1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Nyiri
    Cars:
    Pixar visszatert az erzelgos vonalra. Miert? Azt hittem az Incrediblessel vegre elindul valami mas vonalon. De nem. Nyaladzos baromsag. Azt azert el kell ismernem, hogy jobb lett, mint vartam. Angolul is megnezem majd, hatha jobb lesz.

Poseidon:
    Hm... Tre a film. Ez nem vitas. Minden adott volt, mindenre elvertek jo sok penzt, csak a forgatokonyvirokat felejtettek el. Hiaba voltak olyan szineszek akik tudtak volna hozni is valamit, ha egyaltalan nincs is karakteruk. 5 perc hajobemutato utan borul a ladik es tobben halnak meg 2 perc alatt, mint a Ryan Kozlegenyben az elso fel oraban. Utana akik tuleltek (kamu hogy csak ennyien) szepen fogyatkoznak. Tok felesleges, hogy kicsoda. Ugy sem erdekel, mivel nem volt idod megismerni, netalan tan megszeretni oket. Ennek ellenere boritekolhato az elhalalozasi sorrend es a tulelok nevei. Egyebkent a mondvacsinalt konfliktusok valami hihetetlenek. A vegen a kissrac ahogy eltunik, es bezarodik valahova. Hogyan? Hogy kerult oda? Miert? Az persze nincs megmagyarazva csak egyszer ott van. Anyja sir a gyerek nyavog csak hogy a csalados emberek izguljanak? Nem ertem. Szanalmasan rossz lett a film. Ertekelhetetelen.