Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Ebbe is van valami!
De én a kiejtésrõl beszéltem! Az L.F.-nek istenkirály! :-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
Anthony Hopkins hangja a legkirályabb 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha esetleg valaki nem tudja kivárni a 22-ét, akkor lehet keresgélni :-))))))

VCD Matrix Reloaded (2003) *TS* 93x15 MB ESOTERIC

The Garrett
NA megnéztem 5. szörre az animatrixot csak ugy a hangulat kedvéért 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Blasta
A matrixban nekem ami KIFEJEZETTEN tetszett (és itt ezt tényleg ki kell emelni) az Laurence Fishburne csodaszép angolsága!
Egyszerûen hiába amerikai a srác, olyan tisztán és érthetõen beszéli az angolt, mint senki más rajta kívül! (legalábbis akiket én hallottam)
Imádom hallgatni ahogy beszél, minden szavát tisztán érteni!
Cool!

Dynamic
Állítólag az lesz és a port.hu-n is ez van:

Mátrix - Újratöltve (The Matrix Reloaded) (színes magyarul beszélõ amerikai sci-fi, 2003)
Tikal
mondd hogy csak viccelsz, ne mááá

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kandurex
hmm....jött haver hogy asszondja lehúzta a matrix 2 -tõt (Tlanos állatja)....körbe röhögtem...aztán winyobe...belenéz....iszonyat ronda minõség....törlõ gombon az ujjam, de.....legalább pár secet had nézzek gondoltam...pont egy olyan jelentebe futottam bele, hogy iszonyatos röhögésbe kezdtünk a haverral...kurva nagy poén (persze nem írom le)....KURVA JÓ FILM LESZ!!!!!
ps: töröltem. (majd a moziban)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gery1980
As you say!

Gery1980
Nekünk az Euró Centerbe van foglalva jegy, csak nem néztük meg, hogy milyen is pontosan.
De kurva brenkó leszek, ha nekem szinkronos szarfost nyomnak!😄
Bár szerintem nem 1x fogom megnézni:d

szinkron sux, felirat meg jó támpontnak ha valamit nem ért az ember!

Gery1980
Ja igen, sorry, csak a nagy izgalomba elcsesztem a mondatot.
Szal eredeti nyelv rulez, felirat sux, így remélem all clear!😄

Dynamic
Pedig szinkronos lesz, kivéve Bp-en azt a pár helyet ahol feliratosan is nyomják.
"hogy ne feliratos legyen, mert az valami kurva kiábrándító ám" úgye arra gondoltál hogy ne szinkronos legyen?! ismerve téged.

Gery1980
Egyenesen idegesítõek a magyar hangok komolyan mondom.
Nagyon gyíkul lettek összeválogatva😄

Gery1980
Hát bazzeg, én láttam múltkor a moziban is az elõzetest, és szinkronizálva volt.
Majdnem elsírtam amgam😄DD
Az elsõ részt is láttam vagy 6-szor, de abból asszem 1x néztem szinkronizálva a HBO-n, annyi elég is volt.
Nekünk már megvan a jegy 22-re de imádkozom, hogy ne feliratos legyen, mert az valami kurva kiábrándító ám!

Tikal
emélem én is hogy feliratos lesz, mert tuti elkurják a szinkront, meg amugy is jobb eredeti nyelven hallgatni hogy: hol az a kurva telefon, merre menjek?

má fent van a rip, de nem fogom leszedni! 😄DDDDDDDD

Blasta
Jólvan Kenneth, de PREMIER MO-N AKKOR IS 22-én LESZ ÉS PUNKTUM!!!!!
:-DDDDDDDDDD

The Garrett
Remélem feliratos lesz. Mert amit láttam trailer a ikszmen 2 elõtt... hátt hogyismondjam. abban olyan szar volt a szinkron, hogy rögtön elment tõle a kedvem.

The Garrett
DE stupid vagyok elnéztem a naptárat. BOcsi 😊
Nembaj akkor. Egy hét alatt remélem elfelejtem amit itt olvastam 😊

A haverom is ma megy a premierre, és õ Belgiumban lakik.

Tikal
az elsõ matrix feliratosan volt a mozikban?

Blasta
Ezért kérdeztem, hogy honnan írsz....
:-DDDD

Blasta
Hát tudtommal a prömier ma lesz, de a US-ben!
M.o.-on 22-én lesz!

Tikal
mert ugye én ugy hallotam hogy világpremier lesz 😊

Tikal
Most akkor nálunk mikor lesz?

Tikal
Azon meg felesleges lenne vitatkozni hogy a látványnak vagy a storinak van e nagyobb szerepe, mert ugye a rendezõ páros is eleve ugy állt a dologhoz hogy valami elképesztõ látványvilágot akarnak bemutatni maximálsian kihasználva a kor technikáját, szoval szerintem a lényeg a látványon lesz...

