Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
DE IGEN
Tikal
Azért oriási nem volt

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gery1980
Na megjöttem a Reloded vetítésérõl!
A FILM HATALMAS VOLT, EGYSZERÛEN ORIÁSI!!
Holnap természetesen meg is indokolom, de most fáradt vagyok nagyon.😄

Blasta
Igen, a kérdésemnek igazából csak a te kérdésed megválaszolása után van értelme!
:-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
A kérdés még az, hogy amit megtanulnak a gépekbõl (Kung-fu, egyéb verekedések, helikopter vezetés) azt a valo világban is tudják használni?
Itt nyilván nem a lövedék kikerülésre gondolok, hanem olyan dolgokra, amikre amúgy is képesek az emberek, csak õk 1 perc alatt megtanulták.
Vajon attól még ugyan úgy tudják alkalmazni a tanultakat a real world-ben is?

Blasta
Nemtudom.
Ha tényleg kimentette magát Smith, akkor minek fosta össze magát, amikor a kisgyerek félbeszakította a késes mulatságát? Simán neki kellett volna ugrania Neonak, lesz ami lesz.
Szerintem Smith-re nem jellemzõ a visszavonulás....

Blasta
Oooohh..
THX!
;-)

Tikal
Jah, és még annyit hogy ezek a hollywood multiplex-ek bekaphatják, semmivel sem jobbak mint a régi mozik. Akárhányszor megyek multiplexbe tuti szar lesz vmi, van mikor a hangcsuszik, vagy éppen kihagy, van mikor a kép, most pl a matrixon a kép többször is elmosodott, meg olyan volt mintha két kép szépen egymásra csuszna, ez is többször volt, elég szomoru hogy az ember kiad ennyi pénzt és ezt a minõséget kell türnie. A hang is csak hangos, néha már tulzottan is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

SoDI---
cicaaaaa 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tikal

Blasta
Oh! Drága vagy!
Csak asszem ez már megvan!
Az elõzõ kettõ még nem volt meg...
:-DDDDDD

Tikal
Sokat meritettek a keleti dolgokbol, és ezt egy mai környezetbe helyezték... De mondom a beszélgetõs részek szerintem jok lettek, persze kár hogy nem egyenlõ mértékben a film többi részével....

Tikal

Blasta
Róla bármikor bármennyit!!!!!!!
:-DDDD

shaba23
A Mátrix világának bonyolult filozófiájáért legalább annyian tisztelik az író-rendezõ Wachowski-testvéreket, mint az elképesztõ kung-fu látványosságokért. A rejtélyes alkotópáros nemrégiben ötöst is kapott filozófiából Amerika egyik legrangosabb egyeteme, a Princeton filozófia professzorától. Igaz, õ meg cserébe játszhat a filmben. Cornel West professzor (aki West tanácsos szerepében két teljes mondathoz és egy nagyközelihez jutott az Újratöltve epizódban) nemrég elmesélte újságíróknak, milyen sokat beszélgetett a Wachowski fiúkkal a forgatás elõtt.
- Egyszer csak felhívtak az egyetemi irodámban - meséli a prof -, elmondták, mennyire befolyásolták õket a cikkeim és könyveim, és megkértek, hogy beszélgessünk még egy kicsit. Két nap múlva már Ausztrália (a forgatás helyszíne) felé repültem. Nemsokára már a szerepem is megvolt. Igaz, a tudós férfiú épp az ellenkezõjét képviseli annak, mint amit a filmben szerepe szerint mond ("A megértés nem feltétele az együttmûködésnek"), de azért élvezte a kalandot. A forgatás szüneteiben pedig Schopenhauerrõl, a szabad akaratról, a valóság érzékelésének lehetetlenségérõl társalgott a rendezõpárossal. Meg persze arról, hogy vállal-e szerepet a harmadik részben.
ajanlom vegigjatszasra enter the matrixot a story miatt...abbol is kiderulnek meg informacio morzsak a matrix reloadedhez.

GregSB
A M2 nekem is nagyon tetszett. Tökéletes átvezetõfilm. Elemzésbe nem kezdek mert fáradt vagyok hozzá.

Egy dolgot viszont nagyon nem értek. Hogy a francba mondhatjátok, hogy az építésszel folytatott párbeszéd unalmas, semmi értelme??? Az egész trilógia egyik legfontosabb része! Itt derülnek ki olyan dolgok, amik nélkül nem értenénk az egész történetét!

Tikal
Több nem lesz 😊

Tikal
Engedtessék meg 😊

Tikal
huuu, Monica Belluci viszont nagyon ott van 😊

Tikal
Szerintem a 3 részt nem kellet volna erõltetni, ezt anno Lucas bácsi jol csinálta, de ez a koppintás már nem sült el jol ennél a filmnél...

Tikal
Véleményem a filmrõl, aki nem látta nem olvassa, bár nincs spoiler 😊

M2: az akciojelentekrõl nem mondanék tul sokat, már nem kötött le annyira mint az elsõ részeké, viszont egyesekkel ellentétben én pont nem a beszélgetések alatt aludtam. A beszélgetések nem minden eleme, de többségük nagyon is lefordithato az emberi gondolkodásra, viselkedésre, és biztos vagyok benne hogy a srácok bujták egy kicsit a keleti filozofiát, és ha nagyon nem is egyértelmüen de azért bujtatva beleszõttek egy két fontos elemet, hogy ebõl kinek mi jön le az a saját szintjétõl függ.
Összegezve szerintem a film nem egy nagy alkotás, a beszélgetõs részek ( orákulum 😊 viszont tetszettek...
A vége a tudományos, idegenszavas magyarázkodás viszont elég gyenge lett, elmerült saját megmagyarázásában, és nem sikerült vmi tul jol, ujatt nem hozott...

harakiri
Donnie Darko-kircsi

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

saco
Corky Romano kibasz jo volt 😊 ajanlom mindenkinek.Jah es angolul nezzetek meg magyar szinkron nagyon szar :/

MY BIATCH!

