Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A FILM HATALMAS VOLT, EGYSZERÛEN ORIÁSI!!
Holnap természetesen meg is indokolom, de most fáradt vagyok nagyon.😄
:-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Itt nyilván nem a lövedék kikerülésre gondolok, hanem olyan dolgokra, amikre amúgy is képesek az emberek, csak õk 1 perc alatt megtanulták.
Vajon attól még ugyan úgy tudják alkalmazni a tanultakat a real world-ben is?
Ha tényleg kimentette magát Smith, akkor minek fosta össze magát, amikor a kisgyerek félbeszakította a késes mulatságát? Simán neki kellett volna ugrania Neonak, lesz ami lesz.
Szerintem Smith-re nem jellemzõ a visszavonulás....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Csak asszem ez már megvan!
Az elõzõ kettõ még nem volt meg...
:-DDDDDD
:-DDDD
- Egyszer csak felhívtak az egyetemi irodámban - meséli a prof -, elmondták, mennyire befolyásolták õket a cikkeim és könyveim, és megkértek, hogy beszélgessünk még egy kicsit. Két nap múlva már Ausztrália (a forgatás helyszíne) felé repültem. Nemsokára már a szerepem is megvolt. Igaz, a tudós férfiú épp az ellenkezõjét képviseli annak, mint amit a filmben szerepe szerint mond ("A megértés nem feltétele az együttmûködésnek"), de azért élvezte a kalandot. A forgatás szüneteiben pedig Schopenhauerrõl, a szabad akaratról, a valóság érzékelésének lehetetlenségérõl társalgott a rendezõpárossal. Meg persze arról, hogy vállal-e szerepet a harmadik részben.
Egy dolgot viszont nagyon nem értek. Hogy a francba mondhatjátok, hogy az építésszel folytatott párbeszéd unalmas, semmi értelme??? Az egész trilógia egyik legfontosabb része! Itt derülnek ki olyan dolgok, amik nélkül nem értenénk az egész történetét!

M2: az akciojelentekrõl nem mondanék tul sokat, már nem kötött le annyira mint az elsõ részeké, viszont egyesekkel ellentétben én pont nem a beszélgetések alatt aludtam. A beszélgetések nem minden eleme, de többségük nagyon is lefordithato az emberi gondolkodásra, viselkedésre, és biztos vagyok benne hogy a srácok bujták egy kicsit a keleti filozofiát, és ha nagyon nem is egyértelmüen de azért bujtatva beleszõttek egy két fontos elemet, hogy ebõl kinek mi jön le az a saját szintjétõl függ.
Összegezve szerintem a film nem egy nagy alkotás, a beszélgetõs részek ( orákulum 😊 viszont tetszettek...
A vége a tudományos, idegenszavas magyarázkodás viszont elég gyenge lett, elmerült saját megmagyarázásában, és nem sikerült vmi tul jol, ujatt nem hozott...
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
MY BIATCH!
Mintha egy képen is elötte ücsörögnél...
Pedig én azóta másképpen tekintek a tortákra.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem annak a karakternek nincs köze Smith ügynökhöz!
Az egy sima ember, aki ugyan úgy el akarja árulni az embereket mint cypher akarta!
Ha azt vesszük alapul, hogy a real world NEM a real world, és az is csak egy matrix, akkor ugyan az a helyzet mint a matrix 1-ben cypherrel!
Szerintem.
Ez persze nem biztos.
Amúgy érdekes a dolog, most hogy jobban belegondolok.
Smith ügynök képessé válik arra, hogy kijusson a matrixból egy ember tudatában.
Érdekes a dolog, de nem hinném, hogy túlzottan zavartatta volna magát, amikor Neo-t próbálta meg kinyírni azzal a késsel!
Ha az smith ügynök lett volna, egyszerüen odamegy és elvágja a torkát. Akár mi lesz, kinyírta volna!
Te leírtad a tiédet, én az enyémet!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nagyon elbasztak az is tuti. A The Core film 100 jobban teccet ... oszinten.
Érdekes!
A szerelmi limonádékhoz szokott kedvesemmel minden poént elõre tudtunk!
Kalap kaki az a film szerintem.
Atkinsonnak egy mélypontja Mr. Bean után...
Tényleg kerüld a filmes topikokat addig!
Nem számíthatsz rá, hogy mindenki beírja a mondandója elé, hogy SPOILER. :-)
Most néztem meg a Final Destination 2-t....😄DDDDDDDDDDDDDd
Ekkora LOLságot! az elején alig bírtam nézni...de ahogy ráesett a kölökre az üvegtábla, meg ahogy a végén odaesett a kéz....hát az valami atomLOL
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Szerintem ez butaság!
Semmi utalás nem volt arra, hogy Smith ügynök ki tudna lépni a Matrixból....
Az a szakállas csávesz egy ugyan olyan fazon, mint a Matrix 1-ben Cypher volt!
Egy sima áruló...
megaztán azon gondolkodtam, hogy nem mondta-e magában Neo, hogy Barbara Streisond, amikor ledúrta a gépeket a végén 😊
(csak Cartman nem esett utána kómába😊)
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"