Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
hehe mosz volt a Fókuszban a tudakozó panaszos BETELEFONÁLÓ!!!!!!!
Gondoltátok volna hogy egy miskolci Nõ?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

SoDI---
bocs...
hülye script

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Na most néztem meg az Álomcsapdát.

Régóta nem fordult elõ velem, hogy valamilyen jelenet miatt meg kellett szakítanom a vacsorámat, azonban amikor rátörnek a csávóra a WC-ben, kivételesen erre kényszerültem.
Szép, guszta látvány...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Na most néztem meg az Álomcsapdát.

Régóta nem fordult elõ velem, hogy valamilyen jelenet miatt meg kellett szakítanom a vacsorámat, azonban amikor rátörnek a csávóra a WC-ben, kivételesen erre kényszerültem.
Szép, guszta látvány...

Dynamic
Ja, most látom, hogy Mentol is válaszolt.Mindegy...
Dynamic
Szerintem elég beteg film az Irreversible.
Különben hidd el, a filmben Monica megerõszakolása abszolút nem egy vizuális élmény.Meg asszem itt ruha is van rajta.
Ettõl a résztõl tuti nem fog begerjedni egy egészséges ember.Bár ha jól emlékszem benne van meztelenül, de az egy rendes szerelmes jelenet.
Amúgy ettõl a résztõl én nem voltam annyira kiakadva, sõt szinte untam(ugyanis vagy 10 percig tart), ellenben az elején a homokos fickó szétverése sokkal durvább volt.
Egyébként meg szívbõl rühellem az ilyen filmeket, mert mindig csak felidegesítem magam rajtuk és ilyenkor úgy érzem, hogy jelen esetben a Gaspar nevû fickót meg tudnám fojtani.
GozHuszar
Coine:
ugy sikerult tegnap latni, nekem is tetszett. Szinkront nem ismerem (de ezek szerint jobb is 😊))

Ama et fac quod vis

Davidus
Ez a filmek 80%-ra igaz😊 A Blöff óta nem láttam jó szinkront. Mondjuk az büntetett😊

V9ykn8_TZL0

Coine, The A&O
Fülke nagyon jó film, viszont csak angolul nézzétek meg !!! Láttam a magyar szinkronos bemutatót (az ment az Azonosság elõtt) és tragikus, csak angolul nézzétek felirattal !

Háát... Kb.10 perces jelenetben mutatják. Elég durva.

CSOCSO
a fülke nekem is tetszett... a végsõ állomás meg csak egy két részletében...de azok komolyan meg vannak csinálva... a második rész elején rendesen ülvemaradtam...szvsz a pénzük felét abba a kis autopályás balesetbe fektették😊
CSOCSO
abbol a monica belucci erõszakbol látszik valami mert akkor sürgõsen beszerzem😊))))
tomsolo
hm... Asszem a "Rocko analizál" se jáccódik több hejen 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Blasta
Bizony, ez egy OLYAN film, ami leköt, izgalams, érdekes, pedig csak egy kurva fülkében játszódik 90%-ban.

Nagy film.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bocs.

Én már megnéztem. Azt kell mondjam, hogy tetszett. Nem gondoltam volna, hogy egy olyan film, amiben másfél órán át egy telefonfülke a helyszín le tud kötni. Pedig de.

Én már megnéztem. Azt kell mondjam, hogy tetszett. Nem gondoltam volna, hogy egy olyan film, amiben másfél órán át egy telefonfülke a helyszín le tud kötni. Pedig de.

GozHuszar
Fulket lattatok mar?

Ama et fac quod vis

The Garrett
Közben megnéztem a polcomon. 😛 NA ja rákeresek az event horizon ra is. Ha már ennyi embernek tetszik szar film nem lehet. a Jóknak pedig igencsak szûkében vagyunk ujabban :/

Coine, The A&O
Halálhajó - Event Horizon
Nemrég volt moziban ? 5 évnél régebben az fix !

Coine, The A&O
Halálhajó - Event Horizon

The Garrett
Ez most az a halálhajó ami nemrég woot moziba?
Vagy az kisértethajó? <= mert utóbbi nagy nudlee

The Garrett
Akkor küldök nekedis Egy rakomány galambot 😄

Szerintem van benne sok lehetõség. Mondjuk neked is igazad van.
Más.
Final Destination2: szerintem ez egy olyan folytatás, ami jobban sikerült mint az elsõ rész. Tényleg nagyon tetszett. Ajánlom.
Irreversible: Monica Bellucci megerõszakolódik. Csúnyáán...Egyébként, nem annyira jó film.
A nap könnyei: az amerikai kommandósok megmentik Afrikát. Önmagától. Pffhh... Egyébként szerintem egész jól néz ki a film. És erõsen hat az érzelmekre.

