Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
nem tudja valaki mi volt annak a régi scifinek a címe a mikor találnak az ürben vmi ûrhajót, hibernált emberekkel teli és egy meztelen csajszit hoznak le aki kiszivja az életerõt az emberekbõl?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Mivel végre van magyar felirat, így meg tudtam nézni az Identity-t.
Összességében nagyon tetszett, bár horrorra számítottam (mindenhol így reklámozzák) egy durvajó thrillert kaptam. Kevés klisé van benne, kevés tini, üt a befejezés, és durvák a csavarok.

8,5/10 nálam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

tomsolo
ja... meg láttam a Kemeénykötésüeket is. Nem lett volna roszz ha elõre tudom hogy dráma. De így rossz volt 😊

Dynamic
Amit most láttam, röviden:

Dreamcatcher:Nekem tetszett, bár kissé összecsapottnak tûnt, amibõl láthatóan kimaradt sok minden.
Zu legendája:Látványsó normális történet nélkül.Szép-szép, de nem néztem végig, mert kb. a 30. percben meguntam.
I.C.ram
ok 😊
Amúgy szerintem sokkal fontosabb vitatémák is vannak, úgyhogy szvsz ne vesszünk össze ezen 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

I.C.ram
Talán azért, mert újraszinkronizálni, lehet jobban megéri neki. Megmaradtak a régi színészek, viszont egy-kettõ nem vállalta, ezért új embereket kerestek.
I.C.ram
Hát hasonlítsd össze a kettõt. Most fogadok egy 5000-esben, hogy Más a hangja Mcflynak, míg MArtynak, meg a profnak ugyanaz.
tomsolo
én a "Szexathlon" dvd-vel voltam ugyanigy 😄DDDD

Jano
Téka! Vagy 15ször voltam, mire végre megkaptam! Mindenki azt nézte! :o

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

A vicc az, hogy én is múlt hét vége felé akartam megnézni 😊

Ti ezt tékáztátok, vagy van olyan elvetemült a neten, akinek megvan avi-ban? 😊

Jano
Báh, én is most néztem meg!

Aszittem kemény horrorfilm lesz, de csak egy Hullajó-klón. :/
Volt 1-2 jó jelenet, a szinkron botrányos minõségû (néha mintha túlvezérelt lenne a jel ?(!)?), a rendõrbácsinak iszonyú mocskos szája van, a történet... izé 😄, de végül is tetszett, ahogy összeállt a kép.

Ramza, Te is nézd meg! 😄

Kandurex
Halálosabb iramban: Gyenge sztori, unalmas....de legalább jók a kocsik...királyak a nõk 😊) 40/100%

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tomsolo
A zombik városa=(UNDEAD!!!!!!!!!)
látványra kellemes volt, de dramaturg és feszültség ... az nem volt. Óriáspókok támadása és a Testfalók mellet a ott helye a polcon 😊
Ps: Überfaszalol a végén hogy fickó 3 darabos shotgun fegyverét a csaj lecseréli egy 4 darabosra.

Amúgy pedig semmi rációt nem látok abban, hogy egy filmben meghagyják minden fõszereplõ hangját, de egyvalakiét, aki kb. húsz mondatot mond az egész filmben, azt újraszinkronizálják.
Miért tennék?

LOL
Talán a dvd változatot szinkronizálták újra, nem a tv-set 😊

I.C.ram
Hát, akkor tévedsz... Nekem a DVD-s változat van meg, és tök más McFly Hangja! Keresd meg McFly hangját. Márint a George McFlyét (Marty faterja)
Eddig én is csak jókat hallottam róla, habár csodálkoznék, ha odaverné a Szörny rt-t, bár miért is ne.

Múlt héten megnéztem az elsõ részt.
Akkor itt elmondta valaki, hogy milyen szarul lett újraszinkronizálva. Próbaként elõvettem a régi, jó szar minõségû vhs-t, és belenéztem több ponton is. Szó sincs semmilyen újraszinkronizálásról.

Jó lenne, ha az emberek szépen sarokba dobnák az animékkal kapcsolatos elõítéleteiket, ugyanis a legtöbb anime ilyen...
Sajnos Mao-n a Dragonball-t kaptuk annak idején, és emiatt az emberek nagy része sajnos azt hiszi, hogy az anime olyan, mint az. Hát nagyon nem.

Eye-scream
Az vmi animációs, mint a Monsters I.N.C. nem?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

I.C.ram
Álladékul elbaszták az elözõ újraszinkronizálását. Szerintem ennek is álladékul elbaszták, bár nem néztem. Viszont maga a film álladék.
Sephi
Szal en megneztem a Finding Nemo c. filmet es hat nem is tudom... szal en eletemben ennyit nem rohogtem egy filmnel es csodalatosan van megcsinalva. Aki imadja a hulye faradt humort az imadni fogja ezt a filmet!

