Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
zombi vagy nem zombi nem tök mindegy, nem ez a lényeg 😊
Eredeti verziot láttam, a hangulat jo volt, de a zombik mindent elbasztak

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jano
Csak nehogy megint vita legyen...

Egy szál zombi nincs a filmben. Halottak vannak, illetve fertõzöttek.

Ha a szinkronos verziót láttad, akkor nem csodálom, hogy nem igazán tetszett a film.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Tikal
28 nappal késõbb

Mivel a resident evil után láttam ezt a filmet, meg amugyis sok mindent hallottam rola ezért azt kell hogy mondjam nem egy nagy szám Szal lehet befolyásoltak a vélemények de nekem ez csak egy zombis film 😊))
3,5/5

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dynamic
Csatlakozom az "ezt jól megszívtuk" táborba.
Én is beszoptam...Már én sem nézem meg.
tomsolo
mélységesen egyetértek....

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Blasta
...mert ugye nem elég egy-két "ezarésznemtetszettmert" vagy "ésazmilyenszarvoltamikor"-t ellõni, NEEEEM, a film CSATTANÓJÁT volt muszáj lelõni, elvéve a többi embertõl a felfedezés örömét, hogy õk is levágják 20 perc után, hogy ki a gyilkos....

klafa

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

És fél órája lejött a Wrong turn is, állítólag Just before dawn remake, úgyhogy már nagyon várom, hogy este megnézzem.
Valószínûleg tanúja leszek, hogy hogyan lehet egy közepes slashert még jobban elbaszni 21 évvel az eredeti után...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

A Hasfalmetszõkben is a nagypapa a csúnya, tegnap néztem meg 😊
Van benne félbevágott ember, késsel átszúrt torok, fejbelövés, ilyesmi.
Igazi mestermunka.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Pempő
Csinálj úgy, mintha nem olvastad volna, és nézd meg!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Jano
Hát nem helyes, pázze!

Pempő
Darknessel nekem is azt a bajom, hogy nem volt kimondottan eredeti, és már a film elsõ egyharmadában levágtam, hogy a nagyfater a hunyó (helyes, ha ilyesmiket leírunk egy filmes topikba?), de ennek ellenére mi is élveztük, pedig általában megbánom, ha moziba megyek.

kurvanyu jó-johánzon!!44

zaki
a ravasz, az agy, és két füstölgõ puskacsõ-vet láttad?

BaLeeX
A Blöff szinkronját nagyon eltalálták. Mondjuk angolul nem tudok talán ezért nem is élveztem annyira felirattal, de szinkronnal nagyon. Szõke András hangja már magába is poén. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

zaki
tegnap este megnétem a Blöfföt, meg a Kört. nagyon bejött mindkét film, a blöfföt még 1 párszor biztos +nézem

Laalee
a film telis tele van klisével, amikor 20 percel elõre tudom hogy a nagypapa lesz a gonosz, akkor kezdek elgondolkodni hogy valóban izgalmas e a film... sötétben megjelenõ lidérceket is láttunk már jópárat, a bevillanó véres falak sem a kreativitás mintái...

az egyetlen értékelhetõ poén a csattano volt a végén, amikor rossz kocsiba száltak be, de igazábol ez is egy kismillioszor eljátszott klisé.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Ez már biztos lement, de szerintem a 2-ik rész kicsit képregényes, gondolok erre a vastagszájú bantunégerre meg a fluke-es jelenetre. Amikor elõször megnéztem nagyot csalódtam, aztán másodszorra már kezdtem megbarátkozni vele mivel rájöttem hogy totál nyitva áll a film a 3-ik részre. Szóval kicsit olyan a 2.-ik mintha egy folytatásos film elsõ része lenne vagy mi.

Csak akkor azt nem értem minek erõltetik, fõleg a magyar tv-ken nagyon kiváncsi lennék ezt személy szerint ki találta ki. Már ezeket a karikákat. Undoritó hogy bármilyen film van akkor ez ott trónol arról nem is beszélve, hogy megpróbálják különbözõ barátságos hangnemben bemondani. Na attól már tényleg csömöröm van és feltételezem ha normális emberek élnek hazánkban akkor az egész országnak.

Oké, persze, nyugodj bele, itt a fórumon kevés olyan film van, ami nm osztja meg az embereket.
Majd szépen novemberben megint lesz több napos "háború" a Mátrix-al kapcsolatban 😊)))
(kisebb filmeknél pedig a viharok is kisebbek)

Egyébként izlések és pofonok itt úgy látom elõjön. Nem egyedül néztem a filmet és mindkettõnknek nagyon bejött. Lehet olyan hangulatom volt vagy a fene tudja, nekem tettszik ez a film úgy ahogy van. Igaz nem kell IQ bajnoknak lenni, hogy elõre tudd mi fog következni de azért volt benne 1-2 meglepi jelenet. Na meg ezt a csajt most látom elõször és eléggé bejön az ábrázata, fõleg a szája az nagyon ott van.

Sajnos döbbentes a következetlenség ezen a téren.
A legkönnyedebb x-akták részeket is beverik piros 18-as karikával, míg néhány ostoba akciófilm (másfél óra alatt négyszáz halottal) 12-est vagy semmit nem kap. Valóságsókban 12-es karikával basznak este hétkor.

Én már meg sem lepõdök ilyeneken.

Csak azt vártam hogy ti is megbotránkoztok ezen.😄 Már aki látta.