Most összehasonlithatnánk pl a star wars-al is, mert ugye a trilogia hasonlit, cimében is meg történetben is, x2-rõl nem is beszélve, bár arrol nem tudni hogy lesz e 3.rész, de ezt már csak zárojelben 😊))

The Garrett
MA éjfelkor lesz a prömier nem?

Tikal
Nem bántasz meg, de nem a szinészi játékért nézem meg a filmet, persze a történet meg a film világa nekem is tetszik de attol még hogy lesz benne egy két fordulat még nem esem hasra...

Jano
Én így voltam a 28 nappal késõbb-bel, és rohadt nagy élmény volt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Kandurex
Némi info azé csurrant - cseppent bár kétségtelenül nem annyira részletesen mint a relodedbõl.

"és a revolution történetét is"

Az jó, mert arról állítólag még sehol, semmilyen infó nem jött le szinte 😛

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Kandurex
Egyébként meg ha megnézitétek a trailert...(elég nehéz nem megnézni, hiszen még a csapból is ez folyik) akkor láthatjátok, hogy CSOCSO elvtárs semmit nem lõttle. Én ismerem az egész sztorit, tudom a reloded és a revolution történetét is (sajnos)....annyit elárulok, hogy kibaszott nagy átbaszások (állejtõs) leszenk még a 2 fennmaradó filmben....

Én pl. semmire nem vagyok kiváncsi elõzetesen. Semmire! Olyannyira, hogy még a trailert sem néztem meg, pedig nehéz volt visszatartani magamat. Féltem, hogy abból is megtudok egy-két olyan dolgot, amit jobb lenne moziban megtapasztalni elsõként.
Négy éve úgy ültem be a moziba, hogy gyakorlatilag semmit nem tudtam a filmrõl. Úgy jöttem ki, mint akit fejbebasztak egy féltéglával, miután felszívott egy csík kokót. Na ehhez hasonló élményt szeretnék most is.
Tikal: nem akarlak megbántani, de ha szerinted csak a látvány a lényeg a Mátrixban, akkor elég sok élménytõl megfoszto(tta)d magadat!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Ez LOL!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Habár UK-ben nem lesz holnaptól látható....

Blasta
Te szemét!
Honnan is irogatsz??? US? UK?
:-DDDDDD

CSOCSO
jo neked...
The Garrett
DE én holnap már látom a filmet, TV-t meg szerencsére nem nézek 😊

CSOCSO
éni s ideg lettem tõle😊 amugy bocs hogy elmondtam...de szvsz ennál többet is meg fogtok tudni ha lesz a tv ben bemutato meg igy készült a mátrix.. sokat megnézik ezeket mert hûû meg ha..
Tikal
Bazz ne légy már idiota, a csapbol is az folyik? És? Elzárom a csapot, ennyi.
Attol még nem kell kotyogni, nyiss egy topicot erre a célra, ez legyen a neve: Reloaded spoiler!!!

Dynamic
Nagyszerû.
Lehet hogy a csapból is a film folyik, de én pl. még ezek ellenére sem tudtam azokat a dolgokat amit tegnap kikotyogtál.

Mellesleg gondolom te sem tudtat azokat a dolgokat, mert téged is felbosszantott, hogy lelõtték a poént, nem?
Akkor meg nem értem, mit nem értesz.
CSOCSO
mi a szart sipákoltok???... a csapbol is a fél film folyik bazze...mit anyáztok?... ujság, tc rádio.. mindenhol interjú meg bemutató meg stb...
Tikal
Az utolso hozzászolást elolvasva ugy veszem ki mintha valaki elszolt volna egy két dolgot a matrix-rol
Ezt elég nagy köcsögségnek tartom, attol függetlenül hogy nem a sztori lesz a lényeg hanem a látvány, szoval

Dynamic
Na persze!Lásd CSOCSO 3606-os megnyílvánulását.Az ember alapvetõen periférikusan és nem egy pontra koncentrálva lát.Anélkül, hogy beleolvastam volna lehetetlen volt nem észrevennem azt a különálló sort, hogy:

de Trinity csak Neo...(nem akarom én is végigírni)

És igen, rohadt nehéz a mondatot befejezni, ha nem tudod, hogy SPOILER jön.Arra csak az elolvasás utáni pillanatban jössz rá.Épp ezért írják ki (általában), hogy SPOILER.
Laalee
tudod nem kell elolvasni, rohadt nehez am nem befejezni egy mondatot...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dynamic
Oké én is, de itt csak 22-tõl lesz.
15 és 22 között meg még millió poént le tud lõni néhány nagyokos a külföldi fórumokból vagy a screenerbõl.
én ezért vettem meg már most a jegyet, hogy más ne baszhassa szét az élményt

Dynamic
Amúgy meg már elõre félek, hogy 15-e után a külföldi fórumokról idézgetve, milyen poénokat fognak még lelõni.