[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Megitn csak ismételni tudom magamat. Kb minden második mondatodat megcáfoltam kezdve a raf pilótás baromságtól 13 éves egyetemi prof, 20as évek GyUig.... Hiteledet vesztetted. Egy árva szót nem tudok már tőled komolyan venni.
Egy könyvnek akkor lehet a legnagyobb olvasottsága, ha könnyen érthető, egyszerű a történet, mert ekkor jut el a legtöbb emberhez.
Látom a szavaimat is szeretítek kiforgatni, mert soha nem mondtam, hogy "szar mű", én csak annyit mondtam, hogy irodalmilag nem nagy szám a történet, és számomra már-már unalmas is, de lehet valakit leköt, ízlések és pofonok. Én sokkal inkább úgy tekintek Tolkienre, mint a "fantasy" műfaj kitalálójára, és annak alapkövei lerakójára, és nem mint irodalmi zseni. De hiába is magyarázok egy fanatikusnak, akik habzószájjal, ösztönösen védik a kedvencüket, mégha nem is fenyegeti azt veszély.