Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Ponyvaregény
-Alkonyadtól pirkadatig
-Négy szoba (4. része)
-Kill Bill
Nem egy termékeny rendezõ, az biztos :-DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy csomó olyan filmnek volt a producere, amirõl azt hittem, õ rendezte (pl. Vérfagyasztó - Curdled).
Megkövetem a plakát készítõit.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Úgy hirtelenjében öt másikat soroltam fel magamban 😊
(persze lehet, hogy a plakátot olvastam félre)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Majd meglássuk....
Elég tömény volt ez a több, mint 3 óra "horror"
Furcsa film, nem mondom, hogy jó volt, de azt se, hogy rossz.
A háború szörnyû, a film ideológiája, pedig érdekes.
hm.. ennyira szar lett???????

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vagy Misteeq, a cím ugyanaz (ugye két szám van összemixelve)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A zene hallgatása után, kedvem lett megnézni a filmet is!
Nekem anno nagyon bejött!
Most azt keresem DC-n...
nincs valakinek szinkronja?😞((((((
Istenvagy, a 2-es track az a szám!
Meg az 5-ös is, az valami reprise.
Jön le az egész album! Kurvajó!
Köszönöm szépen! :-D
Mert ha te, akkor ugye tudod mi van?
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Rendõr miatt egyszer meg kell fordulnia, de tényleg semmi több.
A 4-ik mostanában jelenik meg, kiváncsi leszek rá, asszem Corvette lesz a fõszereplõ.
-nem zizegett, rázkodott annyira a kamera
-non stop a belsõ hangot adták, és ezekre vágták rá a külsõ képeket
-helikopteres felvételek
-az egész mellékjáték (megérkezik a supra, csik eltapos, beszál másikba stb😊 tök ari volt)
-sehol egy rendõr
-kevés helikopter felvétel
-szerintem kicsit rövid volt az egész...
azhem több nincs
az eleje tök jol kezdõdik, fejlõdnek a fiuk...aztán unalmas.. semmi különös..ugyan az mint a többi...rendõrök sehol.. szinte csak egszer lehetett látni, akkor is simán elmentünk mellettük és csumm... a bonus videok dögök voltak..fõleg a legvégén a motor vs zsaruk😊 hát azon behaltam😊))
azé jo volt..
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock