Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eredeti verziot láttam, a hangulat jo volt, de a zombik mindent elbasztak

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egy szál zombi nincs a filmben. Halottak vannak, illetve fertõzöttek.
Ha a szinkronos verziót láttad, akkor nem csodálom, hogy nem igazán tetszett a film.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Mivel a resident evil után láttam ezt a filmet, meg amugyis sok mindent hallottam rola ezért azt kell hogy mondjam nem egy nagy szám
Szal lehet befolyásoltak a vélemények de nekem ez csak egy zombis film 😊))
3,5/5
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
klafa
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Valószínûleg tanúja leszek, hogy hogyan lehet egy közepes slashert még jobban elbaszni 21 évvel az eredeti után...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Van benne félbevágott ember, késsel átszúrt torok, fejbelövés, ilyesmi.
Igazi mestermunka.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
kurvanyu jó-johánzon!!44
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
az egyetlen értékelhetõ poén a csattano volt a végén, amikor rossz kocsiba száltak be, de igazábol ez is egy kismillioszor eljátszott klisé.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Majd szépen novemberben megint lesz több napos "háború" a Mátrix-al kapcsolatban 😊)))
(kisebb filmeknél pedig a viharok is kisebbek)
A legkönnyedebb x-akták részeket is beverik piros 18-as karikával, míg néhány ostoba akciófilm (másfél óra alatt négyszáz halottal) 12-est vagy semmit nem kap. Valóságsókban 12-es karikával basznak este hétkor.
Én már meg sem lepõdök ilyeneken.
Nem azért nem válaszol senki a kérdésedre, mert nem akar, hanem azért, mert talán fogalma sincs.
A mûfaj "vágásáról" annyit, hogy lesújtó kritikákat (is)kapott a film, úgyhogy félek, hogy a 6/10 közel korrekt ("A Darkness - A rettegés háza jól bevált kliséket bárgyú történetben felvonultató, felejthetõ, erõltetett darab, amelybõl még a bölcs esztéták által sokszor emlegetett egészséges borzongás is hiányzik.").
Vagy az a megjegyzés nem tetszett, hogy szar horrorok vannak mostanában? Pedig bizony szarok vannak... A Cruel World Team (magyarok a srácok, jól nyomják) jobb horrorokat készít minimum költségvetéssel, mint mostanában szinte bárki.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
7,5/10
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mindenkinek ajánlom!!!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

?/10
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Dolly lilla sztreccsnadrágban és fekte körömcipõben fehér zokniban...... vááááááááááááááá!!!!!!!!!!!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szerintem: egy skizofrén gyilkos néhány évvel ezelõtt egy motelben meggyilkolt több embert. Nem úgy, nem azokat, akik a film elsõ órájában szerepelnek!
Miután elkapták, egy pszichiáter felismerve azt, hogy hasadt személyiségû, az ilyenkor használatos gyógymódot választotta, megpróbálta a személyiségek számát leredukálni (ezt ha jól tudom valóban így csinálják). Azt a folyamatot élte meg úgy a páciens, ahogy a film "moteles" jelenetei bemutatják (valószínûleg az elkövetett gyilkosságok hatására helyezte a beteg ezt a folyamatot abba a környezetbe, amit a film bemutat). Az egyes halálesetek a különbözõ személyiségek "elvesztését" jelképezik. A film által bemutatott történet valójában egy több éves gyógykezelés eredménye (nem másfél óra alatt zajlottak le).
A többi úgy gondolom innen evidens.
Lehet vitatkozni 😊
Charlie angyalai 2: a megalol elsõ rész után nem vártam sokat, természetesen nem is kaptam. A lányok szépek, a sztori vicc, az akciók jól meg lettek csinálva. Az elsõ résznél picivel jobb. De ez így összessgében kevés... (5/10, a lányok énlkül 3 körül lenne)
Avalon: jajj, most mit csináljak ezzel a filmmel? Igazság szerint nagyon tetszett, de ez is csak az elmúlt években divatos "mátrix-való világ" dolgot mutatja be új szemszögbõl. Mindemellett az összes "mátrix-koppintás" közül a legmûvészibb, leghangulatosabb film, ráadásul a Twin Peaks után a legjobb filmzenével rendelkezik, amit valaha hallottam. Sokan írták, hogy ez egy élõ szereplõkkel elõadott anime - valóban az. A legvégét õszintén szólva nem teljesen értettem (az utolsó 10 másodpercet). (7/10)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.