Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább úgy kell felfogni, hogy ennek a pár lúzernek láthattunk az életébõl olyan perceket, amik arra vezettek, hogy a végén elérték a mélypontot.
lásd:
"Nekünk? MENNYI?" :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Meg is tudod indokolni?
Mert az a film már-már kultfilm kategóriába sorolandó....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ettõl függetlenül kuriózum ez a film, mert tizenegynéhány év óta a magyarok egyszerûen nem tudnak normális filmet csinálni.
Nem kell ide több, a színészi játék és a poénok viszik a filmet. Add meg neki azt a 10-et, ennél jobbat úgysem fogsz látni 😄
Riszpekk
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Szégyen gyalázat, de még csak most jutottam el odáig hogy megnézzem ezt a baromi jó magyar filmet.Kicsit ugyan elfogult vagyok, mert szeretem a magyar filmeket, de ezt leszámítva is szuper volt az Üvegtigris.A sztorira ugyan rámehettek volna jobban, de a színészek mindenért kárpótolnak.Egytõl-egyig jól játszott mindegyik, a poénok hatalmasak(Gáspár Sándor raszta frizkóban, beszarás)...Szóval biztos megnézem még vagy 10-szer😊
9/10
Az írók annak szánják, aki elolvassa. És ez leginkább az általános iskolás korosztály. Persze vannak fixációs problémákkal küzködõ felnõttek is, de felnõtt korban már inkább csak a gyûjtõszenvedély miatt veszi az ember az ilyen szarokat. A tartalom miatt nem is lehet, mert senki ne mondja nekem, hogy miután Superman 200 epizódon keresztül legyõzött 200 különbözõ fõgonoszt, akkor a 201. füzet még tartalmazhat bármi érdekfeszítõ egy épelméjû olvasó számára. Ez olyan, mintha ugyanazt a viccet mesélnék el újra és újra, csak elõször Mórickával, utána Pistikével, Jancsikával stb....
Na, a lényeg, hogy a képregényfilmek igenis a kicsiknek készülnek, legalábbis a szuperhõsös baromságok. Vannak komoly képregények is, amikbõl akár kõkemény horror drámát is csinálhatnának, de ezeket leszarja a világ, mert nem olvassák õket gyerekek milliói.
Riszpekk
Ott kipurcan az illetõ, de mégse ... 😊
A medve nem játék.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
a gond az, hogy a hollivúdiak szerint (és nem az amerikaiak!) a képregényeket gyerekek olvassák
habár jórészük valóban 12-16 éves, de az IRÓK jórésze egyáltalán nem nekik szánja
SOKKAL komolyabb témákról szolnak, mint amit egy tizenegykét éves meg tudna érteni, vagy egyáltalán érdekelné
de a fõpiac SZERINTÜK ez 😞((
ugyanemiatt baszták el a star warsot is, a fiatalokat akarják (akarták) meglovagolni, ahelyett hogy hosszu idõre (évtizedekre!) szoló élményt probálnának nyujtani
egyébként az Xmen szerintem igenis felnõttesebb a többi filmnél, eleve magneto zsidó multja, az xek társadalmi kitaszítottsága (néger párhuzam) stb.
a többihez képest jol meg volt csinálva
a batman sorozatot most kihagynám, mert az nem a mostani, 1-2 éve tartó hypeon lovagolt, azt inkább a superman történetekhez hasonlítanám, nomeg azok nem is Marvel, hanem DC történetek

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Pókember, X-men 1,2, Hulk, Daredevil. EZEK MIND SZAROK! ÉS ne jöjjön senki azzal, hogy a pókember igenis jó volt, mert hazudik! Valamit kevertek annak az italába, akinek tetszett a pókember...
Hááááááááááááát!
A bennem szunnyadó, és néha fel-feltörõ
Az elejét nagyon elnyúzták, a végét meg borzalmasan túlspilázták. Elég érdekes az apa-gyerek viszony, mindkét fõszereplõre vonatkoztatva. A látvány persze kiváló, de maga HULK figurája szerintem a képregényhez képest igen eltúlzott.
Ami borzalmasan idegesítõ volt számomra, az a képregényszerû megjelenítés. Volt, hogy 2, 3, sõt 4 részre osztott képernyõn, más-más szemszögbõl kísérhettük figyelemmel az eseményeket - ez szerintem kiborító.
Értékeljek? A látványon kívül nem nagyon van mit!
Sajnos megint ellõttek egy jó képregényfigurát egy 'nem túl jó' filmmel. :/
Addíg minden tiszta volt, amíg a két csak el nem ment abba a színházszerûségbe, de aztán full káosz! Ok, hogy kiderültek a dolgok, de pl. amikor kinyitja a kockát (az is mi a tököm?), akkor hova lett Betty? Mi volt a jelentõsége a tolószékes fickónak? Ki volt a legelején az a két idióta a büfében? ....nagyon beteg egy film, de a két csaj bombajó!!! 😊
Louis De Funes és társai! A legjobb vigjátékokat õk csinálták! Nem volt olyan filmje, amire nem adnám meg a 10 pontot!
de asszem megnézem még 1x
Háromszor néztem meg, mire össze tudtam rakni egy viszonylag védhetõ történeti keretet, amiben nincs annyi ellentmondás.
Persze idõközben elfelejtettem ezt az elméletet is, úgyhogy meg kellene nézni megint.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
About Schmidt - tényleg nagyon jó, Jack bácsi zseniális. Nagyon rossz kedvem lett a filmtõl és elszomorított - ez nem baj, mert valahogy ezt vártam tõle. Tényleg gondolkodtató, lassú film érzékenyeknek. Én azért lepontozom 8-ra.
A sivatag vámpírjai - mostanában döbbenetesen sok szar vámpírfilmet csinálnak, láthatólag cél, hogy minél jobban megalázzák a drakula-vámpír mítoszt. Végülis nézhetõ volt egyszer, valószínûleg nem veszít sokat, aki nem nézi meg. Mennyi legyen? Legyen 5 pont, és akkor arany szívem volt.
Below - na ezen kellemesen meglepõdtem, nem tudtam mire számítsak, és még a film felénél sem tudtam, hogy a végére történelmi vagy kísértetfilm lesz-e. Nekem tetszett, végig egy tengeralattjárón játszódik (de egyáltalán nem Das Boot koppintás), nem akar többnek látszódni annál, amennyit ér, és szerencsére kihagyták belõle a szokásos klisék nagy részét. Abszolút nézhetõ, de nem korszakalkotó. 6,5 pont.
De Ötödik Elem mindenek felett 😄
Riszpekk
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit