Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Kapj el ha tudsz c. filmet látta valaki?

PResident Evil
Transporter-ben csak az autós jelenetek tetszenek mert francia ugyebár...

dikki*yysw
Szövetség: életem legrosszabb filmje, egy EGÉSZEN HIHETETLEN, brutálisan szar, értelmetlen képhalmaz.

Botrányos, hogy ez a film létrejöhetett, és ha már így alakult, létezhet. 1/10.

Transporter: ha az ember elfojtja egy kicsit a valóságérzetét (nem Szövetség-szintre), nagyon jól szórakozhat. Állati jó bunyó, akció, minden ami kell.

Cube2: ennyire sajnos nem vagyok elvont. Azért örülök, hogy megnéztem.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

PResident Evil
ehhh Álomcsapda egy lol film... eleje jó, vége szar...

Végre eljutottam moziba, és megnéztem a Karib Tenger kalózait. Istenjó a film. Annyira bejött, hogy rá pár órával ismét megnéztem. Életemben másodjára történt ez meg - szinte egymás után kétszer ugyanazon filmet. (a másik ilyen az Amelie csod. élete volt). Maga a történet mondhatni a szokásos Pirates! és Monkey Island sorozat egyveleg, indián/woodoo átkokkal, szellemkalózokkal, azték kincsekkel, kormányzó lányka rablással, kocsmázással, Tortuga-val a kalózok fellegvárával(ami mellesleg a franciák egyik legbiztosabb pontja volt a térségben, mégsem volt egy darab francia zászló sem a filmben=)), és ami a legjobban teccett benne, soksok apró, feketehumor, szójáték vagy pillanatnyi helyzetkomikum. Amióta játszottam anno a Monkey Island elsõ részével, azóta vártam egy ilyen filmre. Remélem lesz folytatása, és nem valami pénzért összedobott gagyi.

Ami a szinészek játékát illeti, már csak azért megéri megnézni a filmet - aki még nem tette volna - hogy Johnny Depp alakitását megnézze. Szerintem fantasztikusan nagyot alakít, messze a legjobb az egész filmben az õ "idióta" karaktermegformálása. Kár lenne ezt a "karaktert" csak egy filmre leszerzõdtetni...

NEKEM is nagyon bejött, pláne a vége!

Jano
Ja, asszem CSOCSO linkelte be egyszer, nekem bejött. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

vagyis ITT! elõzõ nem jó link!

The PIZZA-Matrixot láttam elõbb, nagyon brutál letölthetõ ITT!

igen ezeken kívûl meg kifújt, nem tom én unatkoztam egy kicsit, a történet nem nagyon fogt meg, talán ha nem let bvolna benne a fantasy szál/nincs semmi bajom vele, de inkább lenne történelmi/

zaki
trükköket akartam írni 😊

zaki
Én most néztem meg a Karib tenger kalózait, jól szórakozam rajta, egyszer érdemes megnézni, jó poénk vannak benne, jól meg vannak csinálva atrökkök, a fõszereplõ csajszi elég jó benne

Jó volt benne, hogy:
- az alapötlet (bár fiktív) de nagyon jó
- Hitlert tényleg lúzerként ábrázolja
- Van néhány hihetetlen/zseniális párbeszéd: "Bemutatom Adolf Hitlert."
"Nem ismerem."
- A Margitsziget szép benne, mint mindig

Rossz:
- a film kiforratlan
- se füle/se farka, Max és Hitler kapcsolata végig felületesnek hat
- a két darab IKEA lámpa Max lakásában eléggé durván hangulatgyilkos (fõleg, hogy nálam otthon is ilyen van
- A Hitlert játszó színész jó, de néha erõltetettnek hat a játéka.
- a 20-as évek Németországa nem így nézett ki. Ennél sokkal lepukkantabb, koszosabb volt.
- MIÉRT KELL ANGOLUL KIÍRNI DOLGOKAT EGY NÉMETORSZÁGBAN JÁTSZÓDÓ FILMBEN?