Gery1980
De ne legyen második része mert az úgy jó ahogy van.Ne rombolják le az illúziómat!😊

Gery1980
Háááá, a Halalhajó a kedvenc filmjeim egyike!
Vééégre valaki aki értékeli!Enneg örülök!😊

Hello.
Jeepeers Creepers: szerintem nagy szar film. Egy olyan motivumot találtam benne ami horrorosnak tûnik(SPOILER: a hullákkal kitapétázott luk).
Ha jó kis ijedõs, félõs film kell, akkor szerintem nézzétek meg a Halálhajót(Event Horizon). Nem új dolog, de engem jól megijesztett. Lesz ennek vajon 2.része? A történet alapján lehetne.

Gery1980
Ne okoskodjál már folyton homárkám!

Gery1980
Nem találtál bakit?😄
A vége egyszerûen szánalmas volt, harmatgyenge befejezés.A film maga jó volt, bár már a sokadik ilyen tipusu film, de valahogy a franciák mégis belevisznek valami pluszt a filmjeikbe és ezáltal ez az alkotás is kitünt a többi kzül talán.De a vége, a "csattanó" annyira promitivre sikerült, hogy igencsak lehúzta a film szinvonalát.
Szerintem egyszer nézhetõ.

Stann
Én a Final Destination-t néztem meg utoljára, és sztem qrva jó volt!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

SoDI---
Ha már megemlítjük a BATMAN DEATH END-et, akkor mellékeljünk már hozzá letöltési linket is!

PetruZ
Hát igen, a Donnie Darko-t én is kétszer néztem meg, mire talán és csak fõbb részeiben össze bírtam rakni a dolgokat. 😉
Coine, The A&O
Sorrendben a mai nap :

Azonosság (Identity)
Jó film, izgalmas, csavaros, de könnyen emészthetõ, mert a végén minden kiderül és minden érthetõ. Tipikus, olyan film, ami akkor üt, amikor ott ülsz és nézed, de utánna beszélgetni nem igazán tudsz róla, max. annyit mondasz, hogy jó film. Mert az is, érdemes megnézni !

Donnie Darko
Hátõõõ...nem egy átlagos film az biztos. Valaki elmagyarázhatná, hogy szerinte mi is történt a filmben, barátommal kihoztunk egy teóriát, de sok van még 😄
Érdekes és sokat lehet róla beszélni. "Absztraktság" elõny.

A harcos (The Warrior)
Egy Hero kaliberû kellemes filmre vártam, de egy harmatgyengét kaptam. Se mondanivaló (talán egy icipici), se történés, talán 2 percnyi szép táj és iszonyatosan vontatott. Kerülni.

BaLeeX
Az elõbb néztem meg a Bíbor Folyó címû filmet.
Francia film Jean Reno-val a fõszerepben, mûfajban hasonló, mint a Hetedik.
Nekem nagyon bejött, végig izgalmas volt és maradt csattanó a végére is. Nem találtam bakit a történetben.
Ajánlom mindenkinek.

8/10

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

CSOCSO
hja😊))) elég tirpákság.. de azért kiköptem a szendvicset amikor elkapta a jokert az alien
Gery1980
Vazzeg, ezt a faszságot😄DDD
Bár jól van megcsináva az tény!😄

CSOCSO
576.hu
RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CSOCSO
BATMAN: DEAD END
(kisfilm)

érdekes...fõleg amikor az Alienek megjelennek😊)
FREAK
City Of God

Megnézni naplopók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Riszpekk

Dynamic
Akkor meg lesz😊
a.carkey
DE! 😊
SOK SIKERT! UFF!

A medve nem játék.

Dynamic
Filecserélõn egyelõre nem találtam😞
A D betûs ftp-n volt fenn?😉
a.carkey
Ja, ja. Új. Viszonylag. Ftp-n volt fent, elolvastam mirõl szól, benne voltak a szereplõk, Cleese, Alicia + Woody, szóval már szedtem is ...
nem csalódtam.

