1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Inside Man
    ---------------------
    7/10

Erősen godnolkoztam, hogy 6-ot adjak rá, de a jó poénok és a színészi játékok miatt jár az a 7 pont.
    Az sg-s kritika sztem túlzó, ANNYIRA nem ütős a film. Kellemes kis átejtős, gondolkozós bakrablós film, semmi rosszat nem lehet rá mondani.
    Negatívuma annyi, hogy számomra nagyon sokáig tartott míg beindult, függetlenül attól, hogy rögtön az elején máris a bankrablással kezdenek.
    Aztán olvastam a kritikákban rengeteg FESZÜLTSÉGRŐL, na ebből alig volt a filmben. Hömpölygött szépen a maga medrében, néha elsütöttek pár Nr. 1 poént, amiket tényleg megirigyelhetne pár "vígjáték" is.És valahogy a végén a katarzis is visszafogott volt, de mindezek ellenére egy nagyon frankó, szórakoztató filmről van szó. Olyan amit érdemes DVD-n (divx-en) megnézni újra otthon, nyugiban, hogy minden részletet megláss, megérts.
    Ajánlom erősen, de ne számítsatok nagy durranásra, vagy feszültségekre.