Blasta
Az a te bajod! Sokat lebzselsz a Gerbeaud-ban, mi?
Mintha egy képen is elötte ücsörögnél...

SoDI---
franciabuzi szoftver-pacák idegesített a hosszú moológjaival

Pedig én azóta másképpen tekintek a tortákra.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Petyus_
Méginkább ámen! 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Ámen! 😊

Petyus_
De az bizony Szmissz ügynök. 😊

Sephi
Aldott szavad! Remelem a harmadik reszben megertjuk mi volt mert en oszinten nem ertettem hogy akkor most mi is van. Az elso reszt meg lehetett erteni ezt nem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Nem!
Szerintem annak a karakternek nincs köze Smith ügynökhöz!
Az egy sima ember, aki ugyan úgy el akarja árulni az embereket mint cypher akarta!

Ha azt vesszük alapul, hogy a real world NEM a real world, és az is csak egy matrix, akkor ugyan az a helyzet mint a matrix 1-ben cypherrel!
Szerintem.
Ez persze nem biztos.

Blasta
Na ezaz, hogy többnyire!

Amúgy érdekes a dolog, most hogy jobban belegondolok.
Smith ügynök képessé válik arra, hogy kijusson a matrixból egy ember tudatában.
Érdekes a dolog, de nem hinném, hogy túlzottan zavartatta volna magát, amikor Neo-t próbálta meg kinyírni azzal a késsel!
Ha az smith ügynök lett volna, egyszerüen odamegy és elvágja a torkát. Akár mi lesz, kinyírta volna!

Patesz
igen, semmi gond

Blasta
Igen és?

Te leírtad a tiédet, én az enyémet!

Patesz
Nekem tetszet! Asztánmeg mindenkinek van véleménye.

Blasta
Igen!
Ezt álmodta Neo...

Sephi
Matrix 2 rol volt szo 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jo en most neztem meg a filmet es nekem kurvara nem teccet. Ugyertem a veros reszek nagyon jok voltak de masreszt egy nagy szar a film es mar olyan bonyorult lett a vege fele hogy voltak emberek akik asse tudtak hogy most mi is van.

Nagyon elbasztak az is tuti. A The Core film 100 jobban teccet ... oszinten.

Blasta
Ez neked tetszett?
Érdekes!
A szerelmi limonádékhoz szokott kedvesemmel minden poént elõre tudtunk!
Kalap kaki az a film szerintem.
Atkinsonnak egy mélypontja Mr. Bean után...

Patesz
kb.:1 hete megnézetem a Johni Englis -t. Hát igen király volt!

Blasta
Sorry haver, de ez egy ilyen dolog!
Tényleg kerüld a filmes topikokat addig!
Nem számíthatsz rá, hogy mindenki beírja a mondandója elé, hogy SPOILER. :-)

I.C.ram
Már nem merek sehova se nézni, mert mindenhol lelövik a poénokat. 😞 Hogy fogom én majd végigizgulni a filmet, ha már mindent tudni fogok elõre? 😊
[Walaki]D`Lair
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Most néztem meg a Final Destination 2-t....😄DDDDDDDDDDDDDd

Ekkora LOLságot! az elején alig bírtam nézni...de ahogy ráesett a kölökre az üvegtábla, meg ahogy a végén odaesett a kéz....hát az valami atomLOL

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Blasta
Nekem az nem kristálytiszta, hogy az a szakállas fickó Smith ügynök lenne!
Szerintem ez butaság!
Semmi utalás nem volt arra, hogy Smith ügynök ki tudna lépni a Matrixból....
Az a szakállas csávesz egy ugyan olyan fazon, mint a Matrix 1-ben Cypher volt!
Egy sima áruló...

CSOCSO
na na...azért ez igy faszság... minden filmet szeretek..eddig kenmény 3 filmet szaroztamle ami alapján hülyeség azt mondani hogy nem szabad rámhallgatni..egyszer volt a harcosok klubja,majd sejt, és kör-fear.com páros--- nahjo ez 4.. mást nem szidtam de ezek olyan voltak hogy fosadék...a harcosok klubját meglestem az ugy már jobban bejött a többi 3 nál..de mivel bennem volt az akkor is szar dolog igy erre ne is figyeljetek.. a másik 3 meg azonos tipusu.. megzakkant film.. nekem ez nem jön be.. ez van ezért nem nem rám hallgatni is hülyeség.. a matrix2-t az emberek 90% leszarozta!!legalbbis amit igy eddig olvastam...ugyhogy....
harakiri
mondjuk az ajándék kanál az árvától szintén arra utal, hogy Zion nem is real..
megaztán azon gondolkodtam, hogy nem mondta-e magában Neo, hogy Barbara Streisond, amikor ledúrta a gépeket a végén 😊
(csak Cartman nem esett utána kómába😊)

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Dynamic
Mármint a való világban...csak a túlbuzgó kiskölyök miatt nem sikerült neki...
Dynamic
A szakállas fickóéba, aki meg akarta ölni egy késsel.
Galy
nem figyeltél eléggé

Neo-t is meg akarta "fertõzni"