Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Istenem! Milyen hülye neveik voltak ... 😊

A medve nem játék.

Blasta
Igen, ebben a szinpadi dologban van valami, de nekem nem hiányzott fordulatosabb sztori.
Inkább úgy kell felfogni, hogy ennek a pár lúzernek láthattunk az életébõl olyan perceket, amik arra vezettek, hogy a végén elérték a mélypontot.

lásd:
"Nekünk? MENNYI?" :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Aztz mondod, hogy a 12 maJom gáz film?
Meg is tudod indokolni?
Mert az a film már-már kultfilm kategóriába sorolandó....

Dynamic
Nem a Koltai filmekre gondoltam(bár a "Sose halunk meg" nem volt rossz), hanem a nálam örök etelon pl. A tanú c. filmre,az Ötvös Csöpi sorozat elsõ két része,A tizedes meg a többiek ilyesmi.
Ettõl függetlenül kuriózum ez a film, mert tizenegynéhány év óta a magyarok egyszerûen nem tudnak normális filmet csinálni.
FREAK
Értem. De ha belegondolsz, ez az "állóvíz" sztori nagyon jól bemutatta azt a fajta mélypontot, amiben azok az emberek élnek. Nekem direkt bejött, hogy végre nem egy Koltai féle õrült, fordulatos káoszt látok, hanem egy igazi, nyers elbeszélést pár unatkozó vesztesrõl, akik egy lakókocsi mellett ülve totál nagymenõnek érzik magukat.

Nem kell ide több, a színészi játék és a poénok viszik a filmet. Add meg neki azt a 10-et, ennél jobbat úgysem fogsz látni 😄

Riszpekk

Dynamic
Igazából nem volt vele baj, csak kicsit olyan volt, mintha az Üvegtigris színpadán különbözõ poénokat adnának elõ a színészek(ami végül is egyáltalán nem baj).Tehát jobban örültem volna egy "ízesebb", fordulatosabb történetnek.
RelakSfromhome
12 mazsom. Ritka gáz film... sztem...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FREAK
mi volt vele a baj?

Riszpekk

Dynamic
Ha a sztori is 100%-os lett volna.
FREAK
Mikor lenne 10/10?

Riszpekk

zaki
az, kb ilyen minõségû:

Dynamic
Üvegtigris:
Szégyen gyalázat, de még csak most jutottam el odáig hogy megnézzem ezt a baromi jó magyar filmet.Kicsit ugyan elfogult vagyok, mert szeretem a magyar filmeket, de ezt leszámítva is szuper volt az Üvegtigris.A sztorira ugyan rámehettek volna jobban, de a színészek mindenért kárpótolnak.Egytõl-egyig jól játszott mindegyik, a poénok hatalmasak(Gáspár Sándor raszta frizkóban, beszarás)...Szóval biztos megnézem még vagy 10-szer😊
9/10
FREAK
érdekfeszítõ = érdekfeszítõt

Riszpekk

FREAK
"habár jórészük valóban 12-16 éves, de az IRÓK jórésze egyáltalán nem nekik szánja"

Az írók annak szánják, aki elolvassa. És ez leginkább az általános iskolás korosztály. Persze vannak fixációs problémákkal küzködõ felnõttek is, de felnõtt korban már inkább csak a gyûjtõszenvedély miatt veszi az ember az ilyen szarokat. A tartalom miatt nem is lehet, mert senki ne mondja nekem, hogy miután Superman 200 epizódon keresztül legyõzött 200 különbözõ fõgonoszt, akkor a 201. füzet még tartalmazhat bármi érdekfeszítõ egy épelméjû olvasó számára. Ez olyan, mintha ugyanazt a viccet mesélnék el újra és újra, csak elõször Mórickával, utána Pistikével, Jancsikával stb....

Na, a lényeg, hogy a képregényfilmek igenis a kicsiknek készülnek, legalábbis a szuperhõsös baromságok. Vannak komoly képregények is, amikbõl akár kõkemény horror drámát is csinálhatnának, de ezeket leszarja a világ, mert nem olvassák õket gyerekek milliói.

Riszpekk

a.carkey
Ez nem amerikai, hanem inkább a japán vonal "folytatása".
Ott kipurcan az illetõ, de mégse ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Nem tudom, de hozzám csak most jutott el ... 😊

A medve nem játék.

