Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De én a kiejtésrõl beszéltem! Az L.F.-nek istenkirály! :-DDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
VCD Matrix Reloaded (2003) *TS* 93x15 MB ESOTERIC

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Egyszerûen hiába amerikai a srác, olyan tisztán és érthetõen beszéli az angolt, mint senki más rajta kívül! (legalábbis akiket én hallottam)
Imádom hallgatni ahogy beszél, minden szavát tisztán érteni!
Cool!
Mátrix - Újratöltve (The Matrix Reloaded) (színes magyarul beszélõ amerikai sci-fi, 2003)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ps: töröltem. (majd a moziban)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De kurva brenkó leszek, ha nekem szinkronos szarfost nyomnak!😄
Bár szerintem nem 1x fogom megnézni:d
Szal eredeti nyelv rulez, felirat sux, így remélem all clear!😄

Majdnem elsírtam amgam😄DD
Az elsõ részt is láttam vagy 6-szor, de abból asszem 1x néztem szinkronizálva a HBO-n, annyi elég is volt.
Nekünk már megvan a jegy 22-re de imádkozom, hogy ne feliratos legyen, mert az valami kurva kiábrándító ám!

:-DDDDDDDDDD
Nembaj akkor. Egy hét alatt remélem elfelejtem amit itt olvastam 😊
:-DDDD
M.o.-on 22-én lesz!
Most összehasonlithatnánk pl a star wars-al is, mert ugye a trilogia hasonlit, cimében is meg történetben is, x2-rõl nem is beszélve, bár arrol nem tudni hogy lesz e 3.rész, de ezt már csak zárojelben 😊))
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Az jó, mert arról állítólag még sehol, semmilyen infó nem jött le szinte 😛
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Négy éve úgy ültem be a moziba, hogy gyakorlatilag semmit nem tudtam a filmrõl. Úgy jöttem ki, mint akit fejbebasztak egy féltéglával, miután felszívott egy csík kokót. Na ehhez hasonló élményt szeretnék most is.
Tikal: nem akarlak megbántani, de ha szerinted csak a látvány a lényeg a Mátrixban, akkor elég sok élménytõl megfoszto(tta)d magadat!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Honnan is irogatsz??? US? UK?
:-DDDDDD
Attol még nem kell kotyogni, nyiss egy topicot erre a célra, ez legyen a neve: Reloaded spoiler!!!
Lehet hogy a csapból is a film folyik, de én pl. még ezek ellenére sem tudtam azokat a dolgokat amit tegnap kikotyogtál.
Mellesleg gondolom te sem tudtat azokat a dolgokat, mert téged is felbosszantott, hogy lelõtték a poént, nem?
Akkor meg nem értem, mit nem értesz.
Ezt elég nagy köcsögségnek tartom, attol függetlenül hogy nem a sztori lesz a lényeg hanem a látvány, szoval

de Trinity csak Neo...(nem akarom én is végigírni)
És igen, rohadt nehéz a mondatot befejezni, ha nem tudod, hogy SPOILER jön.Arra csak az elolvasás utáni pillanatban jössz rá.Épp ezért írják ki (általában), hogy SPOILER.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
15 és 22 között meg még millió poént le tud lõni néhány nagyokos a külföldi fórumokból vagy a screenerbõl.