Scorched

Ebben is van egy nagyon ász kutya! Nem Russel, de kira! 😊

Ha érdekel:

TiTLE: Scorched

Ripper.....: ALLiANCE Crew Movie Year..: 2002
Size.......: cd1 697mb 37x20 Theatre Day.: 17 May 2002
Video......: Divx 3.11 (SBC) Length......: 89 mins
Audio......: 128/192 avg kbps vbr Rel.Type....: PRE DVD
Fps/Quality: 25 PAL fps / WS 640/352 DVD Release.: 04-29-2003
Archives...: sd.2002*5.rar Release.....: 04-27-2003

Plot Outline:
Three mischevious employees (Paulo Costanzo, Woody Harrelson, Alicia Silverstone)
of a bank in a small deserted town all make plans to rob at the same time, however
none of them knows about the others. Meanwhile, a clothing store employee
(Rachel Leigh Cook) has plans for revenge against a local millionaire (John Cleese).

Cast overview, first billed only: Alicia Silverstone .... Sheila Rilo
Rachael Leigh Cook .... Shmally
Woody Harrelson .... Jason 'Woods' Valley
John Cleese .... Charles Merchant
Paulo Costanzo .... Stuart 'Stu' Stein
David Krumholtz .... Max
Joshua Leonard .... Rick Becker
Ivan Sergei .... Mark
Wayne Morse (II) .... Guy
Jeffrey Tambor .... Employer
Max Wein .... Loomis
Marcus Thomas .... Carter Doleman
Renee Olstead .... Girl Scout

A medve nem játék.

Dynamic
John Cleese??

Errõl a filmjérõl nem is hallottam.Meg kell szereznem.
a.carkey
"Scorched"

Alicia Silverstone, Woody Harrelson, John Cleese.

Nagyon jópofa film! 7-8/10!

A story röviden:

Három banki alkalmazott kirabolja a saját bankját, persze mindegyik más és más okból, de úgy, hogy nem is tudnak egymás rablásairól. Az utált fõnökön csattan természetesen az ostor ... 😊

John Cleese neve már elõrevetíti, hogy nem egy melodrámával van dolgunk. Itt is zseniális, mint szinte mindenben ...

"Welcome to Collinwood"

(AH) George Clooney ötletébõl egy nagyon jó vigjáték alapú "rablás film" kategóriába tartozó alkotás született. Nem mai darab, de sajnos csak most sikerült megnéznem ... 😞

8/10

"Lucky Numbers"

Egy szintén "rablás film" kategóriába tartozó film Travoltával, a Jóbarátokból is ismert Lisa Kudrowval, Tim Rothtal és a mindenki által "tisztelt", de moziban mostanában elég ritkán látható Ed O'Neillel.
Jó dumák, a történet kissé lapos, de a szereplõk a megszokott hangjukon "szólalnak meg" és mindegyik nagyon "jól mozog" a vásznon. 😊 Ennek ellenére a sivár rendezés miatt:
6-7/10.

A medve nem játék.

Blasta
--------Bruce Almighty-----------

Nem tudok csalódni Jim Carrey-ben. Legyen akármilyen nyálas, klisékkel teletömött romantikus vígjáték (megjegyzem azért ez nem az) õ akkor is tesz róla, hogy élvezettel, többször visszapörgetve nézzem végig, és a végén még kicsit meg is könnyezzem.

Ez van. Nem szeretném olyaszályozni ezt a filmet. Egyszerüen rettentõjót szórakoztam rajta. Nem dõltem a röhögéstõl, mint pl. a Dumb és Dumber-en, hisz ez nem az a kategória.

Egyszerûen JÓ VOLT!

(és nem értek egyet azzal, amikor valaki azt mondja, hogy "ebben a filmben J.C. nem hozta a megszokott formáját" bla...bla...
Nem tudom, hogy miért kell egy egész film alatt Carrey-nek idióta grimaszokat vágnia, meg blõd vagy groteszk poénokat dobálnia???? Sokkal nagyobb tehettség õ annál, hogy beskatulyázzuk.)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

The Garrett
igen? 😄 akkor hanyagoling in progress.
Adok a véleményetekre 😊))))

Jano
Azt nem láttam, csak a Long Time Dead-et. Hááááát, hasonló lehet a két film! 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Gery1980
Jéééézusom, van ember akinek bejött a gyipörszkripörsz???!!!!!

Ezt nem tudom elhinni😄DDD
Ritka nagy szar volt, Blastával azon röhögünk legalább 1 éve😄DDD
És el merték késziteni a második részt is😄DDD
SZÁNALMAS!😄D