Eye-scream
Az Xmenben engem csak az idegesített, hogy benne van az amerikai filmekben szokásos "mi sose halunk meg mer' mi vagyunk a jó fiúk" szisztéma. Mindenki halálosan megsebesül, már majdnem meghal, de aztán mégse... Eléggé lerontja a film hangulatát, hogy úgyis tudod, a jó hõsöknek sose lesz bajuk...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

hulk imho nevetséges, daredevil pontozásra sem érdemes

a gond az, hogy a hollivúdiak szerint (és nem az amerikaiak!) a képregényeket gyerekek olvassák
habár jórészük valóban 12-16 éves, de az IRÓK jórésze egyáltalán nem nekik szánja
SOKKAL komolyabb témákról szolnak, mint amit egy tizenegykét éves meg tudna érteni, vagy egyáltalán érdekelné
de a fõpiac SZERINTÜK ez 😞((

ugyanemiatt baszták el a star warsot is, a fiatalokat akarják (akarták) meglovagolni, ahelyett hogy hosszu idõre (évtizedekre!) szoló élményt probálnának nyujtani

egyébként az Xmen szerintem igenis felnõttesebb a többi filmnél, eleve magneto zsidó multja, az xek társadalmi kitaszítottsága (néger párhuzam) stb.
a többihez képest jol meg volt csinálva

a batman sorozatot most kihagynám, mert az nem a mostani, 1-2 éve tartó hypeon lovagolt, azt inkább a superman történetekhez hasonlítanám, nomeg azok nem is Marvel, hanem DC történetek

PResident Evil
*lol* 😄DDDD

Eye-scream
Hamár képregényhõs, akkor íme Wolverine halála😄:

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

I.C.ram
A szert nem lehet képregénybõl csinálni jót! A Batman sorozat elsõ pár része kibaszott jó volt!! A jokeres votl talán a legjobb!!! Na az jól megvolt csinálva.
Eye-scream
Hát ehhez sajna, nemtudok hozzászólni, a Hulkot még nem láttam... De az ikszmen meg a Daredevil sztem nem lett olyan rossz, ha figyelembe veszed, hogy képregényadaptációk...

Jano
Nem akarom komolyan venni, de nem értem, hogy miért kell egy jó képregény-sztorit átformálni blõdlivé? Ez idegesít.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Csak annyit szeretnék, hogy a képregény alapján 1az1ben csináljanak egy lájtos, látványos filmet. Semmi több nem kellene! Pitsába.

Eye-scream
Ja ettõl függetlenül a pókember az télleg egy nagy fos volt...fõleg a vége.

Eye-scream
Egyszerûen nem kell annyira komolyan venni õket, és akkor egész kellemes megnézni õket. Egy képregénybõl sosem lesz olyan igazi mély értelmû film. Megnézed a király animációkat, meg röhögsz egy jót a gagyi sztorin... Nekem pl. a Daredevil is tetszett, bár mégegyszer nem hiszem, hogy megnézném.

shaba23
az X-men nem volt szar!!!
I.C.ram
Mit vársz a mai képregény->film dömpingbtõl???

Pókember, X-men 1,2, Hulk, Daredevil. EZEK MIND SZAROK! ÉS ne jöjjön senki azzal, hogy a pókember igenis jó volt, mert hazudik! Valamit kevertek annak az italába, akinek tetszett a pókember...
Jano
Na, most jövök a HULK-ról.

Hááááááááááááát!

A bennem szunnyadó, és néha fel-feltörõ zöld szörnyeteg õõõ izé, gyerek még mindig imádja a képregényes szuperhõsöket, ezért álltam optimistán a filmhez, és ezért lett nagyobb a pofon.

Az elejét nagyon elnyúzták, a végét meg borzalmasan túlspilázták. Elég érdekes az apa-gyerek viszony, mindkét fõszereplõre vonatkoztatva. A látvány persze kiváló, de maga HULK figurája szerintem a képregényhez képest igen eltúlzott.
Ami borzalmasan idegesítõ volt számomra, az a képregényszerû megjelenítés. Volt, hogy 2, 3, sõt 4 részre osztott képernyõn, más-más szemszögbõl kísérhettük figyelemmel az eseményeket - ez szerintem kiborító.

