Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Összességében nagyon tetszett, bár horrorra számítottam (mindenhol így reklámozzák) egy durvajó thrillert kaptam. Kevés klisé van benne, kevés tini, üt a befejezés, és durvák a csavarok.
8,5/10 nálam.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Dreamcatcher:Nekem tetszett, bár kissé összecsapottnak tûnt, amibõl láthatóan kimaradt sok minden.
Zu legendája:Látványsó normális történet nélkül.Szép-szép, de nem néztem végig, mert kb. a 30. percben meguntam.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ti ezt tékáztátok, vagy van olyan elvetemült a neten, akinek megvan avi-ban? 😊
Aszittem kemény horrorfilm lesz, de csak egy Hullajó-klón. :/
Volt 1-2 jó jelenet, a szinkron botrányos minõségû (néha mintha túlvezérelt lenne a jel ?(!)?), a rendõrbácsinak iszonyú mocskos szája van, a történet... izé 😄, de végül is tetszett, ahogy összeállt a kép.
Ramza, Te is nézd meg! 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
látványra kellemes volt, de dramaturg és feszültség ... az nem volt. Óriáspókok támadása és a Testfalók mellet a ott helye a polcon 😊
Ps: Überfaszalol a végén hogy fickó 3 darabos shotgun fegyverét a csaj lecseréli egy 4 darabosra.
Miért tennék?
Talán a dvd változatot szinkronizálták újra, nem a tv-set 😊
Akkor itt elmondta valaki, hogy milyen szarul lett újraszinkronizálva. Próbaként elõvettem a régi, jó szar minõségû vhs-t, és belenéztem több ponton is. Szó sincs semmilyen újraszinkronizálásról.
Sajnos Mao-n a Dragonball-t kaptuk annak idején, és emiatt az emberek nagy része sajnos azt hiszi, hogy az anime olyan, mint az. Hát nagyon nem.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Eddig a Pixar legjobb teljesitmenye volt!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az hogy melyik a jobb ne ecseteljük.. ..ugysincs már meg a cuccos.. de projektoron és 1000 wattnyi dolbyn néztem pár évig a filmeket itthon.. hangilag jobb volt mint a mozi.. de projektor ide vagy oda.. mégiscsak élvezetesebb bent a moziban 15 méteres kivetítõ elött..aki nemhisz a méret a lényeg elvben üljön be egy IMAX moziban csak vegyen fel pelenkát nehogy lefossa a bokáját.. (400négyzetméternyi vászon elött ülve)
ezt akartam
Nem VÁRTAM ilyen mély gondolatokat egy "rajzfilmtõl".
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
10/10!!!!!!!!!!
A legvégén meg sajnos nemtudtak elszakadni a szokásos "mr. golyóálló 4x végigrohan a csatatéren és senki nem találja el" forgatókönyvtõl.
LOÁL. ennyi egyebet nemtudok róla mondani.
1részt nemakarok szpojlerezni (van aki még nemlátta? 😄 Ö
Másrészt meg az 1és 2 kira jelenetei ötvözve 1 filmben.
a Vége mindenesetre tetszett.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
"Mit sutsz kis szucs?"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
kibaszott jó film, már vagy 3x láttam...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Én is megnéztem hatodszorra, és még mindig akkorát üt, hogy azt nem is gondoltam volna.
Minden idõk legjobb szatírája, döbbenetes. Egyszerûen minden harmadik mondata szállóigévé vált 😊
tisztán lehet látni ,hogy mibõl táplálkozik a mi kis szociáldemokráciánk.....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Bazinga!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ebbe bele se gondoltam.
JESSZUSOM!
De akkor majd diszkréten közlöm, hogy sajnos pont begyûrte a videókazettát amikor kikölcsönöztem és ezért nem láttam, majd gyorsan a JC-re terelem a szót, mint másik nagyágyú! :-DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én szeretetbõl baszogatlak csak 😊
De most komolyan, rád fér egy kis felkészítés horrorból. Képzeld el, hogy elmész egy úri társaságba, elkezdenek beszélgetni mondjuk a Texasi láncfûrészes mészárlás elsõ részérõl, és nem tudsz beszállni a beszélgetésbe! De tényleg, képzeld el ezt a szituációt! Ugye, hogy borzalmas? 😊 Na ettõl próbállak én megmenteni 😄