Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Recruit (Beavatás)
Tök jó kis film lenne, ha a vége nem lenne rohadt amerikai klisé fos!!!!
de azért egyszer mindenképpen érdemes megnézni
Tegnap meg a Bowling for Columbine-t kezdtem el nézni,csak hát mennem kellett a T3-ra a moziba :-)
Egyébként ami még nagyon tetszett, az a Sinbad volt, aki tud angolul (mesét megérteni nem kell oxfordi), az inkább eredeti nyelven nézze meg...
Két filmre lennék kíváncsi:
S.W.A.T
Pirates of Caribean Sea
Vélemény?
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Elég nekem annyi is hozzá, hogy az rendezte aki az uccsó két Batman filmet, ami, ha nem tudná valaki a VILÁG két legszarabb filmje. Tisztelet a kivételnek 😄.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ami számomra a leg logikátlanabb az pont a skynet tette volt. miután nincs központi gép, hanem, mint mondják is a világ összes szerverén rajta van, fogja magát és lebombázza a városokat, ahol a szerverpark 99% a van!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Sokat nem kellett utazni forgatás közben...
A fõszereplõ Kalifornia leendõ kormányzója! :-DDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Azon kivül, hogy látványos, és van egy-két poén amin jót derültem semmi extra.Ezt a filmet kár volt ennyire beharangozni, mert nem több bármelyik agyatlan gyilkolós arnold múvinál😊
Egyszer megnéztem, tudom mirõl van szó, ennyi elég is volt belõle.
Én nem estem hanyatt tõle, de a 12-16 éves korosztály elkápráztatására teljesen megfelel, ezt aláirom!
Ráadásul tele van egy rakás bakival amit nekem senki nem fog tudni megmagyarázni😊
Ennyi, nem is tudom miért vártam valamit is ettõl a filmtõl, hiszen egy gyilkológép a fõszereplõ😊)
Ráadásul ott van a Cyberdine System felrobbantása ami valahol eléggé feltûnõ 😄.
Szóval hiába semmisülnek meg a feljegyzések, iratok, ez mégiscsak a történelem része. Elég egy emberi felelõtlenség és az egész kitudódik.
Azon kivül, hogy látványos, és van egy-két poén amin jót derültem semmi extra.Ezt a filmet kár volt ennyire beharangozni, mert nem több bármelyik agyatlan gyilkolós arnold múvinál😊
Egyszer megnéztem, tudom mirõl van szó, ennyi elég is volt belõle.
Én nem estem hanyatt tõle, de a 12-16 éves korosztály elkápráztatására teljesen megfelel, ezt aláirom!
Ráadásul tele van egy rakás bakival amit nekem senki nem fog tudni megmagyarázni😊
Ennyi, nem is tudom miért vártam valamit is ettõl a filmtõl, hiszen egy gyilkológép a fõszereplõ😊)
Bár ha maradt valami feljegyzés Sara Connor kórházi nyilatkozatairól....
Zavaros amúgy már ez az egész, kurvára összekutyulták ezzel a hülye harmadik résszel. Túl sok a kérdõjel, meg a hanyagul elszórt infó...
-Margitka, tudja mi az a szerelem?
-Amit maga iránt érzek.
-Elég ha annyit mond: infrasruktura.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Mondjuk az elsõ találkozás után minden nappal történt...
nekem a képi világ, az egész megjelenítés, színek, fények olyan Romantika chanelesnek tüntek.
Valahogy túl plasztikus volt az egész...
De a TX az tényleg okés😊
az lesz az igazi foxkids kategória😊
Tomsolo: az milyen minõsítés? Mármint a istenfaxa?
má ugy érdekes értékelés..istanfaxa film volt...hmm..milyen lehet az Istennek a faxa? 140perces? Készre vágott? Szinkronos? Szegény isten a faxa nagyon faxa
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Oké, ez a film nem nekem készült. :-D
:-)))
Eposz! Legalábbis számomra az, lévén elég sokat is olvastam róla, nemcsak az elõzõ 2 filmet láttam....
:-DDDDDDDDD
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
he?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Szóval egy elég durva logikai hibát véltem felfedezni benne!
SPOILER!!!!!!!!!!!! (bár a hazai bemutató után már nem kellene erre figyelmeztetni, maximum elötte)
Tehát: ez a skynet ugye egy teljesen más skynet mint amit az eddigi részekben ismerhettünk meg.
A második részben ugye csak késleltették az ítélet napját. A skynetet nem a cyberdine, hanem a hadsereg fejlesztette ki. Eddig ugye tiszta.
A T800-as azt nyilatkozza John Connornak, hogy õt azért küldték John Connor ellen a jövõben, mert tudták, hogy John kiskorában már találkozott egy T800-assal (konkrétan egy olyannal aki pont ugyan ezeket a külsõ jegyeket viselte, tehát Arnold arcát viselte) és ez segítette a beszivárgását a bázisra és J.C. likvidálását!
Kérdem én: Ez a skynet honnan a rákból tudta ezeket az infókat?
Azoknak az infóknak a birtokában egy másik idõsíkon levõ skynet volt. Ennek a skynetnek halvány fogalma nem lehetett arról, hogy egy másik "énje" korábban már visszaküldött 2 terminátort, egyet John anyja, egyet a kisfiú John ellen, de legfõképpen arról nem lehetett tudomása, hogy az ellenállás elfogta az egyik beszivárgó egységét, átprogramozták és azt küldték vissza védelmezni a hõsöket!
Ez a skynet nem küldhette vissza a régebbi filmek terminatorait, hiszen akkor a SAJÁT T800-asa (és T1000-e) is más információkkal rendelkezett a skynet kifejlesztésével kapcsolatban (konkrétan akkor csak a cyberdine volt a képben).
Az már csak hab a tortán, hogy a T800-as ebben a részben azt mondta, hogy nem õt, hanem egy másik 800-ast küldtek vissza régebbre, magyarán akkor az ellenállás 2db T800-ast programozott át????????
Nemtudom érthetõ-e.
Tehát olyan logikai bakik vannak a filmben, amire egyszerûen basztak figyelni, vagy leszarták magasról, lévén a hülye amerikaiak (meg páran innen a fórumról :-DDD) úgysem értenek az egészbõl semmit, agyukat leköti a fantasztikus akciójelenetek befogadása...
Hát ezért mondom én azt, hogy ez a film nem több egy látványos akciófilmnél, és a Terminator eposzt csúnyán bemocskolja a logikai bakikkal!
loááááááááááál film!!!
Aki tudja, nézze meg! Felirat nem lesz hozzá, csak angol (amúgy koreai a film).
Messze nem tökéletes (nálam 7 pont körül van), de annyira egyedi és mókás 😊 Mondjuk a befejezésnél nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. De pont ettõl ilyen "érdekes" ez a film.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Merthogy hosszú lett és szétvágták kettõbe.
Beteg, de király!
Teljesen egyedülálló a maga nemében! :-)