Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom utána örült az élménynek.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Felõlem csinálja bárki bátran, csak másnak ne bassza szét a szórakozását ezzel.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
de ismerek valakit, az Episode 2-t 120*80-ban nézte végig 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Riszpekk
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ennél már csak az a jobb, amikor sokan csorgó nyállal fogják letölteni a premier elõtt két nappal a kézikamerás szutykot, ezzel totálisan szétbaszva az élményt, amit a film jelentene. Szánalmas.
Mit izgultok, abban a filmben úgyis a látvány a lényeg, nem az, hogy ki mikor hal meg 😄
Riszpekk
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
:-((((((
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tényleg jobb mint az 1 de itt ki is merül.
Az elején pdabasz az a teleportálós verekedõs buli 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
De ha te beszoptad, nem gondolotad, hogy más se fog tapsikálni a gyönyörtõl, ha spoilert lát??
Mondjuk én sem.Fõleg, hogy épp most írtam egy topikban, hogy évek óta várom a filmet...
Nem tudtad volna valami nagy lóbaszó betûvel odaírni, hogy MATRIX SPOILER??????????
Kösz mégegyszer

kb én is igy éreztem...szal tök rühellem az összes ilyen bemutatót vagy ismertetõt
(kurvaideges)

nézem a bliket benne a mátrix.. olvasom a szereplõk melletti box okat.. trinity mellett: az elején megdöglik.
ohh bazze de kurvaj hogy lelöttéteka poént.. gondoltam nem is olvasom tovább rohadjanak meg erre jo lett volna a film közben rájönni..de átfutott a szemem a sorok között..és mi van odaírva...
de trinity csak neo álmában hal meg
HOGY AZ ISTEN BA*******
faszé lövik le a fél filmet ezek a köcsögök???
Az érintett felek privátban folytatják egymás kibelezését!
Jó éjt! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Oda megy? Hogyhogy?
Nem akarsz már lefeküdni?
Láccik, hogy fáradt vagy! :-dDDDDDDDD
Mondju a jóarc topikban simán körbeszarom, de ha ilyen érzékeny a hangulat, akkor inkább javítok, mint gáz legyen....:-DDD
az a Márkás Ruhákban volt, és a parfümös topikban is nagyon érik egy 😄DD
Riszpekk
csak nem biztos, h. mûködik a jövõben, ezért kell vigyázni a fogalmazással, hogy mit írsz be !
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ugy teccet ez is mert azokat az idoket emeli fol amikor meg csak olvastam "
Ez nem egyértelmû, én rögtön a késõbb említett SW-re gondoltam. ICQ az van nekem.
Riszpekk
Jaj bazz... tudod mit? ICQ az van neked FREAK?
:-DDDDD
csak nekem jobban bejön az Aliens utópiája...
Riszpekk
Gyûrük urát mi sem nagyon istanítjük, igaz Freak????
Mondjuk ez a ganéj a Star Wars-t sem, de én azért igen!!!
:-DDDDD