Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szamár-Eddie Murphy páros verhetetlen...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha megfigyelnéd az összes Pixar animációs filmben marhanagy gondot forditanak az állatok vagy egyéb szereplõk jellemének emberi ábrázolására...
Túlzásba vitték...
7/10
Kellemes volt! Egy Toy Stori 2-nél vagy a Monsters Inc.-nél nekem nem tetszett jobban. Nálam ezek a filmek az alap-animációs filmek, a Shrek sem tetszett annyira (igazából inkább semennyire) mint ezek. Ja, és a Bogár életénél sem jobb szerintem, csak másabb. Valószínüleg azért, mert kicsit túl "Családi mozi" jellege van a filmnek, ebbõl kifolyólag a poénok sem ütnek akkorákat mint az említett két filmben. Azokban a poénok kifejezetten a felnõttebbeknek vagy a tináger korosztály számára készültek, de ezen a filmen érezni lehet, hogy többet gondoltak a fiatalabb korosztályra, és a jóval idõsebb nézõkre.
Kb olyan az egész, mintha egy Lessie filmet néztem volna, remekül kidolgozott jellemekkel (ez alap a Pixar múvikban), és egy inkább bájos mint ütõs történettel. Ezért leginkább barátnõvel vagy családdal érdemes megnézni.
Én többet vártam tõle. Már megszoktam, hogy a Pixar filmeken dõlök a röhögéstõl és sokszor pörgetek vissza egy-egy jelenetet, de itt kicsit komolyabbra vették a figurát.
Ez nem baj, csak nem erre számítottam. Egyedül a sirályokon nevettem el magam durván, az tényleg faszára sikerült.
De mint mondtam, szerintem nem a mi korosztályunknak készítette a Pixar ezt a filmjét.
Azért ajánlom mindenkinek, ne hagyjátok ki, kurva aranyos!
(Már meg sem lepõdöm, hogy Sephi kollégának ez is 10/10)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Zombi Ninja Gangbangers
Zombie! vs. Mardi Gras
Zombies Ate My Neighbors
Tud valaki segíteni?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
hûdeamerikai film a végén a kihagyhatatlan majdnem lelõllek hátulról de akkor megment a rendõrkapitány!
wow..sux
Kurva jó dráma!Eddigi egyetlen ilyen film aminek a végén összeszorult a szíem(amikor Plátot lelõtték)
Ez de buzisan hangzott😊
\"Life is around you and in you.\"
A 6. érzék szvsz klasszikus thriller (mint ahogy az általad felsorolt filmek a Kör kvételével mind).
A Finding Nemo eddig a legsikeresebb Pixar mese szerintem. Csak ned meg jol mert en haromszor neztem meg annyira teccet. Ha nem is nezzuk a fo szereploket mar halara rohoghetenk magunkat a debil siralyok idiota hangjan "Mine , mine mine" looool 😊)))) Azt birom hogy ebben a filmben minden egyes vizi alatfajnak akit bemutatnak kulon szemelyisege van es annyira eltalatak oket hogy az csuda. Hogy par peldat emlitsek :
A siralyonak a sokasos hangja helyett az a szo van hogy "Enyem!" ami tenyleg hasonlit is ra😊
A rakok egyfeszt fent tartjak a kezuket (ollo miegymas) mint az igazi rakok ha harcolnak es egyfeszt "Hey!Hey!Hey" -t szolnak be mint a kemeny fiuk 😊)))
Az a halfaj ami altalban csapatokban uszik , a filmben olyanok mintha osze lennenek nove mert mindwen mozgasuk szinkronban van es altalban egy hal beszel az oszesert 😊))
Szerintem az oszes besozlat csuda jo es eszmeletlen a szoveg vegyuk peldaul Dory beszolasat amikor Marvin-nal a balna szajaban vanna kes Marvin aszongya hogy" Te jo eg ez mar felig ures" mire Dory megszolal "De vehetjuk ugy is hogy felig meg tele van" 😊))
Szal ajanlom nalam 10/10!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Thrillernek a reális, kicsit krimi beütésû filmeket nevezzük.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Már nagyon kiváncsi vagyok rá!
De miért szerinted micsoda? Fantasy?
