[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
mai - ill már részben tegnapi - termés:
Éjszakai Őrség - 7/10
a maga 350ft-jával életem legolcsóbb mozizása, nem enyhén zavar az egész film, ellenben mind a képi világ, mind a vágás és a rendezői munka tökéletes. határozottan jó.
Stephen King - Végítélet, első 3 rész - 8/10
valamikor régen még láttam egyszer, de már homály volt az egész, annyira emlékeztem hogy tetszett, ami határozottan megerősítést nyert. bár annyira nem paráztatós, nekem sikerült szépen alkotnom tőle... elsőt megnézve gondoltam lemegyek egy cigire, nyúlok lépcsőházból udvarra vezető ajtókilincs felé mire az spontán kivágódik előttem, és ott áll valaki. namost ez a valaki a szomszéd volt, aki jött volna fel csak nem gyújtotta fel az udvari villanyt... ennek következményeként én kis híján csináltam egy új lyukat ijedtemben a mögöttem lévő falba, olyan lendülettel ugrottam hátra, na meg fél óráig 200 körül volt pulzusom. még az utolsó rész várat magára, energiám se lenne hozzá, nem is jött még le, valamint morbid dolog 6 órán át folyamatosan egy filmsorozatot nézni.