1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • magus
    Lilja 4-ever

Sajnos nem láttam teljesen az elejétől, de ahogy utána olvastam, túl sokról nem maradtam le. Megrázó film, mindenféle rózsaszín ferdítés nélkül a kilátástalan helyzetről, a prostituáltakról és a naívságról, ám (legalábbis számomra) volt pár illuzióromboló dolog. A szárnyak pl egyáltalán nem kellettek volna bele, felfogtam volna ennyire egyértelmű jelzés nélkül is. Olvasgattam imdb-n, hogy ki mit gondol erről a befejezésről, írták páran, hogy klisés, mert nem az öngyilkosság az egyetlen megoldás. A fiú is ezt mondja, hogy nem ez az egyetlen megoldás, ám akkor nem fér a fejembe, hogy miért mutatják a végén azt, hogy boldogan kosarazik utána, ezzel egyértelműen sugallva, hogy jól döntött. aztán, imdb-n pl mindenki el van ájulva, hogy milyen kemény film, milyen mély nyomokat hagyott bennük. Bennem nem. Bennem a Rekviem egy álomért sokkolós jelenete még mindig él, az szerintem sokkal nagyobbat ütött mint ez (bar azt eleg fiatalon lattam), sok szindarab is melyebb sebet hagyott, de ettol fuggetlenul egy jo film.