Amiben természetfeletti dolgok vannak, és félelmetes, az a horror.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Na, megsassintottam a Freddy vs Jason -t. Igazából nem tudnám se lehúzni se istencsászárrá avanzsálni a filmet. kb. 6.5/10...amolyan "B" kategória, home videónak kurva jó lenne mozinak meg sztem kevés. Úgy hellyel - közzel kivan dolgozva a film történetileg (azé nem kell szövevényes sztorira gondolni) csak úgy meg áll a lábán. Spec effektekre se számítson senki (bár némi pár perc került bele) inkább a szokásos duhajkodás, mint Freddy, mint Jason részérõl. A zeneérõl nem tudok nyilatkozni, semmi különös, eccerûen passzol a filmhez) A VS. eresztés sem nem sült el olyan rosszul, kifejezetten nyerõek a verekedések, veszekedések (mármint Jason koma és Freddy bácsi között). Kiemelni sem tudok "nagy" részt a filmbõl. Picit talán jobban kellett volna figyelni a hangulatra, nincs meg a régi Elm Street-i nyomott baljós éra. Bár Jason a maga "unstoppable" stílusával sokat dob a filmen + Freddy a jó öreg álom huszár is hozza a formáját. Innen már menthetetlenül SPOILER-eznem kellene…de inkább mindenki nézzem meg… egy kukorica pattogtatós délután simán megér, abban viszont nem vagyok biztos, hogy egy mozi jegyet megérne.
Asszem békésen alszom ma😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Persze nem mondom, hogy nincs jó horror, csak azok ne legyenek öldöklõs, belezõs ,darálós maszlagok, hanem jó kis lélektani horror.
Pl:
6. érzék
Temetetlen múlt
A kör
Hitchcock filmek (mai szemmel nem félelmetesek, de ha jól beleéli magát az ember. Brrrrrrrrr😄)
Életem legszarabb horrorja (még a címe is röhejes😄):
A HALÁL VISSZATÉR III. 😄DDDDDDD
Monster's ball
8,5
jo kis film...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
9/10
Nagyon ott van a film szerintem. Jó kis thriller. A Megszólít az éjszaka óta nem láttam ilyen jól eltalált múvit a kategóriájában. Igaz az is rátett egy jó nagy pluszt, hogy moziban néztem.
Secretary
7.5/10
Érdekes. Talán ezzel a szóval lehetne legjobban jellemezni. Nem bántam meg, hogy megnéztem, néha ilyen filmek is kellenek. Az ilyenfajta filmekben lehet leginkább megfigyelni a jó színészi alakításokat.
Boat trip
6.5/10
Végülis nem rossz kis vígjáték. Témaválasztás és az ötlet mindenképpen díjazandó, van benne pár nagyobb meg több kisebb poén de azért közel sem lehet annyit röhögni rajt, mint egy Ameriaki pitén vagy Csupasz pisztolyon. Egyszer meg lehet nézni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Még nézhetõ a House of 1000 corpses, de az inkább egyszer nézõs-felejtõs. Mondjuk erõs közepes film.
A Freddy vs. Jason amúgy mindenhol elég jó kritikákat kap, úgyhogy az sem lehet rossz.
Idén még mindig a 28 nappal késõbb az etalon...
Maradjunk annyiban, hogy továbbra is a 2. rész az etalon. Volt benne egy pár csavar, ami próbálta érdekessé tenni, néhol már az is humoros volt, amit nem annak szántak. A történetet próbálták helyettesíteni azzal, hogy mindenki még izmosabb lett, a látvány is iszonyatos, szinte mindig történik valami. Mindezek mellett nem mondaná rá, hogy nagyon jó, jó, mert nézhetõ és látványos.
Mostani nincs. Régi pedig a Horror filmek topikban akad néhány.
Bourne Identity sem egy rossz film.
Jason szar mínõségû, internal cam os.
7.5/10
Egyébként visszatérve 1-2 dologra, mindig is veszélyes volt idõutazós filmeket csinálni, anélkül, hogy logikai bukfencbe ne ütköznénk.
Lényeges kérdés lehet az is, hogy miért akarják megölni John Connort, ha EZ a jelen(a film) nem az Õ(a "jövõ") múltjuk.
(Nem lehet EZ a múltjuk, hiszen John megváltoztatta az eseményeket azzal, hogy 10 évvel eltolta az ítéletnapját)