Eddig a Pixar legjobb teljesitmenye volt!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
hja amugy vissza a jövõbe 2..😊 nemrég lett vége.. álladékul összerakták ezt a filmet...
CSOCSO
elmult fél évben egyik filmbõl se akarodzik kijönni értelmes változat.. x men 2...hulk...matrix...stb.. nem mintha nagy filmek lennének de a felét nem néztemmeg moziban mer minek.. de itthon se ehet meglesni mert csak szar verzsön van.. lol.. nevetséges.. .. t3 meg pont olyan amit moziban kéne és nem otthon a buzi gép elött görnyedve,,,
az hogy melyik a jobb ne ecseteljük.. ..ugysincs már meg a cuccos.. de projektoron és 1000 wattnyi dolbyn néztem pár évig a filmeket itthon.. hangilag jobb volt mint a mozi.. de projektor ide vagy oda.. mégiscsak élvezetesebb bent a moziban 15 méteres kivetítõ elött..aki nemhisz a méret a lényeg elvben üljön be egy IMAX moziban csak vegyen fel pelenkát nehogy lefossa a bokáját.. (400négyzetméternyi vászon elött ülve)
Coine, The A&O
A Keresztapa - 3. rész
feltette a pontot az i-re, így már igazán tetszik a trilógia.

Jano
Én is akarok! 😄

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2002&VID=46585335271583550

ezt akartam

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2002&VID=46585335271583550&KRITIKA=3&OLDSZ=

The Garrett
*bocsi :

Nem VÁRTAM ilyen mély gondolatokat egy "rajzfilmtõl".

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
WOOOw megnéztem és hirtelen nem is találok szavakat. Nem hittem volna ilyen mély gondolatokat egy "rajzfilmtõl"

10/10!!!!!!!!!!

The Garrett
Holnap pedig végre megtekintem a ghost in the shell-t. álllítólag kultuszfilm 😊

The Garrett
Annyira nem szar amit leszedtem. Nézhetõ

The Garrett
MMMM az nekem nagyon nem jött be. Javarészt semmi akció csak rohangál a faszi a fák között. Viszont az elején a Repülõs jelenet (mikor elkapjaa rocket) az 10/10!!!!!!!!

A legvégén meg sajnos nemtudtak elszakadni a szokásos "mr. golyóálló 4x végigrohan a csatatéren és senki nem találja el" forgatókönyvtõl.

I.C.ram
Én még nem láttam, mert nem akaródzik kijönni egy normális DivX verzsön.
The Garrett
T3.

LOÁL. ennyi egyebet nemtudok róla mondani.
1részt nemakarok szpojlerezni (van aki még nemlátta? 😄 Ö
Másrészt meg az 1és 2 kira jelenetei ötvözve 1 filmben.
a Vége mindenesetre tetszett.

Kandurex
Behind enemy lines...szegény filmnek meg volt az a pechje, hogy elõtte megnéztem az Ellenség a kapuknál...hörf...imigyen leértékelõdött 60/100%-ról 50/100-%ra 😊

ÁjjLe BoBBi
ehh 😊 most néztem meg a How High-t 😄DDD eszméletlen mekkroa király film 😊))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kandurex
"Két hét múlva örökké" ...rém gagyi, klisé, klisé hátán és még unalmas is..bár van egy - két jó beszólás.

Dynamic
"Hagyjuk meg a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának"
Evil
en mar meg sem tudom szamolni.De mindig mosolyra tud fakasztani!
"Mit sutsz kis szucs?"

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

[Walaki]D`Lair
"Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de legalább a mienk"

kibaszott jó film, már vagy 3x láttam...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

precision
Nemtom...én csipázom, jókat lehet rajta röhögni olyan szerencsétlen feje van

Bazinga!

Galy
fúú de nem bírom azt a f@szt...
Jajj de jó, hogy említed!
Én is megnéztem hatodszorra, és még mindig akkorát üt, hogy azt nem is gondoltam volna.
Minden idõk legjobb szatírája, döbbenetes. Egyszerûen minden harmadik mondata szállóigévé vált 😊

mohus
szerdán volt a Duna TV-n a Tanu...na nekem õ az egyik nyerõ még mindig😊

tisztán lehet látni ,hogy mibõl táplálkozik a mi kis szociáldemokráciánk.....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

precision
The Hot Chick (Tökös csaj): eszméletlen vígjáték, amint azt már Rob Schneider-tõl megszokhattuk! Szétröhögtem magam rajta, ajánlom mindenkinek...

Bazinga!

Blasta
Na megyek be a Kennyékhez! Csácsum!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Uhhh.
Ebbe bele se gondoltam.
JESSZUSOM!

De akkor majd diszkréten közlöm, hogy sajnos pont begyûrte a videókazettát amikor kikölcsönöztem és ezért nem láttam, majd gyorsan a JC-re terelem a szót, mint másik nagyágyú! :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Lazíts Dzsí 😊
Én szeretetbõl baszogatlak csak 😊

De most komolyan, rád fér egy kis felkészítés horrorból. Képzeld el, hogy elmész egy úri társaságba, elkezdenek beszélgetni mondjuk a Texasi láncfûrészes mészárlás elsõ részérõl, és nem tudsz beszállni a beszélgetésbe! De tényleg, képzeld el ezt a szituációt! Ugye, hogy borzalmas? 😊 Na ettõl próbállak én megmenteni 😄