könyvben az elsõ rész gyngébb és a második büntet a filmeseknek épp forditva sikerült.
Arról nem is beszélve, hogy a Rekviem ugyanazt a témát nem képes olyannyira naturalisztikusan megragadni (bár igyekszik, és ahhoz képest, hogy amerikai film, nagyon tisztességes munka!) mint a FAGF.
Persze ez csak én véleményem, a Felhõket nyilván sok itteni fórumozó tíz perc után unalmasnak tartaná... (a film 90%-a egy lakásban játszódik két szereplõvel)
Azért erre muszáj rákérdeznem: ezt mennyire írtad komolyan?
Arról hallottál már, hogy ez egy könyvadaptáció, aminek három része van?
Ilyen ultrafos filmeket adnak hétköznap a helyi városi tévékben fõmûsoridõ után.Broáff!!
egészen izgalmas volt addig amig meg nemmutatták azt a férget... utánna már nem nagyon tudtam izgulni.. esküszöm ma már csak az a jo paráztató ha nemtudod mirõl van szó.. ( pl a Jelek c. film kurvajo volt)
de ez se volt végülis rossz...
V9ykn8_TZL0
Igazából az a gáz bennük, hogy az egész tulajdonképpen a gyûrû elpusztításáról szól, de elment két igen hosszú rész, és még csak a közelében sem jártak a küldetés teljesítésének, magyarán, húzzák, mint a rétest. Gondolom, a harmadik részben majd elmegy megint 140 perc mindenféle csatával, aztán majd a tizedik részben végre sikerül elpusztítani a gyûrût.:-)