Értékeljek? A látványon kívül nem nagyon van mit!

Sajnos megint ellõttek egy jó képregényfigurát egy 'nem túl jó' filmmel. :/

I.C.ram
Az nem is screener, hanem TS nem?
PResident Evil
jah, ennek van külön topicja, ott talán választ találsz !!!

Most végeztem a Mulholland Drive-al.
Addíg minden tiszta volt, amíg a két csak el nem ment abba a színházszerûségbe, de aztán full káosz! Ok, hogy kiderültek a dolgok, de pl. amikor kinyitja a kockát (az is mi a tököm?), akkor hova lett Betty? Mi volt a jelentõsége a tolószékes fickónak? Ki volt a legelején az a két idióta a büfében? ....nagyon beteg egy film, de a két csaj bombajó!!! 😊
qwert
x-men2, mozi...hmmm...nekem az elsõ rész talább jobb volt

shaba23
Leszedtem a T3 screenert, de nem tudom magam rásszánni, hogy megnézzem
I.C.ram
Kihagtam a kedvencem!!!!!

Louis De Funes és társai! A legjobb vigjátékokat õk csinálták! Nem volt olyan filmje, amire nem adnám meg a 10 pontot!
Galy
én legutóbb vagy 8 éve láttam, nem emlékeztem semmire (a mercis üldözõs jeleneten kívül).

de asszem megnézem még 1x
tomsolo
thx

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nagy szart 😊
Háromszor néztem meg, mire össze tudtam rakni egy viszonylag védhetõ történeti keretet, amiben nincs annyi ellentmondás.
Persze idõközben elfelejtettem ezt az elméletet is, úgyhogy meg kellene nézni megint.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Galy
"Nem kell mindent megmagyarázni!"

ez lehet a film mottója is!

😄DDDDDDDDDDDDDDD
Galy
te elsõre vágtál mindent? 😄
Kérdezz! 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Galy
Galy
Tegnap megnéztem a Lost Highway-t

Tegye fel a kezét aki értette!

:-D
Lepontozom = úgy értettem hogy ponzotom, nem úgy, hogy lehúzom 😊

No, az elmúlt napok termése.
About Schmidt - tényleg nagyon jó, Jack bácsi zseniális. Nagyon rossz kedvem lett a filmtõl és elszomorított - ez nem baj, mert valahogy ezt vártam tõle. Tényleg gondolkodtató, lassú film érzékenyeknek. Én azért lepontozom 8-ra.

A sivatag vámpírjai - mostanában döbbenetesen sok szar vámpírfilmet csinálnak, láthatólag cél, hogy minél jobban megalázzák a drakula-vámpír mítoszt. Végülis nézhetõ volt egyszer, valószínûleg nem veszít sokat, aki nem nézi meg. Mennyi legyen? Legyen 5 pont, és akkor arany szívem volt.

Below - na ezen kellemesen meglepõdtem, nem tudtam mire számítsak, és még a film felénél sem tudtam, hogy a végére történelmi vagy kísértetfilm lesz-e. Nekem tetszett, végig egy tengeralattjárón játszódik (de egyáltalán nem Das Boot koppintás), nem akar többnek látszódni annál, amennyit ér, és szerencsére kihagyták belõle a szokásos klisék nagy részét. Abszolút nézhetõ, de nem korszakalkotó. 6,5 pont.

FREAK
az is egy jó Willis film! 😄

Riszpekk

FREAK
Gibsont én is bírom, bár beletenyerelt pár szarba. Ellenben Willis Die Hard témái elég nevetségesek így utólag. 😊

De Ötödik Elem mindenek felett 😄

Riszpekk

Jano
Bérgyilkos a szomszédom - The whole nine yards

BaLeeX
Nekem ezeknek a színészeknek a filmjei esnek ebbe a kategóriába: Bruce Willis (legjobb), Mel Gibson (bár a Jelek annyira nem jött be), Jim Carrey (bár több filmét sajna nem láttam), most így a listádból lopva Bill Murray (a Charlie angyalaiban is kb. Õ volt az ami miatt nézhetõ volt a film bár rezgett a léc, mondjuk a csajok bejöttek nem arról van szó 😊 ) és maradva a vígjáték kategóriánál Leslie Nielsen.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Blasta
Jó a logód!