[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Running Scared -
Baszki most hogy vege van kezdek rajonni hogy ez nem is volt akkora nagy hulyeseg. Aki latta a filmet az magyarazzon el nekem valamit.
SPILER KOV :
Az egy dolog hogy amikor Oleg-et elraboljak akkor a film totalisan kiter arra a felorara magabol de nem ertek valamit. Tehat maga filmben beleimplementaltak egy borzalmasan talan felelmtetes jelenetet espedig a hazaspar figurajat akik azutan hogy perverzkednek a gyerekkel felvagjak oket es eldugjak. Egyszeruen zsenialisan volt implementalva a film fiilingjehez pedig ha jobban belegondolunk semmi koze nem volt hozza , sot sokan meg tulzasnak is velik. De borzalmasan nem ertem hogy amikor a gyerek a furdoben volt mik voltak azok a arnyak a hatterben? mivel a film nem a kepzelet temara alapozott , ugyertem mas szereplonel nem jottek elo ezek a dolgok akkor azt kell levonyam hogy a gyerek meg volt remulve es csak oda kepzelte az aranyakat? Hogy kerulnek azok egy ilyen filmben?
SPILER OFF
Valamiert naon nagy hatassal volt ram ez a film. Sok kis rejtett uzenet volt benne a tippikus amcsi hulysegeken kivul. A szereplok es a helyszinek. Megfigyeltetek a helyszineket? Wayne Kramer egy geniusz. Aki nem lat a film moge az magara vessen. Tobb volt ez mint ez szimpla krimi. Nagyon cseles volt a rendezo.