Evil
hat ha lenne feliratom hozza 😞

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

MAXot látta már vki negyon jó film!

Bandew
Megnéztem a Szövetséget. Nem volt túl jó, de egyszer meg lehet nézni.
5/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Azt barátocskám szétbasztad 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Gery1980
Tényleg, ki is ment a fejembõl, pedig mondtad.Akkor ezt a hiányzást most igazoltnak vszem, de 14-e után csapunk egy fergetbulit😄

Tündér vagy cimbi, de okt. 14-i vizsgáig tényleg nem merem leamortizálni magamat (gyak. egész héten csak a holnapi napom lenne szabad tanulásra, és nem akarok félholt lenni).
Utána ígérem összedobunk valamit, dzsí!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

A mama valóban hatalmas volt 😄
Amúgy szvsz eki volt, nem speed. Vagy tévedek?

Gery1980
Ramza G!Nincs ma kedved eljönni egy Jazz And Bass bulira?

Minden mondatoddal egyetértek, és örülök, hogy végre más is észrevette az "emberré vált hobbit-gyereket" 😄

Alienbõl finanszirozhatnának már egy részt ami arról szól, hogy elfoglalják a bolygónkat. Könyvbe ezt már leátszották és egyáltalán nem rossz a story.

Rám nagy hatással volt mert úgy töltöttem le és nem is sejtettem mi lesz. Maradjunk annyiba, hogy egyedi film hasonlót még nem láttam. A heroin igazi arcát pedig igen jól szemlélteti és nem csak történeti hanem vizuális úton is. A legnagyobb persze a mama a speed és a hûtõszekrény.😄

Aki olvasta a könyvet annak elsõre mindenképp csalódás volt a két torony. Ugyanis ott nem Gandalf és a Rohirok mentik meg Helm szurdokot, hanem az erdõ. Valamint nem jól sikerültek a lovasvégi jelenetek, valahogy túl szinházias fõleg ahogy azt a buzogányt kifestették. Azt meg aztán végképp nem értem, hogy csata közben minek ilyen hülye kisbabafejeket bevagdosni, arról nem beszélve, hogy az egyik gyerek akit bevágtak az már az elsõ részben is szerepel amikor Gandalf mesél szóval nem tudom hogy került oda. Mi ezeket a haverommal csöveseknek neveztük el a filmbe és amikor megjelentek szétfáradva mondtuk na megint itt vannak a csövesek.😄 Ráadásul ezért a sok csövesért megy a nagy harc.

Aztán minél többször láttam annál jobban megbarátkoztam vele, nem rossz kis film de lehetett volna sokkal jobb. Az elsõ rész után csalódás annak aki a könyvet olvasta mert könyvben az elsõ rész gyngébb és a második büntet a filmeseknek épp forditva sikerült.

Galy
na mi van a véresmasszás filmes topikkal? 😊
Az tényleg nagyon jó film, de nem mindenben hiteles, és ráadásul nem csak a heroinról szól.
Arról nem is beszélve, hogy a Rekviem ugyanazt a témát nem képes olyannyira naturalisztikusan megragadni (bár igyekszik, és ahhoz képest, hogy amerikai film, nagyon tisztességes munka!) mint a FAGF.
Persze ez csak én véleményem, a Felhõket nyilván sok itteni fórumozó tíz perc után unalmasnak tartaná... (a film 90%-a egy lakásban játszódik két szereplõvel)

Szerintem a leghitelesebb a Requiem egy álomért.

az bizony lol film a javából 😊

" Gondolom, a harmadik részben majd elmegy megint 140 perc mindenféle csatával, aztán majd a tizedik részben végre sikerül elpusztítani a gyûrût.:-)"

Azért erre muszáj rákérdeznem: ezt mennyire írtad komolyan?
Arról hallottál már, hogy ez egy könyvadaptáció, aminek három része van?

Dynamic
Most nézem az HBO-n ezt a Mars szelleme c. Carpenter filmet.
Ilyen ultrafos filmeket adnak hétköznap a helyi városi tévékben fõmûsoridõ után.Broáff!!
PResident Evil
hmm... tegnap megnéztem az Animátrixot... hm... sztem nagyon jóóó, és nem is vagyok egy mátrix fun, de ez érthetõ, kellõ komolyságú, és ANIMÁCIÓ.... ezt nagyon hiányolom a mai mûsorokról... (Segítség hal lettem powa 😛)

zaki
én az Alien 4-en azért elég rendesen paráztam, bár a 3-at nem láttam, a többit igen

zaki
én meg már komolyan gondoltam 😊

Jano
100m? Rég halott vagy. 20m max.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
😊 hjooo.. csak mondtam valamit.. azért nem kell szószerint érteni😊))))))))))))
zaki
"még Dunába se mertem bemenni"

😄DDDD

CSOCSO
nah ezaz... alien ota az a film amin praázni és izgulni tudtam... más film nem nagyon van sajna..😞 és az alienen is csak 10 éve paráztam.. de az bennem maradt. hja és a cápa filmek is😊 az se ma volt de joideg még dunába se mertem bemenni...no meg most se usznék be viccbõl 100méternél messzebb egy óceánban😊)))))
zaki
Jelek-et én is láttam, na az egy nagyon jó kis film volt (szerintem), végig lehetett izgulni

CSOCSO
drímkecsör... ööh.. eh hát nem erre számítottam...
egészen izgalmas volt addig amig meg nemmutatták azt a férget... utánna már nem nagyon tudtam izgulni.. esküszöm ma már csak az a jo paráztató ha nemtudod mirõl van szó.. ( pl a Jelek c. film kurvajo volt)
de ez se volt végülis rossz...
zaki
mikor jön a király visszatér?

zaki
be is szerzem ezek után az 100

Hát akkor szerezd meg a másodikat, mert garantáltan kiesel az ablakon a fotellel együtt, akár nyitva van, akár csukva...:-) Olyan csatajelenetek vannak, hogy azt érzed, menten átrobognak rajtad a lovak:-)

zaki
hát itthon nem lehetett megmaradni a dübörgésben, ki is nyitottam az ablakot be ne törjön

Nem tudom. Lehet, hogy sokat vártam tõle, mert én még csak most láttam az Hbo-n, és annyit hallottam már róla, és valami iszonyû nagy filmre számítottam, szóval, lehet, hogy ezért nem tetszett annyira az elsõ. A második viszont pörgõsebb volt, több "eksön", több látványosság. Ezt meg pont úgy kezdtem nézni, hogy nem vártam túl sokat tõle, de hát így van ez.:-)

Nekem a Pearl Haborból az eleje tetszik csak, amíg nem mennek el a háborúba. Tök muris a szemvizsgálat, meg ahogy összemelegedik a nõvérrel a fõszereplõ, de amint elmennek a csatára, az már nem tetszik annyira....

Davidus
Szerintem meg pont fordítva..... Persze azért a Two Towers nem pocsék de gyürü szövetségén valahogy jobban érezni a gyûrûk ura feelinget😊

V9ykn8_TZL0

Én meg pont most fejeztem be a Két toronyt,szintén Dvd-n. Tökre tetszett, az elsõ rész az pocsék volt szerintem, de ez a második, ez megacool lett! Képek tökéletesen szépek, a hang meg. Hát, majd szétment a ház a dübörgésektõl. Tök jó.

Igazából az a gáz bennük, hogy az egész tulajdonképpen a gyûrû elpusztításáról szól, de elment két igen hosszú rész, és még csak a közelében sem jártak a küldetés teljesítésének, magyarán, húzzák, mint a rétest. Gondolom, a harmadik részben majd elmegy megint 140 perc mindenféle csatával, aztán majd a tizedik részben végre sikerül elpusztítani a gyûrût.:-)

zaki
Pearl Harbor? nekem tetszett, neked mi a bajod vele?

zaki
az ma néztem meg itthon a Gyûrûk Urát házimozin, és és és vááááá valami ultrabrutálisan jó volt, meg is veszem a Két Tornyot