1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Underworld Evolution
    -------------------------
    Nem pontoznám, mert nem néztem végig. Ugyanis nem tudtam. Annyira érdektelen a sztori, annyira elvan cseszve az egész vámpír és farkasember mítosz, hogy az valami röhej. Egy jó pillanata nincs a filmnek, legalábbis a 3/4 részében nem láttam semmit. Kate Bekinsale arcjátéka két tekintetre korlátozódik, az egész filmben morcosan és semlegesen néz (ezt olyankor is teszi mikor nem ért semmit). Van benne sok magyar beszéd, magyar rendőrségi Niva, Parlament és Mátyástemplom látkép (kicsit retusálva), meg persze Görög Zita, aki ebben a filmben talán 45mp-el többet szerepel mint az előzőben.

A sztori marha kavarós, legalábbis én elvesztem a sok név, a sok múlba való utalás között. A sztori kb. ilyen:

Vkinek az apja annak a testvére, akinek a nagybátyja a fővámpír volt, akinek a testvére főfarkasember volt, akinek a sarja később szövetkezett a vámpírokkal, de a főfő-vámpír erre rájött és kinyirt mindenkit, majd kiderült, hogy nem is ő a főfő-vámpír, mert van nála egy még főfőfőbb vámpír, de mivel árulás történt így a főfőfő vámpír kiakarja nyírni azt aki kinyirta a főfő-vámpírt, etc... Röhejes

A "hájtek vámpírfilmek" legalja szerintem, még a Penge epizódokat is alulról übereli. Abszolute kihagyós, még a sávszélességet sem éri meg, a pénzt meg aztán tutira nem.