1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • I.C.ram
    Meglestem Donnie Darkot rendezői változatban. Most láttam először. Fasza volt tetszett.

Remélem jól értettem:

SPOILER!!:

Tehát az egésznek az volt a lényege, mint a Pillangó Hatásnak. Ha túléli azt az abszúrd balesetet, akkor megváltoztatja a legtöbb ember életét, és a legtöbb embernek bajt okoz. Elvileg miatta rúgják ki az irodalom tanárt, ő lövi le Franket, miatta hal meg Gretchen, stb.

A csaj mondja neki, hogy: mi lenne, ha visszamenne az időben, és jobbá tenné a dolgokat. Illetve mikor Donnie mondja a kínai csajszinak, hogy holnap minden megváltozik, stb. Ezek már utalások voltak a végkifejlettre. Ezért Donnie úgy dönt, hogy inkább a szobájában marad, mikor a hajtómű becsapódik, ezzel megment jópár embert a haláltól, vagy más kudarcoktól.

Röviden, én így értelmeztem.

Pillangó hatás ugyanez volt, csak kicsit emészhetőbb változatban. Ott az ember szájába rágták a dolgokat, itt meg azért annyira nem.