[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sosem fogom megerteni miert nez valaki mast hulyenek azert mert nem ert vele egyet...
miert nem birok normalisan valaszolni? mert elegen van abbol hogy bullshitelnek az emberek es nem ertik meg azt amit mondok. hiaba irom le barmilyen szajbaragosan hiaba irok mert nem arra valaszolnak amire kell stb..
elegem van az ilyenekbol hogy kossuk bele masokba feleslegesen... leirtam hogy nekem melyik tetszett jobban ennyi... mindent ossz elehet hasonlitani a masikkal..
a pokemont is a karake kiddel.. kinek mi jon be..
igen.. vegulis ha megkerdezik mi a lenyeg a vilidzsben akkor azt mondom hogy van egy csapat akik mire megoregszenek titokban terrorizaljak a sajat nepuket hogy azok fossanak kimenni a varosba....
ha igy nezzuk akkor en a rizsarol beszeltem. a ket film rizsajat ossze lehet hasonlitani es nekem a farkasok szovetsege rizsa jobban bejon... nah igy mar mindenki happybb??
de amugy igyis-ugyis jobban tetszik a farkasok szovetsege...a rizsat felreteve