[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Óóó az én szememben tökéletes volt! :-)
Tudom, egy egszerű kis film, de a képi-világa (tom, te is mondtad, hogy az tetszik a legtöbb embernek) tényleg jó volt. Tökéletesen illeszkedett minden kis részlet, Sin City atmoszférája igen erőteljes volt. Ami engem még nagyon megfogott, az a mesélés része volt (ami teljesen újszerű volt a többi "mesélős" filmhez képest), amitől olyan volt, mintha egy könyvet olvastam volna, de mégsem. :-) Színészi teljesítmény? Itt nem kellett megeröltetniük magukat, szal ezzel sem volt baj, hozták azt amit kellett.
Nem is tudom mit emeljek ki még ebből a filmből, hisz ez az egyik legegyszerűbb alkotás, amit láttam, de pont emiatt tudott megfelelni mindennek. Nem vállalt magára olyan dolgot, amit nem bírt volna el. Pontozás előtt végigpörgettem magamban a film minden percét (ilyenkor mindig olyan részt keresek, ami nem tetszett, hogy lássam, azért mégsem érdemel 10-et) de nem találtam benne egy leheletnyi rossz dolgot sem. De ez is olyan, hogy ez az én véleményem, volt aki nagyon unalmasnak találta a filmet, nekem meg pl végig pörgött.
Amúgy visszatérve a pontozásra:
Én sem értem azokat akik minden filmre csak 1-et vagy 10-et képesek adni, akik lehúznak egy filmet és adnak rá egy jó pontot (vagy fordítva), de őket alapból nem veszem komolyan, így nem zavarnak sok vizet. Akik meg leírják a véleményüket, majd az alapján pontoznak (mégha egyet sem értek velük) elfogadom, bár ilyenkor azért én is leírom a véleményem, hogy "bocs, de sztem ez a film nem jó!".
Igazából kár a pontozáson ennyire csüngeni, ez nem más mint a vélemény, amit már leírt, csak számban kifejezve, mégis mindenki a számokra koncentrál. :-)