1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Iori
    Azumi:
    Hát-hát. Igaz hogy fikció a film, de azért ha már a valós világban játszódik akkor vmilyen valóság alapja legyen már. Időnként azt éreztem hogy egy buta amerikai akciófilmben történő dolgoknak is nagyobb a valószínűsége hogy megtörténjen IRL mint amiket Azumi csinál. El vannak túlozva a dolgok, főleg a harcjelenetek. Egy keleti filmtől azért nem ezt vártam, más kérdés hogy az amcsi filmekbe ezt már megszokhatuk.
    Egy két karakter nagyon el volt találva, főleg az az elmebeteg fehér ruhás csávesz. Emlékeztetet a Samurai játékban lévő egyik karakterre. A kameraállások is szörnyűek volt néhol, főleg a végén amikor pörgött össze-vissza a kép, azt hittem hogy beszédülök :/ A karaktereken kívül más pozitívumot nem igazán lehet elmondani a filmről, pedig egészen izgisnek indult mikor egymást kellett likvidálni (BR rulez :P)
    5/10