De szerinted honnan tudná bárki is, hogy az intelligens bácsik miért nem tették korhatárossá? 😊

Hát bocs, úgy érzem ha beirok egy fórumba totál olyan dolgot ami vág a témához meg nem is hülye kérdés, várok egy teljes 24 órát és senki nem válaszol csak egymással beszélget aztán ez 2-3 szor elõfordul, akkor már lehet egy ilyet kérdezni, szóval bocsesz vegyük úgy hogy szeliden érdeklõdtem.😄

Azt nem értem, hogy mit játszod itt állandóan a sértõdöttet.
Nem azért nem válaszol senki a kérdésedre, mert nem akar, hanem azért, mert talán fogalma sincs.
A mûfaj "vágásáról" annyit, hogy lesújtó kritikákat (is)kapott a film, úgyhogy félek, hogy a 6/10 közel korrekt ("A Darkness - A rettegés háza jól bevált kliséket bárgyú történetben felvonultató, felejthetõ, erõltetett darab, amelybõl még a bölcs esztéták által sokszor emlegetett egészséges borzongás is hiányzik.").

Vagy az a megjegyzés nem tetszett, hogy szar horrorok vannak mostanában? Pedig bizony szarok vannak... A Cruel World Team (magyarok a srácok, jól nyomják) jobb horrorokat készít minimum költségvetéssel, mint mostanában szinte bárki.

Már bocs de te akkor nem nagyon vágod ezt a mûfajt. De azt megmondhatná valaki hogy lett ez korhatár nélküli, vagy itt csak a régi tagok beszélgetnek egymással. Elhúzok ám nem fontos nekem itt erõlködni.

Laalee
6/10 talán... de csak azért mert ebben a mûfajban ritka szar filmek vannak mostanában

RelakS
Tegnap sasoltam a Folytassa Henrik!-et. Szokásos angol hummancs.

7,5/10

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pempő
Hiba!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Lynx_TWL
nem hellsing?

๏̯͡๏﴿

HANGULAT EZERREL ! KICSIT DRÁMAI HATÁSOKRA KONCENTRÁLNAK BENNE,NEM AZ AKCIÓRA!

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mivan?

Ezzel a darkness-el kapcsolatban egy dolgot nem értek de azt nagyon. Hogy a fenébe lehet ez a film korhatár nélkül. Szerintem ez mindenképp valami tévedés.

Jano
Tegnap nem mentem el moziba, és nem néztem meg a Darkness-t!

?/10

Oké, csak bennem volt a félsz, hogy esetleg valamit nagyon máshogy látok és lekapnak a tíz körmömrõl 😊

Fõleg a fõszereplõ csávó, na az mekkora antiszinész...

BaLeeX
Ezen szerintem nem kell vitatkozni, jól megfogalmaztad a lényeget.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Laalee
tomb raider 2

tomsolo
vazzzzzzzz....... szombaton vót az m1-en a Dolly Roll!!!!!!!! ott mi vót.....😊

Dolly lilla sztreccsnadrágban és fekte körömcipõben fehér zokniban...... vááááááááááááááá!!!!!!!!!!!

Na ezen el lehet vitatkozni hosszan 😊
Szerintem: egy skizofrén gyilkos néhány évvel ezelõtt egy motelben meggyilkolt több embert. Nem úgy, nem azokat, akik a film elsõ órájában szerepelnek!
Miután elkapták, egy pszichiáter felismerve azt, hogy hasadt személyiségû, az ilyenkor használatos gyógymódot választotta, megpróbálta a személyiségek számát leredukálni (ezt ha jól tudom valóban így csinálják). Azt a folyamatot élte meg úgy a páciens, ahogy a film "moteles" jelenetei bemutatják (valószínûleg az elkövetett gyilkosságok hatására helyezte a beteg ezt a folyamatot abba a környezetbe, amit a film bemutat). Az egyes halálesetek a különbözõ személyiségek "elvesztését" jelképezik. A film által bemutatott történet valójában egy több éves gyógykezelés eredménye (nem másfél óra alatt zajlottak le).

A többi úgy gondolom innen evidens.
Lehet vitatkozni 😊

Hétvégén:

Charlie angyalai 2: a megalol elsõ rész után nem vártam sokat, természetesen nem is kaptam. A lányok szépek, a sztori vicc, az akciók jól meg lettek csinálva. Az elsõ résznél picivel jobb. De ez így összessgében kevés... (5/10, a lányok énlkül 3 körül lenne)

Avalon: jajj, most mit csináljak ezzel a filmmel? Igazság szerint nagyon tetszett, de ez is csak az elmúlt években divatos "mátrix-való világ" dolgot mutatja be új szemszögbõl. Mindemellett az összes "mátrix-koppintás" közül a legmûvészibb, leghangulatosabb film, ráadásul a Twin Peaks után a legjobb filmzenével rendelkezik, amit valaha hallottam. Sokan írták, hogy ez egy élõ szereplõkkel elõadott anime - valóban az. A legvégét õszintén szólva nem teljesen értettem (az utolsó 10 másodpercet). (7/10)

tomsolo
a pussy mindig jó!!! 😄

hmm elöbb láttam a Best of Pink Pussy-t! Egész jó volt

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Bandew
De rohadt nagy übergáz ez a 13kísértet!!!!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
Ghost Ship... fuhh😊 nem féltem.. nem i'edtem mög...öööh.. azért elszórakoztatott...a vége nagyot üttött😊))))) mikor vitték fel az aranyat a hajóra😊 rofl😊))))
pedig az elõzetesek alapján jónak tûnt😞

Jano
Popcornhorror.

Jano
Ne várj túl sokat!

MA lesz este a 13 kísértet az HBO-n kiváncsi vagyok rá!